-
- Konu Sahibi kalbiminozu
Merhaba kizlar bende ikiz gebesiyim 1 hafta oncesine kadar tek saniyordum sonradan gorundu :) 8. Haftaya girdim ogrendigimde hem cok sevindim hende korktum suan karisik duygular icindeyim endiseliyim hem hamilelik sureci hemde bakimiyla ilgili. Benimkiler tek yumurta ikizleri doktor aradaki zari zari goremedi sulari ayni olursa sorun olabolirmis eger varsa 2 haftaya gorunurmus
Hoşgeldiniz mutlu ve bir o Kadar'da Endişeli bu Süreci sorunsuz , problemsiz su gibi anlatırsınız-hepimiz atlatırız- inşallah.allah bebeklerimizi sapa sağlam kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba uzun süredir buraya üyeyim ama bi kaç senedir girmiyordum şimdi tekrardan aranıza katılmaya karar verdim tabi kabul ederseniz.Bende Allah nasip ederse 2016 da ikiz annesi olucam hayırlısıyla normal yolla çift yumurta ikizlerim olucak inşallah.. Bundan 7 sene önce 27 haftalık erken doğum yaptım kızım olucaktı ama nasip olmadı inşallah ikizlerime sağ salim sağlıklı sıhhatli kavuşurum 7 sene sonra bir deneme yaptık rabbim ikiz nasip etti çok şükür şu an 9+2 günlükler rabbim hepimizin bütün anne adaylarının yardımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin..Neden 7 sene bekledin derseniz korktum psikolojimi toparlayamadım zor bi doğum oldu tersten geldı 4 gün öldüm öldüm dirildim yinede çok şükür rabbime Allahım ikizlerime ömür versin annelik sevincini banada hayırlısıyla yaşatsın inşallah dileyen isteyen herkezle beraber inşallah..
Gözün Aydın çok sevindimKızlar merhaba kalp atışlarını duyduk bugün ikisinin de 7+6 daymışız bugün çok şükür herşey yolunda sizin de desteğinizle
Gecmis olsun. Bende cumartediden beri hastanede yatiyordum dun ciktim. Birden bire kan bosaldi veiki gun surdu. Azalarak yeni bitti daha. Hic bir sebep bulamadilar ama hamile oldugunu unut stres yapma dediler. Psikoloji cok onemli. Parca gelmedigi surece sorun yokmus. Bir de basina gelen olursa ilk kansa pembe olurmus ama kanin rengi koyulastikca korkmayacakmissiniz ne kadar koyuysa o kadar eski bir kanmis. İnsallah rabbim kimseye yasatmasin cok zormusyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bende bu sabah lavaboya girdiğimde peçeteye kahve siyah yoğun birşeyler geldiği için doktora gittim. çok şükür bebeklerim iyi. plesentalarda kanama alanı yok. rahim dışında var ama önemli değil dedi. çok panik yaptım, ağladım çok fazla. bebeklerimi de üzdüm. ama onlar bana ekranda burdayız diye kıpırdayıp durdular. açık kırmızı kan olmadığı sürece çok önemli olmadığını bildiğim halde stres yaptım. siZinde aklınıZda olsun. Allah korusun başınıza böyle birşey gelirse lütfen panik yapmayın. sakin olmak çok önemliymiş. şimdi uzanıyorum. inşallah en yakın sürede geçer...
Doktorum bana ikili uclu dortlu testler ikizlerde kesinlikle hatali cikiyor dedi yaptirmadi. Nifty diye bir genetik test var amniyosenteze alternatif yurt disinda yapiliyor ama biraz pahali onu yaptirdi bana. Cok sukur bugun de testim temiz cikti. Harmonu diye biraz daha uygun olani var arastirin bence butcenizi biraz zorlayor ama nerelere bosuna para harcamiyoruz ki.Kizlar ikizlerde tarama testi oluyormu.yoksa detayli ultrosonmu oluyor.12.jaftadayken dr sizlerden ne istedi bu konuyla ilgili.
Canim cok tesekkur ederim ins saglikla kucaklariz hepimizHoşgeldiniz mutlu ve bir o Kadar'da Endişeli bu Süreci sorunsuz , problemsiz su gibi anlatırsınız-hepimiz atlatırız- inşallah.allah bebeklerimizi sapa sağlam kucağımıza almayı nasip etsin
Doktorum 11. Haftada daha net görürürüz demişti. Bende 9. Haftada gitmiştim.Kizlar sizde benim gibi endiselimisiniz ben cok korkuyorum bu ilk hamileligim hem dogumdan hemde bakimindan acaba yetebilecek miyim onlara ve saglikli dogucaklar mi benim ikizlerimin arasinda zar gorulmedi problem olabiliyomus suan 8 haftalik daha sonra gorulur mu acaba
Peki gorundumu sizde zar?Doktorum 11. Haftada daha net görürürüz demişti. Bende 9. Haftada gitmiştim.
O kadar şokta idim ki ikiz fikrini sindirmeye çalışırken doktora sadece çift yumurtamı tek mi diye sordum cevap ; tek yumurta imiş. Plesentayı sordum 1 taneymiş ama zar varmı demedim aslında bende çok merak içindeyim. Kontrolume daha çok var. Bekliycem artık.Peki gorundumu sizde zar?
Benimde 2 hafta var konrolume cnm ins vardir yaO kadar şokta idim ki ikiz fikrini sindirmeye çalışırken doktora sadece çift yumurtamı tek mi diye sordum cevap ; tek yumurta imiş. Plesentayı sordum 1 taneymiş ama zar varmı demedim aslında bende çok merak içindeyim. Kontrolume daha çok var. Bekliycem artık.
Benim kontrolüme 20 gün kadar var . Haberi alınca tekrar yazarım buradan. Ama zar olsa da olmasada rabbim doğmayı nasip ederse bir şekilde doğuyorlar . Çok endişe etme . Tevekkül etmek lazım.Benimde 2 hafta var konrolume cnm ins vardir ya
Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. sonunda kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim. keyifli hamilelikler dilerimKızlar merhaba kalp atışlarını duyduk bugün ikisinin de 7+6 daymışız bugün çok şükür herşey yolunda sizin de desteğinizle