2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Medipol hastanesine gidin sizdiniz diymi esenler medipol bende hamileysem eğer oraya gidebilirim hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı doktordan kaç yaşlarındaydı acaba keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun
Teşekkür ederim, ben bir arkadaşımızın önerisi üzerine şehruz soysal a gittim şimdilik memnun kaldım umarım böyle devam eder

amin minnoşş ben nisanda hamilesin diye biliyodum geçmiş olsun bu da hayırlı olsun :)
sağolasın. Nisan annelerinde olmak kısmet değilmiş canım boş gebelikmiş o. çok şükür rabbim çok aratmadan ikinciyi verdi. sen benden daha tecrübeli olcan merak ettiğim bişey olursa sizin topiğe gelirim olur mu:)

Canim ihlamur zararli mi ?? Ben nane limon iciyorum surekli

Ah ah o turşuyu sorma bende nasıl yiyorum anlatamam sana benimde şimdi yavaş yavaş adet sancısına dönüyor. bakalım cuma günü gidicem doktoruma :)
İyi bakalım canım az kalmış cuma günü bebişini bi gör çok güzel bi duygu gerçekten bide sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanı tahmin edemiyorum nasıl bi his olucak :))

aslında ben beklemek istiyorum ama doktorum mutlaka gel dedi. o benden daha heyecanlı
Canım doktorun öyle dediyse git tabi zaten bu akşam gidicem yazmışsın bugün görmesem bile kalp atışını 1 hafta sonra kontrole gidersin o zaman görürsün inşallah :)

Hayirli gunler yeni anne adaylari ..sevindirici haberimi alali 1hafta oldu .ama bi sikinti var haatalandik malesef grip olduk..ilac kullanmaya cesaret edemiyorum.neyapsamki bilemedim
Canım bende öğrendiğimin ikinci günü grip oldum doktoruma sordum ateş olmadığı sürece ilaç vermiyoruz bol bol c vitamini almaya çalış dedi bende şöyle bi çay yaptım ıhlamurun içine elma kabuğu ve taze zencefil koydum zencefilleri küçük küçük doğradım sonra da içerken bol limonla bal koydum akşam bunu içtim sabaha gripim çok azalmıştı bence bi dene iyi gelicektir :)

Kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür boyutu da iyi dedi.iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için.
Bu arada bitki çaylarını sordum aadece ıhlamur iç dedi.
Folik asitimi de değiştirdi. Böyle işte bakalım inşallah iki hafta sonra güzel haberlerle yazarım size

Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayida nadip etsin

Kizim zaten ikiz olacaksa eger kesin senin bu soylemlerin yuzunden olacak.ilk testlerimden beri tutturdun ikiz ikiz diye kalp atislarinda belli olur herhalde aerik

görceksin inşallah perşembeye :) Allah bilir tabiki ama içimdeki ses iki tane minnoşcuk geliyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…