2017 Ankara Anneleri Buraya :)

off cok sabırsızım biran önce büyüsün istiyorum sanırım benimde senin gibi olucak :KK70::KK70:
Ben de çok sabırsızdım yaa :) biz mayısta evlendik haziranda hamile kaldım. Düğün fotoğraflarımızı çekinememiştik. 4.buçuk aylık hamileyken düğün fotolarını çektirdik. gelinlik giydim hem de balık gelinlik :KK70: karnım yoktu hiç

Ben de çok sabırsızdım yaa :) biz mayısta evlendik haziranda hamile kaldım. Düğün fotoğraflarımızı çekinememiştik. 4.buçuk aylık hamileyken düğün fotolarını çektirdik. gelinlik giydim hem de balık gelinlik :KK70: karnım yoktu hiç
Ayyyy bende 4 aylık hamileyken gelinliğini giymiştim yıkamadan geldi acaba olur mu dediö ve oldu. Benimki ipli değil inçi düşmeliydi bide :-)

Mrb bende geldim kizlar bi kızım olacak inş. Bi hastanede takibim varmı bilemiyorum:KK3:ama noyetim Batikentte bilgi hastanesinde yapmak doğumu bi kackere gittim sonra bi ikikere devlete gittim rutinlerde zaten cok sık gitme tsraftari değilim testleri falan yaptirmadim şimdide carsamba gunu büyük doguma ayrintiliya gideceğim .
Bilge hastanesine Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum bende sen neden oradan vazgectin?

Kızlar uzun kollusu civilde daha uygun

Eklentiler

• IMG_4079.PNG
    IMG_4079.PNG
    161 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba kızlar bende varım :):) son bi haftada karnım birden büyüdü koca göbişle geziyorum artık. Cinsiyetimizi henüz öğrenmedik heyecanla haftasonunu bekliyoruz Ortadoğu hastanesi günnur hanımdan randevu aldım memnun kalırsam orda devam etmeyi düşünüyorum.

Mrb kizlar bende ankaradayim memnun oldugunuz iyi ilgili kadin dogumcu var mi yenimahalle eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum daha cok yeni 3 hafta 6 gunluk bugun beta baktirdim 62.78 cikti 2 gune yine bakalim dedi

Bilge hastanesine Selçuk beye gitmeyi düşünüyorum bende sen neden oradan vazgectin?
Vazgecmedim canm ya ilk etapta dogum paradini yukselttiler diye geri durdum sonra denklestirecegimize karar verdik tekrar devam edec3gim selcuk bey cok iyi biri ablam onda dogum yspti diger abkamda nida hanimi cok begendi bende nida hanmdayim

Vazgecmedim canm ya ilk etapta dogum paradini yukselttiler diye geri durdum sonra denklestirecegimize karar verdik tekrar devam edec3gim selcuk bey cok iyi biri ablam onda dogum yspti diger abkamda nida hanimi cok begendi bende nida hanmdayim
Doğum ücreti ne kadar istiyorlar ayrıca 3lü tarama ücretinide bilen varmı bilge hastanesinin ?

Mrb kizlar bende ankaradayim memnun oldugunuz iyi ilgili kadin dogumcu var mi yenimahalle eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum daha cok yeni 3 hafta 6 gunluk bugun beta baktirdim 62.78 cikti 2 gune yine bakalim dedi
Hayırlısı ile kucagına alman dileğiyle...

Kızlar gittiğiniz dr muayene ve Doğum ücretlerini yazarmısınız ben bilge tıp ve Zübeyde hanım doğum evine gidiyorum Zübeyde hanımdan cok memnun değilim Bilge'de Selçuk arslan beye gidiyorum muayane ücreti 50 tl kan tahlilini 18 tl ye yapıyorlar taramalar kaça bilmiyorum Zübeyde hanımda yaptırıyorum onu doğum normal sezeryan farketmiyor 2000 tl epitural 150 tl diye biliyorum.

tunalıda Filiz Akınsu'ya gidiyorum memnunum ilgili bi doktor ,riskli gebelik alanıda.
teşekkür ederim canim bakicam ben de riskli sayilirim korkuyorum acikcasi tsh yuksek 5 cikti ilac kullaniyorum Endokrinoloji gittim ogrenir ogrenmez eylul de 1 kimyasal gebelik gecirdim 5 inci gunu adet gecikmesinin kanama basladi bide dun ogrendim kendimi pozitif biliyordum negatif misim esimle kan uyusmazligi var insallah sorun olmaz kucagima alirim sag salim birsey yaptigimda yok dinleniyorum su gunler bi gecse

X