2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar merhaba. İkizlerle hayat kilitmiş:) kayınvalidem ve yardımcı kadın olmasına ragmen yetişemiyoruz. Ama o kadar cok seviyorumki yavrularimi birini kucagima alsam ötekini alamiyorum diye cok üzülüyorum. Bende mama veriyorum. Sütüm çok az. Mamaylada gayet iyi büyüyorlar çok sukur.

Benim de küçük olanın gelişimi yavaş. Doktor kontrol edelim diyor. Sizin özel yaptığınız bişey var mı
Benim küçük olanın da yavaş büyümesi
Geçen ay TSH ı 7 çıktı doktor ondan olabilir dedi bu ay testi tekrarladık 4 e inmiş
Sizde bı hormonlarına baktirin isterseniz

Ama özel olarak yaptığım bişey yok bı öğün mama bı öğün anne sütü alıyor benimkiler

Arkadaşlar merhaba. İkizlerle hayat kilitmiş:) kayınvalidem ve yardımcı kadın olmasına ragmen yetişemiyoruz. Ama o kadar cok seviyorumki yavrularimi birini kucagima alsam ötekini alamiyorum diye cok üzülüyorum. Bende mama veriyorum. Sütüm çok az. Mamaylada gayet iyi büyüyorlar çok sukur.
Nick ine bayıldım:)))
Benim yardım eden kimsem yok kendim bakıyorum canım

Dogum yapan ikiz anneleri 33 haftalık ikiz gebeyim dr plesanta da kireçlenme başlamış dedi 1-2 hafta daha dayan dedi. Sizce ne kadar zamanım kaldı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Canım ben 34 de doğum yaptım
Bende kan pıhtılaşması olmuş
Bebeklerin birisi beslenmesi durduğu için aldılar hemen

İkiz anneleri bebeklerinize oda işini ne yaptınız tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...
İlk başta bebekler yanımızda yatacağından oda işini sonraki yıllara mı bırakmalıyım?

Kızlar ikiz hamileyim
Doktor spinal yaparım doğumu dedi kızımda genel anestezi ile olmuştum sorunlu geçti amlyt ama spinalden çok korkuyorum ya canlı canlı keserse diye :KK43: sizlerin doğumları nasıl oldu memnun kaldınızmı

Seninkiler biraz daha büyük bizden nasıl yapiyirsun uyku düzeni olusturabilinedek uykulari azalıyor deniliyor baya azaldı mi seninkilerin
Benimkiler aşı dan sonra ateşlendi ardından da grip oldular. Devamlı emmek istiyorlar ama sütüm çok çok az ve mamada yemiyorlar ve uyumuyolar bu saatten çok

Ama ben oğlumda uyuturken hiç sallamadım emzikle-biberonla uyutmadım

Bunlarda uyku eğitimi nasıl yaparım bilmem
Ama bı tanıdığım 3üzleri var onunkiler kendileri uyuyolarmış.
5.aydan sonra koydum besiklerine kendi kendilerine uyudular, hiç uyutmak için uğraşmadım.uyumak istemeyen de ağlasa da bı süre sonra uyudu dedi ama ben yapabilir miyim bilmiyorum

X