- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Çok saol canım senin de öyle olur inşallah kaçıncı haftadasın sen baya öncesin benden :)Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. sonunda kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim. keyifli hamilelikler dilerim
Evet haklisin allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ..Benim kontrolüme 20 gün kadar var . Haberi alınca tekrar yazarım buradan. Ama zar olsa da olmasada rabbim doğmayı nasip ederse bir şekilde doğuyorlar . Çok endişe etme . Tevekkül etmek lazım.
Hepinize merhaba. Dün doktor kontrolümüz vardı 6+1 bebeğim ve kalp atışlarını dinledik. Yanında bi kese daha var içi boş 6,5 mm boyunda gebeliğim ikiz başlamış olabilir dedi doktorumuz. Diğer kese canlanır mı bu şekilde geriden gelip ikizlere hamiş olan var mı? Hepinize hayırlı
Hayirli olsun benim kucuk olan kesenin kalp atisini duyamadik buyuk olan keseninkini 6+2de duyduk 10 gun sonra kontrole gittik kucuk olan keseyi 6+2 de duyduk buyuk olan 7+3 tu aralarinda 1 hafta fark var olabiliyor boyle seyler 1 hafta sonra tekrar baktir insallah diger bebisinde kalp atisi duyulacak inaniyorum benHepinize merhaba. Dün doktor kontrolümüz vardı 6+1 bebeğim ve kalp atışlarını dinledik. Yanında bi kese daha var içi boş 6,5 mm boyunda gebeliğim ikiz başlamış olabilir dedi doktorumuz. Diğer kese canlanır mı bu şekilde geriden gelip ikizlere hamiş olan var mı? Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum..
Inşallah ben de duyarım cnm iki hafta sonra çağırdı doktorumuz. Allah ım hayırlısını bilir. Sağlıklı olsunlar başka bi arzum yok.Hayirli olsun benim kucuk olan kesenin kalp atisini duyamadik buyuk olan keseninkini 6+2de duyduk 10 gun sonra kontrole gittik kucuk olan keseyi 6+2 de duyduk buyuk olan 7+3 tu aralarinda 1 hafta fark var olabiliyor boyle seyler 1 hafta sonra tekrar baktir insallah diger bebisinde kalp atisi duyulacak inaniyorum ben
Merhaba canim kan hapini 3. Aydan sonra veriyor doktor, ayriyeten saglik ocaginda gebelik kaydini yaptiriorsun onlarda bi kutu multivitamin veriyor. Bnmkilerde ikiz ve ikili uclu tarama yanlis sonuclar verir diye yaptirmadi doktorum. Ayrintili ultrasyon bi 3. Ayda bakiliyor yani 12. Haftada, bide 20. Haftada bakiliorKizlar kacinci haftada kan hapi vs kullanmaya basladiniz.benin dr bana folibolden baska bisi vermedi.bide snrm ikili tarama testi yapmiyorlarmis ikizlere.ayrintili ultrosona giriliyormus.kacinci haftada haftada ultrosona girwcegizki
@göztepe benden ikili test için kan aldılar ve Ayrıntılı ultrason yapıldı bebeklerime ama burda okuyunca şaşırdım madem bi anlamı yok neden yapıldı diye.sanırım her doktor farklı bir yol benimsemiş :)Kizlar ikizlerde tarama testi oluyormu.yoksa detayli ultrosonmu oluyor.12.jaftadayken dr sizlerden ne istedi bu konuyla ilgili.
canım yeni gördüm bildirimi ya :) merhaba hoşgeldin ikizmiydi senin de :) tek mi çift mi ikizlerinMerhaba kızlar.. Mevlam sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı.. bende ikizlerime hamileyim inşallah.. çok fazla giremiyorum nete son zamanlarda parlak ekrana bakmak ve minik yazılar okumak yoruyor beni bulantı kusmam yoğun olarak devam ediyor..harme Mart anneleri topiğindede görmüştüm canım seni :)
ay sanki ben yazmışım gibi geldiMerhaba kizlar bende ikiz gebesiyim 1 hafta oncesine kadar tek saniyordum sonradan gorundu :) 8. Haftaya girdim ogrendigimde hem cok sevindim hende korktum suan karisik duygular icindeyim endiseliyim hem hamilelik sureci hemde bakimiyla ilgili. Benimkiler tek yumurta ikizleri doktor aradaki zari zari goremedi sulari ayni olursa sorun olabolirmis eger varsa 2 haftaya gorunurmus
Merhaba canım ikiz bebekler benimde çift yumurta ikizlericanım yeni gördüm bildirimi ya :) merhaba hoşgeldin ikizmiydi senin de :) tek mi çift mi ikizlerin
ay sanki ben yazmışım gibi geldibende seninle aynı durumdayım canım ilk gittik tek keseydi ondan iki hafta sonraki kontrolde tek tumurta ikizleri olduğunu öğrendik aralarında zar yok dediler o zaman biri 7+0 biri 7+2 idi cuma günü kontrolümüz var bakalım neler dicekler son kontrole göre o gün biri 10+1 biri 10+3 olması lazım çok merak ediyorum onları nasıllar diye
ne güzel hayırlısı olsun canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canım ikiz bebekler benimde çift yumurta ikizleri
Çok saol canım senin de öyle olur inşallah kaçıncı haftadasın sen baya öncesin benden :)
Kizlar dr unuz size folik asit disinda kan hapidir yada vitamin hapi vs verdimi.benden daha tahlil istemedi 9.haftada gidecegim snrm ozmn isteyecek.bu arada dr unuz beslenme konusunda size bilgi verdimi.ne yemeliyizki acaba.bende bulanti cok oluyor ve istahim hic yok.bide geceleri korkutuyolar beni ruyamda.
Kizlar kacinci haftada kan hapi vs kullanmaya basladiniz.benin dr bana folibolden baska bisi vermedi.bide snrm ikili tarama testi yapmiyorlarmis ikizlere.ayrintili ultrosona giriliyormus.kacinci haftada haftada ultrosona girwcegizki
Benim ilaçlardan mı bilmem karnım biraz erken çıktı bizde de bir sorun yok şimdilik ama cinsiyetlerini merak ediyorum açıkcasıCanım benim ben 16. haftadayım. Bu arada bir oğluşum olacakmış geçen cumartesi öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun sağlıklı. Artık karnımın üzerine yatamıyorum. O yüzden uyku düzenim bozuldu ama olsun sonunda değecek. sen neler yapıyorsun*