- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- Konu Sahibi kalbiminozu
Kizlar kac kg aldiniz.ben 9.haftamdayim ve hic istahim yok.kiloda almadim.normalmi acaba
benim 10.haftam bitiyor.sürekli mide bulantısı kusma var ve 1.5 kilo almışım cok kilo almak istemiyorum tansiyon problemim var zaten kilolu hamile kaldım
harme oğlumda ben tam 3kilo vermiştim 12.haftaya kadar @reallove ve G goztepe endokronoloji hekimine gitmek zorunda kaldım geçen ay gerekli tüm muayeneleri yaptı en son kilo takibini onun yapacağını söyledi tam da o konuyla ilgili endişelerim varken çünkü 46 kiloydum kilonun az olması kötü etkilermi bebeklerimi diye çekiniyordum Dr umun bana söylediği ilk 3 aylarda 1 kiloyu aşmaması tercih edilir sonraki her ay için ise 1 veya 1,5kilo sağlıklı bebekler için yeterlidir Demişti fazla kilo alımı da bünyeyle alakalı bir durum kötü etkilemez tabiiki ama sonra sana vermesi zor olur diye de eklemişti. Ben 14 haftanın sonuna geliyorum her hafta tartılarak yazıyorum defterime şimdiye kadar 1,3kg almışım gibi gözüküyor bebeklerimin Gelişimi de 5-6gün ileride şimdilik bu şekilde gidiyor Az veya çok kilo aldım diye üzülmemek Lazım biz sağlıklı besinleri yeterince alalım bebeklerimiz iyi olsun kiloları doğumdan sonra başka bir başlık açar orada konuşuruz12+1 iz on gun once tartildigimda baslangictan bu yana 4 kilo vermisim cok fazla kusma bulanti vardi simdi ne durumday bilmiyorum