2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba hanımlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür ikisi de sağlıklı 10+4 olmuşlar kalp atışları güzel ve kıpır kıpırlardı dans ediyolardı adeta
gözün aydın harme maaşallah ben de pazatesi görmüştüm insan iyi olduklarını öğrenince çok rahatlıyor allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

gözün aydın harme maaşallah ben de pazatesi görmüştüm insan iyi olduklarını öğrenince çok rahatlıyor allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım gerçekten o kadar heyecan ve stres yapmıştım ki çok şükür rahatladım inşallah hep böyle mutlu haberler alırız

Merhaba aday ikiz anneleri yeni gordum sayfayi bi kizim var su an da buyuk ihtimal tek yumurta ikizlerine hamileyim

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek tedavisiyle ikizlerime hamileyim. Dün cinsiyetlerini öğrendik inşallah bir kizimiz bir oglumuz olacak. Doktor tam net diyemem ama yüzde doksan doğru dedi. Bir ay sonrada dört boyutlu ultrason cektirmen lazim dedi. Dört boyutlu ultrasona giren var mi ne için yapiliyor nasil birsey merak ediyorum yaptiranlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah Peki kaçıncı haftada öğrendin tuzlu

Merhaba aday ikiz anneleri yeni gordum sayfayi bi kizim var su an da buyuk ihtimal tek yumurta ikizlerine hamileyim
S serppp hayırlı olsun sen de benim gibi 3lüyorsun Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sıkıntısız problemsiz inşallah

T Tuzlu fistik hayırlı olsun ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok merak ediyordum bir ay sonra dediler ama galiba ikizlerde tam net cinsiyet Söylemek biraz zor oluyor merakımız da büyüyor Allah gönlüne göre versin sağlıkla ve sıhhatle inşallah . 4 boyutlu ultrason da sanırım şu renkli olanlar ben henüz yaptırmadım oğlum da da yapmamıştı Dr. Ama normal ultrason gibi oluyor kuzenimden biliyorum

Ades___ insallah saglikla hayirla aliriz kucagimiza 3 cocuk korkutmuyor degil ama Rabbim veriyorsa bi kolayligini da verir ikizlerimden birini pek goremedik plasentanin arkasinda kaldi. 14.haftada gitmistim kontrole bi kac gun sonra karnimda balon patlamasi gibi bi sey hissettim normalde ikisi de sagdaydi o olaydan sonra solda da hissetmeye basladim acaba bebeklerimden biri saga gecmis midir

Canim bizim kontrolumuz vardi cuma doktorum gosterdi dort boyutlu hem foto olarak hemde hareketli olarak cok netlerdi direkt benim karnimdaki halleri gorunuyodu oynayislari cok netti hatta bak fotolarini atayim

Eklentiler

• 20150814_112855.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 188
muhtemelen sen bu haftada hissetmeye başlarsın bebeklerini. ben Dr Uma 12 hafta da hissediyorum bebekleri demiştim daha erken ancak 14 haftadan sonra hissedersin Demişti. o günden sonra orda hissetmeye başladıysan belki yer değiştirmişlerdir daha büyük haftadaki anneler yorum yapsalar daha uygun olur ben de merak ettim.yada belki basit bir Bağırsak hareketi olabilir

Canim bizim kontrolumuz vardi cuma doktorum gosterdi dort boyutlu hem foto olarak hemde hareketli olarak cok netlerdi direkt benim karnimdaki halleri gorunuyodu oynayislari cok netti hatta bak fotolarini atayim
harme ay maaşallah böyle görünce ne büyük bi mucize yaşadığımız ne kadar açık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Arkadaşlar merhaba. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin.
İkiz bi yandan çok güzel bir yandan çok zor ama insan heves ediyor maşallah bebişlerinize.
benim hamileliğim daha çok yeni keseyi bile göremedik ama adet 4 gün kala değerim 185 çıkınca forumdan birkaç kişi heveslendirdi ikiz olabilir dedi. size sorayım dedim bu değere göre ikiz olma ihtimali var mı? annemin babası ikiz ailede de ikiz var.

T Tuzlu fistik hayırlı olsun ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok merak ediyordum bir ay sonra dediler ama galiba ikizlerde tam net cinsiyet Söylemek biraz zor oluyor merakımız da büyüyor Allah gönlüne göre versin sağlıkla ve sıhhatle inşallah . 4 boyutlu ultrason da sanırım şu renkli olanlar ben henüz yaptırmadım oğlum da da yapmamıştı Dr. Ama normal ultrason gibi oluyor kuzenimden biliyorum [/QUOTE]
Teşekkür ederim canım hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Evladi olanlarada evlat acisi göstermesin. 4boyutlu ultrason isteyen doktorum özel hastanede bizim hastanemizde yok konyada sadece birkac hastanede var diyince merak ettim normal ultrasonun renklisiymis içim rahatladi

Canim mesajini cevaplamaya çalıştım ama alinti yapmayı beceremedim galiba

Oyyy masallah cok tatli görünüyorlar Inşallah bizde bu kadar net görebiliriz normal ultrasonda pek anlayamiyoruz ben bu şekilde net görürsem heleki hareketlerini dayanamam ağlarım galiba.

Bizde dün gördük yavrularımızı kızlar.. kıpır kıpırlardı insan öyle heyecanlanıyor ki anlatamam.. doktor haftalarına göre güzel gelişimleri dedi.. :)

Benim 2.gebeligim oldugundan sanirim 11.haftada hissettim bi kac gun sonra dr.a gittigimizde ben gosterdim yerlerini orda ciktilar. O yuzden sanmiyorum bag.hareketi oldugunu su an baya baya net hissediyorum hatta disardan bile hissedebiliyorum elimi koydugumda. Denk gelse kesin esim de hissedebilirdi bazi hareketleri. Benim kizim da cok hareketliydi sanirim bunlar da fena olacak

14. Haftaya giriyoruz fakat sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Tek yumurta ikizleri benimki . Ne zaman geçer
Ikizleri olan bi ark.im ilk 3ay ve son 3ay sadece greyfurt ve krakerle beslenebildigini soylemisti zaten cok zayif ve kisa oldugu icin 33.haftada dogum yapmis. Bebeklerinin biri cok az kuvezde kalmis su an masallahlari var gececek bu gunlerimiz ikiz dogurmasi gercekten kolay degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…