- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.921
kızlar herkese tekraradan selam işlerimin yoğunluğundan dönüp bakamadım bile :) kızlar doktorum bana folbiol progestan ( 3 kutu ) ve coraspirin verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım hayırlı olsun sana daGözün aydin canım darısı başımıza insallah
Canımmm ben de nerdeyse iki seneye yakın bekledim. İnsan inanamıyor di mi? İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Normal yolla mı oldu?Hosbulduk canım o kadar uzun zamandır bekliyordumki bebegimi hala inanamıyorum
Hadi gozun aydin canim cok sukur :)Kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür boyutu da iyi dedi.iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için.
Bu arada bitki çaylarını sordum aadece ıhlamur iç dedi.
Folik asitimi de değiştirdi. Böyle işte bakalım inşallah iki hafta sonra güzel haberlerle yazarım size
Canımmm ben de nerdeyse iki seneye yakın bekledim. İnsan inanamıyor di mi? İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Normal yolla mı oldu?
Ben başka markanınkini yapmıştım ama içinde 10dkdan sonra okuduğunuz sonucu dikkate almayın diyordu. Emin değilsen erken gebelik testlerinden al bi tane, tekrar yapKizlar yardim edin sizce bu pozitif mi? BAT 13 kasım sabah yapmistim eve geldigimde böyleydi
Tebrikler gebesin cnm bekledikten sonra çıkan cizgiler çoğunlukla hatta yüzde doksan pozitif oluyor.Kizlar yardim edin sizce bu pozitif mi? BAT 13 kasım sabah yapmistim eve geldigimde böyleydi
ah canım sen mi ben mi resmen şafak sayiyorumBu hafta çabucak bitse de cuma olsa, doktora gidene kadar meraktan çat diye gideceğim şurda
Tek mi çift mi en büyük merakımız o şu an
Canım benim beklemek ne kadar zor ben de biliyorum sen gerçekten çok beklemişsin Allahım inşallah sana bi kız bi erkek ikiz versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Ben yedi senedir bekliyodum canım tüp bebek tedavisiyle oldu dördüncü denemede tuttu çok şükür inanamıyorum evet ama çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucaklarimizada alırız
Hadi hayırlısı.Darısı başıma canım ben anca keseyi görebildimKızlarrr minnakımınnn o küçük kalbinin sesini dıydukkk bugünnn:)Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah.darısı size olsun
Insallah canim agzından bal damliyorTebrikler gebesin cnm bekledikten sonra çıkan cizgiler çoğunlukla hatta yüzde doksan pozitif oluyor.
Sonra minnoşunu görürsün sonra da kalp atışını inşallahHadi hayırlısı.Darısı başıma canım ben anca keseyi görebildim
Yaşı var canım tecrübeli bir doktorAnladım aklımda bulunsun kaç yaşlarında doktor acaba?
Canım benim beklemek ne kadar zor ben de biliyorum sen gerçekten çok beklemişsin Allahım inşallah sana bi kız bi erkek ikiz versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.