2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar merhaba.onceki gebelik kaybimdan oturu psikolojim korkuyal dolu.kalbi durmustu onun.kahve rengi kanama gelince.kanama gelmeden gebelik sonlanmaz demi.yani allah korusun kalbi dursa belirti verir kanama olur degilmi.suanda cok sukur bisiyim yok ama icimdeki endise beni mahvedio.

Icini ferah tut.oncesini unut.bence kiyaslama yapma panik olursun.bebeginin tadini cikar.iyi seyler dusun.kanaman olmadigi surece de korkma.ins saglikla kucagina alirsin

Merhaba canım;
Gebeliklerde mantar çok görülen bir durummuş. Ben bütün gebeliklerimde bu sıkıntıyı yaşadım. Özellikle havuza giriyorsam kesin.. Krem kullanarak sıkıntıyı azaltıyor daha ileri seviyede fitil verdi . Bundan hiç korkma akıntı normal gebelikte . Kokusuz ve beyaz renkte akıntı sıkıntı olmaz.

Merhaba;
Kızım ve oğlumladan önce 2 gebeliğim 3. Ayda sonlandı. Eğer kalp atışı yoksa hemen akabine kanamaların başlar . Sende şuan kanama yokmuş içini rahat tut çünkü annenin psikolojisi çok önemli

Aslında 11. Haftadada bile bazı doktorlar söylüyor. Yalnız şunuda söyleyeyim bazı ultrason cihazları daha iyi yeni ve daha net görebiliyorlar sanki. Benimde kontrolum pazartesi sana yazarım sonucu öğrenirsem. Fakat ense kalınlığına bakacaklarmış dua edin iyi sonuçlansın

Kizlar ikiz gebeliklerde ikili tarama yapiluyormu.nasil oluyor ne oneriyorlarki.kafam karisti kimisi yapiliyor kimjsi yapilmiyor falam diyor

Kizlar ikiz gebeliklerde ikili tarama yapiluyormu.nasil oluyor ne oneriyorlarki.kafam karisti kimisi yapiliyor kimjsi yapilmiyor falam diyor
Canim yapilmiyo ama doktorlar yine de ultrasonda ense kalinliklarina beyin gelisimlerine bakiyo sadece kan alip degerlerle kiyaslamiyolar dogru sonuc vermezmis hormonlar daha fazla oldugundan 4lu test yapilcakmis.amerikaya giden testler varmis ama fazla pahali ve doktorum bence gerek yok ama yine de sizin tercihiniz dedi.yaptirmayi dusunmuyoruz

Benim dr hemsireside ense kalinligi i olcup ikili test yapiyo eger problem cikarsa yurtdisina gonderilen teat var onu oneriyor dedi.kafam allak bullak oldu.para tuzaginada dusmek istemiyorun.boyle 1000 tl 800tl ler isterlerse bu testlere olmaz bu isler.

Canim benim doktorum dedigini aktarayim sana amerikaya gittigi icin dolar bazinda ucret aliniyo 750 dolar dedi.seni saglik yonunden ve manevi yonden nasil korumaya calisiyosam maddi yonden de korumaya calisiyorum hastalarimi benim fikrimi sorarsan gerek yok tercih tabi ki sizin butun secenekleri sunarim dedi

Ense kalinligina pazartesi mi bakacaklar. Ben de 14. Haftadayim yarin kontrolum var ama 13den sonra bakilmiyor diye okumustum. Bana genetik yapildi diye cagirmadi doktor diye dusunmustum

İkizlerde bu tur taramalar hatali sonuc verdigi icin yapilmiyor. Ben genetik test yaptirdim onda bile tek bebekte 20 kusur ozellige bakilirken ikizde sadece zeka ile ilgili 3 taneye bakiliyor. Ama ense kalinligi olcumu gibi ultrason olcumleri var onlarin zamanini kacirmamalisin.

A ayca44 sanırım benim Dr Um pek uğraşmak istemedi cinsiyetlerini görmek için Ayrıntılı ultrason yapılırken ense kalınlıkları herşey normal dedikten sonra epey baskı Yaptım ama evet belkide yanlış yönlendirmek istemedi umarım sonuçların iyi çıkar tatlım ve bebişlerin cinsiyetlerini de öğrenirsin en az benimki kadar sizlerinkileri de merak ediyorum

Bana da doktorum ikiz oldugu icin kesinlikle yaptirmalisin dedi ben de yaptirdim. Ama ben direk yaptirdim. Normalde riski yuksek olanlar yaptiriyormus. Mesela ense kalinligi olculerinde falan sorun cikarsa o zaman kesin hasta diyemiyorlar sadece riskli diyorlar o zaman hemen ya boyle testler yada amniyosentez yaptirmalisin. Doktorum amniyosentez ikizlerde cok daha riskli o yuzden bu testi yaptiracaksin dedi bende gidip yaptirdim.mecbuten. biraz pahali bir test gercekten ama bir cok arkadasim amniyosentez yptirdi ve o da pahali ve cok riskli bir islem.

Kaçıncı haftadasın peki canım ben baştan beri kullanıyorum krem
13+6 haftalık benim daha henüz başladım mustella kullanmıştım oğlumda hiç çatlak oluşmamıştı yine onu kullanıyorum. ilk günden beri sadece nemlendirici kullandım;baktım hızlı büyüyoruz hemen mustella çatlak önleyiciye başladım sen ne kullanıyorsun hellokitty27

Para tuzagi diye bir sey yok canim. Ona bakarsan ultrasona girmek doktora gitmek de para tuzagi. Herkes imkani olcusunde ne gerjiyorsa yapiyor. Bu test daha cok amniyosenteze alternatif bir test yani herkes yaptiracak diye bir sey degil. Ama imkani olan testi isterse birden fazla yerde bile yaptirabilir.

Ben
lierac kullanıyorum ben Mankenler kullanıyormuş bunu :) bir de bioil beraberinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…