2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba kizlar ben de kayserideyim
doktor konusunda ben de cok kararsizim ilkinde humaya gittim rezil ettiler dogum esnasinda igrenc bi hastane
Galiba ben de memorial de kivanc a gitcem bayaa giden arkim var memnunlar
Canim bende bebegimi kaybettiğimde humada dusuk yaptim ilgi mukemmeldi hayran kaldim hemsireler utanmana sıkılmana firsat vermiyodu cok ilgilendiler bilmiyorum bende memorialdeki doçenti araştirdim ama fakultenin yenidogan yogunbakimina ihtiyac duyacagim buyuk ihtimal çift rahimliyim erken dogum riskim cok yuksek 3 yasina yaklasti oglum o da 31 haftalik dogdu o yüzden tuncay bey varmis doç özelini düşünüyorum

ufff kızlar randevum vardı doktor acil ameliyata girince mecburen ertelendi
perşembegideceğim bugünü zor bekledim hedef Perşembe 7 haftalik oluruz o zamanda
Canım zaten ne kadar geç olursa bebişini görmen o kadar kolay olur üzme kendini sağlıklı olsunlarda gerekirse perşembe gör meleğini :)

Aminn canım sana da inşallah sen hamilemisin şimdi geçmişi okudum ama bilemedim.benim de ilk gebeligim aşilamaydi
Sanırım evet bu benim 2. Aşılamam ilki de tuttmuştu ama 11 haftalıkken kalp atışları durdu buda 2.si sanırım bu da tuttu p.tesi beta ya baktır dedi doktorum ama ürküyorum biraz dün ve önceki gün pembe akıntı siyah sünük gibi bişi geldi p.tesi gidip beta ya baktırıcam bakalım orda ne çıkıcak :) evdeki idrar testlerinde 2. Çizgiler silikti :)

Haklısın ama 4 kez üzücü şeyler yaşadım diye bu seferkine pek sevinemiyorum dua ediyorum sadece..

N
Bugün doktora gideceğim beta hcg 1788 çıktı 4 haftalık sanırım göremeyiz daha, bir de beta hcg normal değer mi sizce
normal cnm benim de beta gecen hamileliğinde adetimden 3 gün gçtikten sonra yaptırmıştım 660 çıkmıştı doktorum sağlıklı gebelikse 2 gün sonra değerinin yükselmesi lazım 2 katı kadar olmalı dedi 2 hün sonra yaptırdığımda 1470 çıkmıştı :)

Aminn canım rabbim isteyen kim varsa nasip etsin gözün aydın rabbim sağlıklı hamişlik nasip etsin :)

Yaşayacak ömrü varsa hiç bisey olmaz bende 13 haftalik kaybettim 5 ay önce ama oģlum büyük bi savaştan galip çıktı hamileyken kanamalar tokstoplasma kordon damari eksik 31 haftalik dogum bayaa yasadik ama maaşallah çok saglikli herkesin sağlikli olsun inşallah bebegi

Düşünüpte takmamaya çalışıyorum resim yapıyorum evde olduğum zaman yada pc de oyun oynuyorum kafa dağıtmak için :)

Merhaba matsiyahoje Benice ekleyebilirsen çok sevinirim İngiltere/28/SAT 06.10.15/TAHMİNİ DOGUM TARİHİ 12.07.16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…