2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aminn inşallah
Kaç aylık oldunuz siz
Biz 4 aylık olduk
Küçük doğan kizimda TSH hormonu düzensiz çalışıyormuş gelişimini takip ediyorlar
Rabbim şifa verir inşallah
Aramızda iki ay var 3lu asiniz nasıl geçti dedikleri gibi ateş falan oluyur mu evde ateş düşürücü bulundurmalimiyuz bizDe vitaminler dışında ilaç yok

Zaten o süreç çok yıpratıcı
Su benimkiler içmiyor kusuyolar hemen
Aynı şeyleri yaşamisiz aslında
Bide birini getirip biri kalınc daha zor olmuştu bana
Bebeğimi bırakıp geldim diye üzülmüştüm çok
Bin şükür yanımızdalar ya bizde mama dan ek gıdaya geçince ekstra özen gösterir daha sağlıklı besleriz inşallah

Aramızda iki ay var 3lu asiniz nasıl geçti dedikleri gibi ateş falan oluyur mu evde ateş düşürücü bulundurmalimiyuz bizDe vitaminler dışında ilaç yok
Benimkiler ateşlendi aşıya giderken ateş düşürücü verip öyle gidin derim
İkiz olunca ateşlnmeleri daha zor oldu benim için

Aynen insallah telafi ederiz senin az kalmış ek gıdaya gecmene bizede yazarsın artık neyi çok sevdiklerini benimkiler de suyu agizlarinin kenarından foş diye bırakıyor hatta d Vit i de öyle yapıyordu sonra farkettim arkasına mamayı veriyorum hemen yutuyir mecburen :))

D vit mı kullanıyorsunuz canım
Benimkiler prematüreler o yüzden ben Multi tabs kullanıyorum vitamini
1 yaşa kadar da devam edecekmişim öyle dedi doktor
Tabiki yazarım ama benimkiler biri başka mama biri başka mama seviyo şimdiden Zorluk var:))

Benimkiler ateşlendi aşıya giderken ateş düşürücü verip öyle gidin derim
İkiz olunca ateşlnmeleri daha zor oldu benim için
Geçmiş olsun o zaman bizde gitmeden verelim ki sonra sıkıntı cekmeyelim
Allahım yavrularimiz a hastalık sıkıntı vermesin çok zor oluyur bizimkide grip olmuş burnu tıkalı yavrumun serum yapıyoruz ama bir haftadır geçmedi inşallah düzelir bidahada hiç hasta olmazlar

Biz daha 43 günlüğüz şükür şimdilik emziriyorum bazen günde bir kere mama verdiğim oluyor. İnşallah azalmaz sütüm devam ederiz. İkizlerle hayat çok güzel ama çok zooor. Birlikte ağlayınca çok kötü oluyorum

İnşallah yaa bizimki iki katı üzüntü
Calpol işe yaramadı bende ama ben paranox fitil verdim öyle düştü ateşinin

Çocuk Dru verdi prematüre olduklarını da biliyordu oglumun gelişimi gebelikte de geriydi şimdide kemik gelişimi biraz geri olduğu için kalsiyum da verdi d Vit i de normalde 3 dsmlayken 6 damla ver dedi

Çocuk Dru verdi prematüre olduklarını da biliyordu oglumun gelişimi gebelikte de geriydi şimdide kemik gelişimi biraz geri olduğu için kalsiyum da verdi d Vit i de normalde 3 dsmlayken 6 damla ver dedi
Bizim küvöz doktorumuz verdi multitabs ı
Çoklu vitaminmiş zaten
Benim biri 2 biri bı buçuk kilo doğdu
Küçük olanın gelişimi yavaş maalesef(

Birlikte uyumalari çok güzel
Birlikte uyunmalari gerçekten çok fena

Annelik başlı başına zor zaten biz bide ikizleri büyütüyoruz
Rabbim bize güç versin
Ama ilerisi çok güzel olur arkadaş derdi olmaz inşallah bide iyi anlaşırlar
Benimkiler bide beşikte bazen birbirlerinin ellerini tutuyorlar bakmaya doyamıyorum:))

Sabırsızlıklarından duramadılar karnımda:))
Ne var bı iki hafta daah içerde dursalardı da
Demi ama lohusa lohusa hastanelerde gecirnezdik neyse sağlıkla çıktılar ya bundan sonra ugramayiz kontroller dışında inşallah beni mkiler durmuyor yine görüşürüz

Benim de küçük olanın gelişimi yavaş. Doktor kontrol edelim diyor. Sizin özel yaptığınız bişey var mı
Bizim dr dvit i 6 damlaya çıkardı birde kalsiyum verdi bu aralar hırıltılı o geçince de vitamin başlarız dedi galiba vitamin şart arayı kapatmak için minnoslar daha çabuk yetissinler kardeşlerine

Bizim dr dvit i 6 damlaya çıkardı birde kalsiyum verdi bu aralar hırıltılı o geçince de vitamin başlarız dedi galiba vitamin şart arayı kapatmak için minnoslar daha çabuk yetissinler kardeşlerine
Ben de götüreyim doktora ya? İlk ay sadece yarım kilo aldı küçüğüm. Hangi vitamin peki canım adı ne?

Dogum yapan ikiz anneleri 33 haftalık ikiz gebeyim dr plesanta da kireçlenme başlamış dedi 1-2 hafta daha dayan dedi. Sizce ne kadar zamanım kaldı böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Dogum yapan ikiz anneleri 33 haftalık ikiz gebeyim dr plesanta da kireçlenme başlamış dedi 1-2 hafta daha dayan dedi. Sizce ne kadar zamanım kaldı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Benim kızımda olmuştu bebek beslenenemiyor daha 38 de sezeryan olmuştum bi kaç hafta durabiliyor ama fazla kalmasa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…