2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlarrr ben bu sabah doktora gittim sonunda bebişimi gördüm ama daha çok küçüktü ben gebeliği 6+1 hesaplarken 5+5 çıktı geç döllenme olmuş yani bebişin kalp atışını da gördük ama dinleyemedik doktorumuz daha çok küçük dedi tahliller verdi onları yaptırıp iki hafta sonra gidicez :))
ayy maaşallah canım. ben de doktorumu aradım gel hemen dedi ama 5+3 üm daha. kalp atışı için erken dimi?

Kızlar size bir sorum var. :KK31:Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
Ihlamurun ne zararı varmış bende hastayım biraz ıhlamur bal zencefile sardım ilaç içmiyim belki hamileyimdir diye korkudan

Kızlar ben de doktora gittim bugün, keseyi gördük daha 1 cm bile yok:KK66: çok farklıydı bu cumartesi tekrar gidicem doktor folik asit ve decavit verdi
Medipol hastanesine gidin sizdiniz diymi esenler medipol bende hamileysem eğer oraya gidebilirim hangi doktora gittiniz memnun kaldınızmı doktordan kaç yaşlarındaydı acaba keseyi görmüşsünüz hayırlı olsun

neler yapıyorsun bize de anlat canım ben rezil durumdayım beslenme konusunda:)
Bi kere yiyorum yemeyinCe gözüm daha da açıkıyor sabah kahvaltı hazırlamadan önce bi meyve genelde mandalina ya da portakal sonra kahvaltıda bi yumurta kahvaltilik limonlu su içiyorum ekmek yemiyorum (haftasonu simit borek vs. yiyorum acik cay içiyorum kahvaltida)
bu saatlwrde kuruyemiş sonra öğle yemeğini evden getiriyorum ne varsa artık . 4 5 gibi de süt veya meyve akşam 7de yemek saat 9 gibi de yoğurt yemeye çalışıyorum
kisacasi yiyorum yavvv

ayy maaşallah canım. ben de doktorumu aradım gel hemen dedi ama 5+3 üm daha. kalp atışı için erken dimi?

Canım bana sorarsan 6. Haftan dolunca git kalp atışını görebildik ama duyamadık ve gerçekten çok küçüktü bikaç gün önce gitseydim görünmezdi bile ama sen bilirsin tabiki insan sabırsızlaşıyor biraz bu konuda haklı olarak :)

Benim daha bulantılarım başlamadı ara ara çok hafif bulantılar oluyor o da aç olunca bişeyler yiyince o da geçiyor benim de canım sürekli turşu istiyo ama o da çok tuzlu fazla tüketmemek lazım çok zor tutuyorum kendimi:)) iki gün önce ciddi kasık ağrılarım oldu ama şimdi kalmadı hafif adet sancılarım var sadece canım :)

Canım tabiki koyulaşmaya bakabilirsin ama idrar testinden düzenli artıp artmadığı anlaşılmaz bu yüzden geç baktığın için sıkıntı yapma bence

Canım gerçekten çok beğendim hemen hesaplayıp ekran resmi aldım güzel olmuş

Canım ben çay kahveden vazgeçemiyorum bür türlü çayları açık içmeye çalışıyorum kahvede normalde günde iki üç gincan içerdim şimdi bir taneden fazla içmemeye çalışıyorum :KK43:
Ah ah o turşuyu sorma bende nasıl yiyorum anlatamam sana :KK43: benimde şimdi yavaş yavaş adet sancısına dönüyor. bakalım cuma günü gidicem doktoruma :)

Canım bana sorarsan 6. Haftan dolunca git kalp atışını görebildik ama duyamadık ve gerçekten çok küçüktü bikaç gün önce gitseydim görünmezdi bile ama sen bilirsin tabiki insan sabırsızlaşıyor biraz bu konuda haklı olarak :)
aslında ben beklemek istiyorum ama doktorum mutlaka gel dedi. o benden daha heyecanlı :KK9:

Hayirli gunler yeni anne adaylari ..sevindirici haberimi alali 1hafta oldu .ama bi sikinti var haatalandik malesef grip olduk..ilac kullanmaya cesaret edemiyorum.neyapsamki bilemedimo_O

evet ben sizin tommbik :) senin de profil foton değişmiş kendi fotoğrafın vardı koltuğun kenarına oturmuştun.
canım ben hamileydim nisan annelerindeydim ama boş gebelikmiş. düşük başladı sonra kanama kesilince mecburen kürtaj oldum vs derken bebek fikrine de bu foruma da biraz ara vermiştim aslında ama kısmette temmuz anneliği varmış :)
sen benden önce hamile kalmıştın diye hatırlıyorum. ne oldu ona?

canım hayırlı olsun :) böle forumlardan öğreniyoz çok sevindim senin adına :) bende haziran annelerindeyim :anneadayı:

Böyle bişey buldum. doğru mu? Eğer bu doğruysa hepsi sevdiğim şeyler :)

Hamilelerin içmesinde sakınca olmayan bitkisel çaylar:

- Ahududu
- Nane
- Limon
- Zencefil
- Ihlamur
- Elma
- Portakal
- Turunç
- Kuşburnu
- Papatya
- Rezene
- Yeşilçay

Hamilelikte hangi bitki çayları içilmemelidir?
Bu çaylar rahim kasılmalarını uyarıcı v.b etkilerde bulunabilir, gebelikt etüketilmemelidir.
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içilmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç
- Melekotu
- Kimyon
- Yasemin
doktora sormak lazım ama bir yer de yeşil çay da yasak diye duymuştum.

canım hayırlı olsun :) böle forumlardan öğreniyoz çok sevindim senin adına :) bende haziran annelerindeyim :anneadayı:
ayyy sen hayırsız çıktın ben senden daha hayırsız çıktım :) demek hamilesin kızzz hiç haberim yok:) sağol canım sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Mrb kızlar nasılsınız t lfondaburayı takip etmek nekdr zormus bayada yazmssnz ☺️ Ben h nz dr a gitmedm saka gibiyim nednse cesartm yok agrılrm azaldı ama o sarı akıntı bendede var normalmi bilemiyorm amaaa hayrlısı izmirde olan varmı aranzda buarada dr konsmda kararsz kaldm bakalm

ayyy sen hayırsız çıktın ben senden daha hayırsız çıktım :) demek hamilesin kızzz hiç haberim yok:) sağol canım sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

amin minnoşş ben nisanda hamilesin diye biliyodum geçmiş olsun bu da hayırlı olsun :)

X