2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar beta sonucum 2053 geldi, 4 gün önce 286'ydı. Bana artış miktarı yüksek geldi sizce nasıl?

Doktor randevumu haftaya cuma gününe almıştım o yüzden soramadım.

Maşallah aramiza katilan cogalmis herkese hayirli olsun hiziniza yetisemiyorum sayfa bayagi yogun ne guzel bende dun kontrolume gittim karindan ultrasonla kesemizi gorduk iki hafta sonraya tekrar gidicem kalp atisi icin yalniz doktorum kac haftalik oldugumu soylemedi bebegi görünce ancak anlasilir dedi tahminim 5+3 um bakalim iki hafta nasil sabredicem ayrica mide bulantısinin olmasina da doktorum iyi bisey dedi kizlar

Ben de sizlere veda ediyorum cunku bugin adet oluyorum
Hepinizi tebrik ederim darisi basima en kisa zamanda
hayırlısı canım demek ki Allah daha dogru zamanda bebişini verecek inşallah
gerçekten buna inan. Nitekim ben de yaşadım şimdi iyi ki de böyle oldu diyorum
Rabbim bizim için en hayırlısıni bilir ve verir

daha ilk denememizdi zaten ama ben kendimi çok çabuk kaptırıp hata ettim
belki de böylesi daha iyidir ve bundan sonra daha sakin olmaya çalışıcam :KK16:
sizlere çok alıştım tabi ki.. gözüm buralarda olacak hep :KK200:

Kızlar bir şey soracağım istanbulda önerebileceğiniz doktor var mı acaba medipola gitmeyi düşünüyorum da

Bir de ben folik asit başlamadım hiç çünkü sürpriz oldu bize pazartesi doktora gidicem ama gitmeden önce alamama gerek var mı ayyy çok soru sordum:KK66:

Folik asitin gebelikten once alinmasi makbul bende doktora gitmeden bugun baslicam onceki gebeligimde folidoce kullanmistim simdide oyle yapcam

ufff kızlar randevum vardı doktor acil ameliyata girince mecburen ertelendi
perşembegideceğim bugünü zor bekledim hedef Perşembe 7 haftalik oluruz o zamanda

Son düzenleme:
ufff kızlar randevum vardı doktor açık ameliyata girince mecburen ertelendi
perşembegideceğim bugünü zor bekledim hedef Perşembe 7 haftalik oluruz o zamanda
Canını sıkma geç olsun da güç olmasın. Mutlu bir şekilde gelince tüm stresin gecer

Bende doçente gidiyorum Memorial de çalışıyo.şimdi neden riskli acaba?
Folik asitin gebelikten once alinmasi makbul bende doktora gitmeden bugun baslicam onceki gebeligimde folidoce kullanmistim simdide oyle yapcam

Merhaba kizlar ben de kayserideyim
doktor konusunda ben de cok kararsizim ilkinde humaya gittim rezil ettiler dogum esnasinda igrenc bi hastane
Galiba ben de memorial de kivanc a gitcem bayaa giden arkim var memnunlar

X