- 24 Mart 2015
- 93
- 46
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.501
Kısmetsr p.tesi ben gidicrm tahlile doktorumla konuştum bakalım o zamana kadar kötü bili yaşamazsam amenna
Ayy kızlar saat 5 gibi adet sancısı gibi bii ağrıyla uyandım hatta daha fazla. âdet zamanları uykudan uyan diracak kadar hiç olmadı diyebilirim
bugün doktora sorarım artikk
Bunlar ilk bekirtilet bende göğüs ağrısıyla uyandım :)
James bond spectre iyiydi ama bayildim diyemeyecegim adamın is arasında hatunla takılması artık millet güldü o derece komik olmusOoo çok güzel hangi filme gittiniz
İnşallah kuzum yanlız bugun göğüslerim fena ağrılarda ucları taş gibi :)Çıkmıcaktır canım hiç kafana takma ister istemez insan düşünüyor kötü bişey olucak mı diye bende düşünüyorum ama bu dönemlerin tadını çıkarmak lazım biz iyi düşünücez ki bebişlerimiz de iyi olsun :)
Varlıklarını hissettiriyorlar :)Kızlar heralde bugünde bişey var bende sabah uyandığımda midem bulanıyordu aynen adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum ve göğüslerime dokunamıyorum bile bebişlerimiz büyüyor demekki :)
Gunaydinnnnn beni de eklermisiniz listeye beteray kayseri 33 sat 08-10-2015 tahmini doğum 14-07-2016[/QUOTEbende Kayseri'de yaşıyorum hangi Dr a gidiyorsunuz acaba
Hayırlı olsun :)Merhaba, ben de hamile olduğumu öğrendim ve aranıza katıldım
Teşekkür ederiHayırlı olsun :)
İnşallah hepimizHoşgeldinnn hayirlı olsun saglıkla kucağımıza alalım inşallah
bi değer bence tebrik ederimBugün doktora gideceğim beta hcg 1788 çıktı 4 haftalık sanırım göremeyiz daha, bir de beta hcg normal değer mi sizce
Âmin inşallah.tebriklerMerhaba;
Bende hamileyim ve hala inanamiyorum :) az önce öğrendim Allah'imin izni ile inşallah temmuz 2016 annesi olacagim,ve bundan sonra duam isteyen herkes için Allah en kisa surede isteyen herkesi bebislerinle kavuşturur inşallah :)
Çok tesekkur ederim :))Âmin inşallah.tebrikler