2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ikinci ikizin mi oldu yani

Merhaba canim belkide zar vardirda simdi gorulmuyordur. Seninkilerin arasinda pek fark yok ama canim ikiside 7 haftalik gorunmus bak ne guzel ben son konturolumde biri 8 mmdi digeri 4.5 mm bakalim oburune yetistimi haftaya pazartesi benimde kontrolum canim

Benim de biri 11.80 mm biri 9.28 mm idi bakalim simdi ne kadarlar

Kizlar size bisi sormak istiyorum biraz ozel olacak ama ozel bolgenizi neyle temizliyosunuz ben normalde agda kullaniyodum ama korkuyorum bisi olur mu diye

Merhaba. Sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olarak giriş yapmamıştım. 14 haftalık ikizlere hamileyim. Bilgisi olan varsa bir sorum olucaktı. İkizlere 4'lü tarama testi yapılıyormu ? İkili test yapılmadı sadece ultrasonda bakıldı. 4'lü test hakknda çok fazla fikrim yok bilen varsa açıklayabilirmi lütfen :) Şimdiden teşekkür ederim :)

Kızlar siz bebişlerin cinsiyetlerini öğrenebildiniz mi ?kaçıncı hafta da öğrendiniz ben oğlumda 11 haftalıkken öğrenmiştim şimdi 12 hafta bitti ama bebeklerimin cinsiyetlerini öğrenemedim merakım artıyor tabii sağlıklı olsunlar da...sizde ne var ne yok

Bu benimde merak ettigim bi konu bende korkuyorum agda yapmaya. Cvp bekliyoruz kizlar :)
Ben ilk gebeliğimde klasik iki yöntemi de uygulamıştım son zamana kadar da ağda yaptırmıştım kocaman karınla her Yöntem zor oluyordu çünkü şimdi de aynen devam ediyorum tek tavsiyem kendi araç gereçleriniz olsun böylece gittiğiniz güzellik merkezinin hijyen olup olmadığını düşünmezsiniz nacizane deneyimimi aktarayım dedim

Kızlar 10.haftamda bulantı ve istifar dan yatağımdan kalkamazken birden kesildi bitti hepsi çok şaşkınım.. seviniyorum ama birden bitince bebeklerde bi sorun yoktur değilmi?? Zamanla yavaş yavaş geçecek diye düşünüyordum..

10.hafta mı başladı yoksa 10.haftada bitti mi

Kizlar size bisi sormak istiyorum biraz ozel olacak ama ozel bolgenizi neyle temizliyosunuz ben normalde agda kullaniyodum ama korkuyorum bisi olur mu diye

Canım bence ağda yapma orana. en azından bikini bölgesine tamam ama fazla canını acıtıcı şeylerden uzak dur. gereksiz kasılma. jiletle hallet gitsin.

Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikisi de sağlıklı 10+4 olmuşlar kalp atışları güzel ve kıpır kıpırlardı dans ediyolardı adeta

Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikisi de sağlıklı 10+4 olmuşlar kalp atışları güzel ve kıpır kıpırlardı dans ediyolardı adeta
Yarında bizim kontrolümüz var çok heyecanlıyım görmek için sabırsızlanıyorum canım sonrasında yazarım bende inşallah senin takvimin çok önde öyleyse canım benim 4gün önde ilerliyor

Valla böyle parça parça yazıyorum ama okuyarak geriye gidince :)
Yarın kontrol var diye ben dünden gittim temizliğimi yaptırdım.. Burada 3yıldır gittiğim bi yer var hem büyük hem hijyenik çalışanlarda özenli ve titiz.. Özel bölgemi oraya aldırdım bi parça yer bıraktık orası mikrop kapmasın diye.. doktor aslında önermedi ama jilette 1aydır bıktırdı dediğim gibi yaptık işte..

Yarında bizim kontrolümüz var çok heyecanlıyım görmek için sabırsızlanıyorum canım sonrasında yazarım bende inşallah senin takvimin çok önde öyleyse canım benim 4gün önde ilerliyor

evet önde gidiyo sata göre geride çünkü bebişlerim 11+3 olmaları gerekirken 10+4 ler ama bu gayet normal ikiz gebeliklerde dedi doktor, hemde zaten sata göre ya ben ilişki gününe göre hesapladığımda tutuyo doktora bu gittiğimde sordum hiç bi sıkıntı olmaz kullanabilirsin ağda dedi canım bende yaptırcam bende4-5 senedir aynı yere gidiyorum gayet temiz hijyenik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…