2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar herkese tekraradan selam işlerimin yoğunluğundan dönüp bakamadım bile :) kızlar doktorum bana folbiol progestan ( 3 kutu ) ve coraspirin verdi :KK70:

Slm anneler ben 7-8 kasımı bekleyenlerdenim dört test yaptım hepsi tek çizgi ama günüm geçti iki test daha aldım bunlarda çıkmazsa cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba

Kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür boyutu da iyi dedi.iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için.
Bu arada bitki çaylarını sordum aadece ıhlamur iç dedi.
Folik asitimi de değiştirdi. Böyle işte bakalım inşallah iki hafta sonra güzel haberlerle yazarım size
Hadi gozun aydin canim cok sukur :)

Canımmm ben de nerdeyse iki seneye yakın bekledim. İnsan inanamıyor di mi? İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Normal yolla mı oldu?

Ben yedi senedir bekliyodum canım tüp bebek tedavisiyle oldu dördüncü denemede tuttu çok şükür inanamıyorum evet ama çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucaklarimizada alırız

Merhaba arkadaşlar...
Bende temmuz anne adayıyım. Evde test yaptım 3 tane hepside pozotif. Yarın kan testi yaptıracağım. Benim için beklenmedik plansız bi hamilelik. Şuan çok karışık duygular yaşıyorum.

Kizlar yardim edin sizce bu pozitif mi? BAT 13 kasım sabah yapmistim eve geldigimde böyleydi o_O

Eklentiler

• 20151109_183018.jpg
    20151109_183018.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 98
Ben yedi senedir bekliyodum canım tüp bebek tedavisiyle oldu dördüncü denemede tuttu çok şükür inanamıyorum evet ama çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucaklarimizada alırız
Canım benim beklemek ne kadar zor ben de biliyorum sen gerçekten çok beklemişsin Allahım inşallah sana bi kız bi erkek ikiz versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

Canım benim beklemek ne kadar zor ben de biliyorum sen gerçekten çok beklemişsin Allahım inşallah sana bi kız bi erkek ikiz versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

Amin inşallah canım insallah saglikli olsun eli ayağı düzgün olsin akıllı olsun uzuvlari tam olsun kız erkek tek çift farketmez inanki

X