2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Tebrik ederim canım benim. Allah tamamına erdirsin. sonunda kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim. keyifli hamilelikler dilerim
Çok saol canım senin de öyle olur inşallah kaçıncı haftadasın sen baya öncesin benden :)

Kizlar dr unuz size folik asit disinda kan hapidir yada vitamin hapi vs verdimi.benden daha tahlil istemedi 9.haftada gidecegim snrm ozmn isteyecek.bu arada dr unuz beslenme konusunda size bilgi verdimi.ne yemeliyizki acaba.bende bulanti cok oluyor ve istahim hic yok.bide geceleri korkutuyolar beni ruyamda.:KK43:

Hepinize merhaba. Dün doktor kontrolümüz vardı 6+1 bebeğim ve kalp atışlarını dinledik. Yanında bi kese daha var içi boş 6,5 mm boyunda gebeliğim ikiz başlamış olabilir dedi doktorumuz. Diğer kese canlanır mı bu şekilde geriden gelip ikizlere hamiş olan var mı? Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum..

Merhaba bende inş 2016 ikiz annesi olcagim...ben mide bulantısı ve halsizlikten kafami kaldiramiyorum...sizler nasil atlattiniz bu sureci....bende tüp bebek le hamile kaldim bir sürü ilac kullanıyorum ve perisan haldeyim...

Hepinize merhaba. Dün doktor kontrolümüz vardı 6+1 bebeğim ve kalp atışlarını dinledik. Yanında bi kese daha var içi boş 6,5 mm boyunda gebeliğim ikiz başlamış olabilir dedi doktorumuz. Diğer kese canlanır mı bu şekilde geriden gelip ikizlere hamiş olan var mı? Hepinize hayırlı
Hepinize merhaba. Dün doktor kontrolümüz vardı 6+1 bebeğim ve kalp atışlarını dinledik. Yanında bi kese daha var içi boş 6,5 mm boyunda gebeliğim ikiz başlamış olabilir dedi doktorumuz. Diğer kese canlanır mı bu şekilde geriden gelip ikizlere hamiş olan var mı? Hepinize hayırlı hamilelikler ve doğumlar diliyorum..
Hayirli olsun benim kucuk olan kesenin kalp atisini duyamadik buyuk olan keseninkini 6+2de duyduk 10 gun sonra kontrole gittik kucuk olan keseyi 6+2 de duyduk buyuk olan 7+3 tu aralarinda 1 hafta fark var olabiliyor boyle seyler 1 hafta sonra tekrar baktir insallah diger bebisinde kalp atisi duyulacak inaniyorum ben

Kizlar kacinci haftada kan hapi vs kullanmaya basladiniz.benin dr bana folibolden baska bisi vermedi.bide snrm ikili tarama testi yapmiyorlarmis ikizlere.ayrintili ultrosona giriliyormus.kacinci haftada haftada ultrosona girwcegizki

Hayirli olsun benim kucuk olan kesenin kalp atisini duyamadik buyuk olan keseninkini 6+2de duyduk 10 gun sonra kontrole gittik kucuk olan keseyi 6+2 de duyduk buyuk olan 7+3 tu aralarinda 1 hafta fark var olabiliyor boyle seyler 1 hafta sonra tekrar baktir insallah diger bebisinde kalp atisi duyulacak inaniyorum ben
Inşallah ben de duyarım cnm iki hafta sonra çağırdı doktorumuz. Allah ım hayırlısını bilir. Sağlıklı olsunlar başka bi arzum yok.

Kizlar kacinci haftada kan hapi vs kullanmaya basladiniz.benin dr bana folibolden baska bisi vermedi.bide snrm ikili tarama testi yapmiyorlarmis ikizlere.ayrintili ultrosona giriliyormus.kacinci haftada haftada ultrosona girwcegizki
Merhaba canim kan hapini 3. Aydan sonra veriyor doktor, ayriyeten saglik ocaginda gebelik kaydini yaptiriorsun onlarda bi kutu multivitamin veriyor. Bnmkilerde ikiz ve ikili uclu tarama yanlis sonuclar verir diye yaptirmadi doktorum. Ayrintili ultrasyon bi 3. Ayda bakiliyor yani 12. Haftada, bide 20. Haftada bakilior

Kızlar uzun aradan sonra ben de bu gün bebeklerimi gördüm ense kalınlığı ve Ayrıntılı ultrasonları çok güzel çıktı vitamin ve kan ilacını ise bu gidişimde verdi yeni başlıyorum onlara ve benden ikili test için kan aldılar sanırım Dr lar bu konuda ayrılıyor.neyse umarım onlar için herşey yolundadır.benim de tsh ım çok düşük çıktı sizde de oldu mu böyle Şeyler endokronolojiye filan gitmem gerekecek sanırım... Canım sıkıldı bu Yüzden

Kizlar ikizlerde tarama testi oluyormu.yoksa detayli ultrosonmu oluyor.12.jaftadayken dr sizlerden ne istedi bu konuyla ilgili.
@göztepe benden ikili test için kan aldılar ve Ayrıntılı ultrason yapıldı bebeklerime ama burda okuyunca şaşırdım madem bi anlamı yok neden yapıldı diye.sanırım her doktor farklı bir yol benimsemiş :)

