- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
perinatologlar en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar diye biliyorum. hatta muayeneden doymuş tatmiş olmuş çıkılıyormuş. ben 20. haftada girmeyi düşünüyorum. ama duyduklarım bunlar. tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarBu arada perşembe günü kontrolüm var doktora sormam gereken önemli birşeyler varmı? Malum ben sormadıkça onlar söulemiyor...
tetenoz neden yapilmiyomus canim hic duymamistim merak ettim aile hekimliginden 23 eylul icin cagirdilar asiyaAllah kimsenin basina vermesin o test sonucunda doen sendromu yuksek risk deyince zaten insan cildiriyor. Ge nel olarak bu test normal tek bebekte bile zaten cok gelismis bir test degil cunku tamamen istatistige dayali bir test iken ikizde hata payi cok yuksek. Kafayi bulandirmaya hic gerek yok. Bugun saglik ocagina gittim bircok sey ikizlerde yapilmaz dedi doktor. Tetenoz asisi varmis mesela ikizlerde genellikle yapmiyoruz dedi mesela.
Bilmiyorum ki aile hekimi soyledi. Genelde ikizlere yapilmiyor ikizlerde doktorunuz onay verirse yapacagiz dedi. Ben de kontrolde soracagim artik doktoratetenoz neden yapilmiyomus canim hic duymamistim merak ettim aile hekimliginden 23 eylul icin cagirdilar asiya
Ben sinuzitten dolayi o agriyi cekiyorum ama ilac kullanmak yasak sadece cok siddetli olursa agri parol alabilirmisiz ama ona da korktum hic icmedim dahaGünaydın ikiz anneleri siz de benim gibi baş ağrısıyla Uyanıyor musunuz
son zamanlarda evet. sıcaktan mı yoksa hamilelikten mi bilmiyorum. çünkü migrenim de var. daha önceleri de arada uyanırdım bu şekilde.Günaydın ikiz anneleri siz de benim gibi baş ağrısıyla Uyanıyor musunuz
Ben kızımda 27 haftada gitmiştim. Gerçekten ayrıntılı tek tek parmaklarına kadar bakmış ve anlatmıştı. Perşembe günü kontrolden sonra kanuni sultan süleyman has. Yaşadığım tecrübeleri paylaşıcam sizlere.perinatologlar en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar diye biliyorum. hatta muayeneden doymuş tatmiş olmuş çıkılıyormuş. ben 20. haftada girmeyi düşünüyorum. ama duyduklarım bunlar. tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlar
Zaten kilo alımı 10. Ya da 11.haftadan itibaren Başlıyor bende kilo almadım daha 11.haftadayım üstelikKizlar kac kg aldiniz.ben 9.haftamdayim ve hic istahim yok.kiloda almadim.normalmi acaba
Kizlar kac kg aldiniz.ben 9.haftamdayim ve hic istahim yok.kiloda almadim.normalmi acaba
benim 10.haftam bitiyor.sürekli mide bulantısı kusma var ve 1.5 kilo almışım cok kilo almak istemiyorum tansiyon problemim var zaten kilolu hamile kaldım
12+1 iz on gun once tartildigimda baslangictan bu yana 4 kilo vermisim cok fazla kusma bulanti vardi simdi ne durumday bilmiyorum