-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.901
Teşekkür ederim, ben bir arkadaşımızın önerisi üzerine şehruz soysal a gittim şimdilik memnun kaldım umarım böyle devam ederMedipol hastanesine gidin sizdiniz diymi esenler medipol bende hamileysem eğer oraya gidebilirim hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı doktordan kaç yaşlarındaydı acaba keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun
sağolasın. Nisan annelerinde olmak kısmet değilmiş canım boş gebelikmiş o. çok şükür rabbim çok aratmadan ikinciyi verdi. sen benden daha tecrübeli olcan merak ettiğim bişey olursa sizin topiğe gelirim olur mu:)amin minnoşş ben nisanda hamilesin diye biliyodum geçmiş olsun bu da hayırlı olsun :)
Canim ihlamur zararli mi ?? Ben nane limon iciyorum surekliKızlar size bir sorum var.Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
Anladım aklımda bulunsun kaç yaşlarında doktor acaba?Teşekkür ederim, ben bir arkadaşımızın önerisi üzerine şehruz soysal a gittim şimdilik memnun kaldım umarım böyle devam eder
herzamannn :)))sağolasın. Nisan annelerinde olmak kısmet değilmiş canım boş gebelikmiş o. çok şükür rabbim çok aratmadan ikinciyi verdi. sen benden daha tecrübeli olcan merak ettiğim bişey olursa sizin topiğe gelirim olur mu:)
Canim ihlamur zararli mi ?? Ben nane limon iciyorum surekli
Kiz ismini degismissin taniyamadim.bi usttede minnos yazmissin icimden seni gecirdim hemen :) benim topigede gel surekli kader arkadasimcanımmmm :)
Kiz ismini degismissin taniyamadim.bi usttede minnos yazmissin icimden seni gecirdim hemen :) benim topigede gel surekli kader arkadasim
Kizim zaten ikiz olacaksa eger kesin senin bu soylemlerin yuzunden olacak.ilk testlerimden beri tutturdun ikiz ikiz diyecanım sen çağırırsında gelmezmiyim ben ikizlerinin tatlı annişi
İyi bakalım canım az kalmış cuma günü bebişini bi gör çok güzel bi duygu gerçekten bide sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanı tahmin edemiyorum nasıl bi his olucak :))Ah ah o turşuyu sorma bende nasıl yiyorum anlatamam sanabenimde şimdi yavaş yavaş adet sancısına dönüyor. bakalım cuma günü gidicem doktoruma :)
Canım doktorun öyle dediyse git tabi zaten bu akşam gidicem yazmışsın bugün görmesem bile kalp atışını 1 hafta sonra kontrole gidersin o zaman görürsün inşallah :)aslında ben beklemek istiyorum ama doktorum mutlaka gel dedi. o benden daha heyecanlı
Canım bende öğrendiğimin ikinci günü grip oldum doktoruma sordum ateş olmadığı sürece ilaç vermiyoruz bol bol c vitamini almaya çalış dedi bende şöyle bi çay yaptım ıhlamurun içine elma kabuğu ve taze zencefil koydum zencefilleri küçük küçük doğradım sonra da içerken bol limonla bal koydum akşam bunu içtim sabaha gripim çok azalmıştı bence bi dene iyi gelicektir :)Hayirli gunler yeni anne adaylari ..sevindirici haberimi alali 1hafta oldu .ama bi sikinti var haatalandik malesef grip olduk..ilac kullanmaya cesaret edemiyorum.neyapsamki bilemedim
Kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür boyutu da iyi dedi.iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için.
Bu arada bitki çaylarını sordum aadece ıhlamur iç dedi.
Folik asitimi de değiştirdi. Böyle işte bakalım inşallah iki hafta sonra güzel haberlerle yazarım size
Selammm ben az önce doktora gittim 4+4 keseyi gördüm çok şükür daha 3mm kese.darisi gormeywnlerin başına doktordan hep guzel haberlerle donmemiz dilegiyle...
Kizim zaten ikiz olacaksa eger kesin senin bu soylemlerin yuzunden olacak.ilk testlerimden beri tutturdun ikiz ikiz diyekalp atislarinda belli olur herhalde aerik
çok sevindim sizin adınıza bende yarın gidicem ama çok heyecanlıyımmmSelammm ben az önce doktora gittim 4+4 keseyi gördüm çok şükür daha 3mm kese.darisi gormeywnlerin başına doktordan hep guzel haberlerle donmemiz dilegiyle...
Aramıza yeni hamişler gelmiş hoş geldiniz. Keselerini gören anneler de gözünüz aydın darısı bize olsun:)