Merhaba kızlar.. Mevlam sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı.. bende ikizlerime hamileyim inşallah.. çok fazla giremiyorum nete son zamanlarda parlak ekrana bakmak ve minik yazılar okumak yoruyor beni bulantı kusmam yoğun olarak devam ediyor.. harme harme Mart anneleri topiğindede görmüştüm canım seni :)
canım yeni gördüm bildirimi ya :) merhaba hoşgeldin ikizmiydi senin de :) tek mi çift mi ikizlerin
Merhaba kizlar bende ikiz gebesiyim 1 hafta oncesine kadar tek saniyordum sonradan gorundu :) 8. Haftaya girdim ogrendigimde hem cok sevindim hende korktum suan karisik duygular icindeyim endiseliyim hem hamilelik sureci hemde bakimiyla ilgili. Benimkiler tek yumurta ikizleri doktor aradaki zari zari goremedi sulari ayni olursa sorun olabolirmis eger varsa 2 haftaya gorunurmus
ay sanki ben yazmışım gibi geldi :KK48: bende seninle aynı durumdayım canım ilk gittik tek keseydi ondan iki hafta sonraki kontrolde tek tumurta ikizleri olduğunu öğrendik aralarında zar yok dediler o zaman biri 7+0 biri 7+2 idi cuma günü kontrolümüz var bakalım neler dicekler son kontrole göre o gün biri 10+1 biri 10+3 olması lazım çok merak ediyorum onları nasıllar diye

canım yeni gördüm bildirimi ya :) merhaba hoşgeldin ikizmiydi senin de :) tek mi çift mi ikizlerin

ay sanki ben yazmışım gibi geldi :KK48: bende seninle aynı durumdayım canım ilk gittik tek keseydi ondan iki hafta sonraki kontrolde tek tumurta ikizleri olduğunu öğrendik aralarında zar yok dediler o zaman biri 7+0 biri 7+2 idi cuma günü kontrolümüz var bakalım neler dicekler son kontrole göre o gün biri 10+1 biri 10+3 olması lazım çok merak ediyorum onları nasıllar diye
Merhaba canım ikiz bebekler benimde çift yumurta ikizleri

Çok saol canım senin de öyle olur inşallah kaçıncı haftadasın sen baya öncesin benden :)

Canım benim ben 16. haftadayım. Bu arada bir oğluşum olacakmış geçen cumartesi öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun sağlıklı. Artık karnımın üzerine yatamıyorum. O yüzden uyku düzenim bozuldu ama olsun sonunda değecek. sen neler yapıyorsun*

Kizlar dr unuz size folik asit disinda kan hapidir yada vitamin hapi vs verdimi.benden daha tahlil istemedi 9.haftada gidecegim snrm ozmn isteyecek.bu arada dr unuz beslenme konusunda size bilgi verdimi.ne yemeliyizki acaba.bende bulanti cok oluyor ve istahim hic yok.bide geceleri korkutuyolar beni ruyamda.:KK43:

Canım benim benim doktorum bana vinelac immunitum diye bir vitamin verdi. Bu vitaminin içinde extradan faydalı bakteriler var. Hem bağırsak sistemimi dolayısıyla bağışıklık sistemimi yüksek tutmak için hemde bulantılarım için verdi. Belki ondan belki şanstan hiç bulantım olmadı. Vinelac'ı ödemiyor ama bence istersen bir dene. Zaten normal olarakta vitamin alman gerekir. devlet gebelere ücretsiz elevit veriyor. sağlık ocağında da yazdırabilirsin.

Canım bana doktorum 14. haftada gittiğimde kan değerlerime de bakarak demir verdi. benim kan değerlerim normaldi ama bu dönemden sonra daha çok demir gerekeceğinden verdi ve kramplara karşı magnezyum verdi.
İkili test sanırım yapılamıyormuş ama ultrason ikili testin bir parçası. sana sadece kan testi yapılamayacak o yüzden 12. haftada bizde bakılan ultrason sende de bakılacaktır. için rahat olsun. Yani ense kalınlığı burun oluşup oluşmadığına falan bakılacak. Bu da zaten down sendromu teşhisinde en önemlisi. Bu arada genç donör olduğundan muhtemelen sonucun gayet iyi çıkacaktır merak etme

Canım benim ben 16. haftadayım. Bu arada bir oğluşum olacakmış geçen cumartesi öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun sağlıklı. Artık karnımın üzerine yatamıyorum. O yüzden uyku düzenim bozuldu ama olsun sonunda değecek. sen neler yapıyorsun*
Benim ilaçlardan mı bilmem karnım biraz erken çıktı bizde de bir sorun yok şimdilik ama cinsiyetlerini merak ediyorum açıkcası

Ins cnm saglikli vikar butun testler.ilk gebeligim ikizdi gebe ve kiydim aldirdim ondan snra isteyerek gebe kaldiginda 2 can dusurdum.:KK43: okadar pisman olmustumki ikizlere kiydigima allahim dualarimi kabul etti sukur.panik yapiyirum simdi iste kotu bisi olursa die.arada kasik agrim oluyor snrm normal demi rahin genisledigindendir heralde.allah hepimizr saglikli dogum evlat nasip etsin.bide anaokulu ogretmeniyin.sinifta cocuklar karnimda iki cocuk valla sabir diyorum☺☺☺cok yormamaya calisiyorum kendimide

• Beğen
Reactions: AED
X