- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.941
İnşallah :)Sonra minnoşunu görürsün sonra da kalp atışını inşallah
Canım bak değerin hiçbir önemi yok. İsterse 10 olsun. Önemli olan iki günde iki katına çıkması. Senin ilk değer 300 desek 2 gün sonra 600 ondan 2 gün sonra da 1200 civarı olması lazım. Ki aynen öyle :) sakın stres yapıp bebeği üzme canım herşey gayet iyiİyi akşamlar güzel anne adayları. Yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar ben hiç doktora gitmedim. Perşembe yaptırdığım kan testinin sonucunu ancak bugün alabildim. SAT ı benden 4 gün önce olan arkadaşa göre hcg oranım oldukça düşük. Benim hcg değerim 31. gün için 284.48 çıktı. Hemşirede düşük dedi. Bunun üzerine bugün başka bir poliklinikte tekrar test yaptırdım. Bugünde 1411.82 çıktı. 4 günlük için güzel bir artış ancak yumurtlama gününe göre düşük bir değer. Yani en azından internetten okuduğum kadarıyla böyle yorumladım. Acaba benim hamilelikte bir sıkıntı mı var
Bunlari düşünme geç dollenme olmuştur.önemli olan değerin yüksekliği değil 2 güne bir minimum %70 artistirİyi akşamlar güzel anne adayları. Yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar ben hiç doktora gitmedim. Perşembe yaptırdığım kan testinin sonucunu ancak bugün alabildim. SAT ı benden 4 gün önce olan arkadaşa göre hcg oranım oldukça düşük. Benim hcg değerim 31. gün için 284.48 çıktı. Hemşirede düşük dedi. Bunun üzerine bugün başka bir poliklinikte tekrar test yaptırdım. Bugünde 1411.82 çıktı. 4 günlük için güzel bir artış ancak yumurtlama gününe göre düşük bir değer. Yani en azından internetten okuduğum kadarıyla böyle yorumladım. Acaba benim hamilelikte bir sıkıntı mı var
Artışın çok iyi canım. Lütfen olaylardan uzak kalmaya çalış bebeğini koruman lazım.kızlar test sonucum 277.99..öl eberbat bir gün geçiiriyorum ki anlatamam büyük bir aile kavgası...kasık ağrım deli gii bebeğim u şartlarda durursa iyidir..allahım yardım etsinnn(((
Amin cnm bende cuma günü gidicem dontora bakalım görebilecekmiuiz keseyi :)Selammm ben az önce doktora gittim 4+4 keseyi gördüm çok şükür daha 3mm kese.darisi gormeywnlerin başına doktordan hep guzel haberlerle donmemiz dilegiyle...
Canım kötü şeylerden uzak durman gerek stres yokkızlar test sonucum 277.99..öl eberbat bir gün geçiiriyorum ki anlatamam büyük bir aile kavgası...kasık ağrım deli gii bebeğim u şartlarda durursa iyidir..allahım yardım etsinnn(((
Bendr 6 senedir bekliyordum bu arada kamilr kaldım 4 kez buda 5. Artık 4 krez kanama yoluyla kaybettim 4.sünde kalp atışları durdu diye kürtaj oldum rabbim bu seferkine uzun önğr nasip etsin :)Canımmm ben de nerdeyse iki seneye yakın bekledim. İnsan inanamıyor di mi? İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Normal yolla mı oldu?
İnnnşallah önce kese sonra kalbi sonraa minik ......Amin cnm bende cuma günü gidicem dontora bakalım görebilecekmiuiz keseyi :)
Hadi hayırlısı.Darısı başıma canım ben anca keseyi görebildim
Ben de senin gibiydim şimdi hamileyimSlm anneler ben 7-8 kasımı bekleyenlerdenim dört test yaptım hepsi tek çizgi ama günüm geçti iki test daha aldım bunlarda çıkmazsa cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba
İnşallah cnm :)İnnnşallah önce kese sonra kalbi sonraa minik ......
Yani testte çıkmadı kanda mı çıktı offff beklemek beni yordu evde iki test daha var yapsammı temmuz annelerinin en çok test yapan annesi olurum :)Ben de senin gibiydim şimdi hamileyim
Bide burcu hanım varmış onu baya methediyorlar forumda randevu almak baya zormuş ama çok doluymuşYaşı var canım tecrübeli bir doktor
Kızlar sonucumu aldım 228,68 çıktı çokmu düşük bu değer