- 26 Temmuz 2014
- 333
- 165
- Konu Sahibi PembeBasak
Ankara tıp merkezi yazınca bir cok sonuç cıkıyor tam olarak hangı hastane özelden link paylasırmısın rica etsemAnkara tip merkezinde funda hoca var.tavsiye ederim kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara tıp merkezi yazınca bir cok sonuç cıkıyor tam olarak hangı hastane özelden link paylasırmısın rica etsemAnkara tip merkezinde funda hoca var.tavsiye ederim kesinlikle
https://g.co/kgs/r6aLdW Ankara cerrahi tip merkeziAnkara tıp merkezi yazınca bir cok sonuç cıkıyor tam olarak hangı hastane özelden link paylasırmısın rica etsem
Öncelikle hayırlı olsun bebişin. :) akay lokman hekimden pek memnun değil gidenler hatta bu gün bununla ilgili bi yazı okudum yine burada. Korudan fiyat aldınızmı?Selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım Çok yeni daha gebeliğim ama bi doktora karar verip onda devam etmek istiyorum. Bir süredir de araştırıyorum bu konuyu bence en güzeli doğum sigortası yaptırmakmış geç kaldık :) Çok daha uygun fiyatlara gelebilirdi isim yapmış hastane ve isimler gerçekten uçuk. Ben Koruyu çok duyduğum için onu düşünüyorum şu an aslında Balgata yakınım ama fiyat konusunda Sincanla arasında neredeyse 2 kat fark var, kafam çok karışık. Medical Park ve Lokman Hekim Akay da olabilir belki hem fiyatları daha makul hem hastaneler daha iyi... Hem çok keyifli hem çok sancılı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimizi sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza
Anladım çok teşekkür ederim. 16 haftadan sonra düşüyorum doğum paketi almayı çevre hastanelere bakıyorum o yüzden. Çankayadaysan yaşam hastanesinede bi bak derim tüm testler doğum felan dahil 3750 fiyat verdilerEvet aldım doğum paketi olarak Sincan 3100, Çukurambar 6000 dedi. Epidural ve 4lü tarama fiyatlara dahil değil. Beratorium
O hastaneyi siz burda yazınca gördüm ben de bugün. Daha önce duymamıştım biraz araştırayım. Ama sanırım uzak da olsa uygun fiyatlı seçersem Koru Sincan tercih edeceğim. Hastane ile ilgili okuduğum yorumlar gayet iyi şimdiye kadar. Ama elbette yakın olması büyük avantaj olur.. Bir de Turgut Özal Hastanesini duydum ilk kontrole gittiğim, Balgat Sami Ulus Polikliniğindeki doktordan. Beştepeki T.Ö. şimdi Sami Ulusa bağlanmış ve odaların filan tek kişilik olduğunu, henüz pek fazla kişi tarafından bilinmediği için özel hastane gibi bir devlet hastanesi olduğunu söyledi. Tabi benim bu yorumumdan sonra keşfedilebilir :)) Ordan iyi bir doktor bulunursa aslında en önemlisi doğuma da o girerse baya iyi olur. Ama tavsiye lazım belki yakınlarda orada doğum yapan bir arkadaş yazar biz de fikir ediniriz.Anladım çok teşekkür ederim. 16 haftadan sonra düşüyorum doğum paketi almayı çevre hastanelere bakıyorum o yüzden. Çankayadaysan yaşam hastanesinede bi bak derim tüm testler doğum felan dahil 3750 fiyat verdiler
bebek arabası hafif mi acaba 1400 dü bizde baktık baya fikir olsun diyeMerhaba arkadaslar bende akay hastanesine gidicektim resmen bir hatadan dondum cok sukur hemde bi suru paraya. Simdi baskent hastanesine gidiyorum. Cok yeniyiz ama yatagini bebek arabasini aldim bile hersey ust ustune gelmesin diye her ay bi tanesini aliyoruz. Park yatagim kraft. Babymallde indirim vardi gecenlerde kraft twist travel sistem bebek arabasi aldik aklimiza yatan o oldu. Biberonlarini da avent aldim anne gogsune cok benzer bi agiz kismi var tavsiye edenler cok oldu. Aklinizda bulunsun.
Ana kucagi agir sadecebebek arabası hafif mi acaba 1400 dü bizde baktık baya fikir olsun diye