- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
uff evet ya sorma üç hafta 3 yıl geliyo hem iyi düşün diyorum hem de acaba bişi varmıdır diye endişe ediyorum çok karışık duygularaz kalmış pıtırcıklarını görmeyetabi ne kadar az desekte zaman geçmiyor değil mi? senindemi organ taraması olacak canım. benim artık göbüşüm belli. birkaç haftaya senin de belirmeye başlar gelişmelerden haberdar et canım...
çok şükür canım idare ediyoruz göbüş yok bende ya yani minnak bişi. sormaaa buzdolabı bende de kabus başka biri kapağı açsın burnumu tıkıyorum çok kötü geliyo, dün eşimle arabadayız burnuma ne kokusu geldi biliyomusun dedim ne dedi buzdolabı dedim yok artık diyoKızlar selam :) keyifler nasıl? Bebekler ne alemdelerbizim göbüş çıktı bayaa tek sorunum kokularla ilgili.. buzdolabı kapağını açamıyorum birde ağzımın tadı hep soğan yemişim gibi acımsı başka bi sorunumuz yok çok şükür..
günaydınmutlu haftalar arkadaşlar. ayın 9unda organ taraması yapacak doktorum inşallah zaman çabucak gecer benim için. daha sonrada perinatologtan randevu alacağım, bu ay yoğun olacak bize. sizde durumlar nasıl anneler ?
Bnmde 9. Gunu 396 cıkmıştı,şu ab ikizlere hamileyim. Hayırlı olsun cnm.merhaba arkadaşlar bende transferin 6. günü test yaptırdım 56,27 çıkmıştı 10. günü yani bugün 594 çıktı doktor muhtemelen ikiz dedi cuma ya kese için gidicem :)
E daha dur daha durKizlar kac kg aldiniz.ben 9.haftamdayim ve hic istahim yok.kiloda almadim.normalmi acaba
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişlerin. İnşallah sağ sağlıklı doğarlar . Doktorlar olabilecek en kötü şeyleri hastalarına söylerler. Rabbim sana üç bebeği nasip etmiş. Vardır bir hayır bu işte sakın hiçbirinden vazgeçme. Ben ikiz olduğunu duyunca şok oldum ama benimde aklıma zaman zaman geliyor ya 3 üzse diyeKızlar hayatımın şokunu yaşıyorum 11.haftam bitiyor cumartesi doktor kontrolunde ikizlerimin üçüz oldugunu
ögrendim üstelik tek yumurta ikizi tek kese ve tek plesenta monoamniyotik ikiz doktor çok ama çok riskli dedi rahmin taşımaz üç gebeliği dedi devam edersem ikizden ikize tranfüzyon olup ikiside ölebilirmiş ALLAHIM 20.haftalarda lazer yöntemiyle zar konulabiliyomuş bunun başarı oranı varmış ama 3 üde ölebilir de dedi. Allahım çok kötüyüm hiç iyi bişey sölemedi pskolojim altüst oldu zaten ilk bebegimi kaybettim şimdi bebeklerimi kaybetmek istemiyorum aranızda monoamniyotik tek yumurta ikizi geçiren var mı ? ne olur cevap kızlar
hayırlı olsun canım seninde :) az kalmış senin ya merak ediyorum ne gibi zorluklar yaşıyorsun cinsiyetleri ne?Bnmde 9. Gunu 396 cıkmıştı,şu ab ikizlere hamileyim. Hayırlı olsun cnm.
Cnm bnm ikiside kız, bende mide bulantısı ve kusma olmadı.normalde cok oluyormuş.hamileliğim rahat tecti sayılır, ama su son 1 haftadır ağırlaşmaya basladım biraz.çabuk yoruluyorum ama şükür iyiyim.hayırlı olsun canım seninde :) az kalmış senin ya merak ediyorum ne gibi zorluklar yaşıyorsun cinsiyetleri ne?
Cnm bnm ikiside kız, bende mide bulantısı ve kusma olmadı.normalde cok oluyormuş.hamileliğim rahat tecti sayılır, ama su son 1 haftadır ağırlaşmaya basladım biraz.çabuk yoruluyorum ama şükür iyiyim.
Boy 165 62 kg idim. Tedavide 2 kg aldım.yani gamileliğe 64 le basladım .su an 72 kg yim.ayy sevindim ne güzel darısı bana ve arkadaşlara inşallah bizlerinde kolay geçer peki kaç kilo ile hamile kaldın boyun kaç:)
Ahh canım benim o kadar çok o kadar çok sevindimdim ki inşallah sabrının karşılığını alacaksın Rabbim inş bebeklerinin üçünüde sağ salim kucağına almayı nasip etsin gerçekten mucize maşallah Barekallah Allah'a emanet olunKızlar hayatımın şokunu yaşıyorum 11.haftam bitiyor cumartesi doktor kontrolunde ikizlerimin üçüz oldugunu
ögrendim üstelik tek yumurta ikizi tek kese ve tek plesenta monoamniyotik ikiz doktor çok ama çok riskli dedi rahmin taşımaz üç gebeliği dedi devam edersem ikizden ikize tranfüzyon olup ikiside ölebilirmiş ALLAHIM 20.haftalarda lazer yöntemiyle zar konulabiliyomuş bunun başarı oranı varmış ama 3 üde ölebilir de dedi. Allahım çok kötüyüm hiç iyi bişey sölemedi pskolojim altüst oldu zaten ilk bebegimi kaybettim şimdi bebeklerimi kaybetmek istemiyorum aranızda monoamniyotik tek yumurta ikizi geçiren var mı ? ne olur cevap kızlar
canım, bebekte herşeye bakılıyor. baş beyin kalp,yüz,genital organları vs. tepeden tırnağa inceleniyor. bir anamoli tespit edilirse doğumdan sonra müdahale edebilmek için. bu işin uzmanları da perinatologlar. benim kendi doktorum yapacak ama bir perinatologunda görmesinde fayda var.ben de bugün 16. haftaya girdim :) 2 hafta sonra normal kontrol için gidicem bakalım ne diyecek. Organ taraması ne oluyor ilk detaylı ultrason mu
Merhaba arkadaşlar
Bende Allah izin verirse 2016 ikiz annesi olacağım
hoşgeldiniz arkadaşlar. güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah ve sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.merhaba arkadaşlar bende transferin 6. günü test yaptırdım 56,27 çıkmıştı 10. günü yani bugün 594 çıktı doktor muhtemelen ikiz dedi cuma ya kese için gidicem :)
hoşgeldin canımBnmde 9. Gunu 396 cıkmıştı,şu ab ikizlere hamileyim. Hayırlı olsun cnm.
öncelikle sakin ol canım. evet üçüz gebelik çok daha zor. doktorunda baya zorlaştırmış 11 hafta olmuş fark edememiş mi üçüz olduğunu. anlamış değilim. bence kararlar vermeden önce başka bir doktora daha gözükmeni tavsiye ederim. ama öyle normal bir kadın doğumcuya değil. bu işte uzman birine. gerçekten bu anlatılanları destekler nitelikteyse o zaman kararlar verirsiniz. rabbim bebeklerimizi korusun. inşallah herşey gönlüne göre olur. bizleri de haberdar et mutlaka.Kızlar hayatımın şokunu yaşıyorum 11.haftam bitiyor cumartesi doktor kontrolunde ikizlerimin üçüz oldugunu