- 10 Ağustos 2015
- 414
- 384
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.521
Hosbulduuuk :)Gunaydinlar yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz..
inşallah canım aminRabbim hayırlı gebelikler nasip etsin cnm
canım sıkma canını bizde bu ay kalırız inşallah gebe çok dua edelim birbirimize kaybolma alıştık sana olmadı beraber transfer oluruz ne dersinBen de sizlere veda ediyorum cunku bugin adet oluyorum
Hepinizi tebrik ederim darisi basima en kisa zamanda
hayırlısı canım demek ki Allah daha dogru zamanda bebişini verecek inşallahBen de sizlere veda ediyorum cunku bugin adet oluyorum
Aminn canım inşallah :)Çok şükür :) cnm rabbim bizede nasip etsin inşallah :)
Ben genelde aksiyon seviyorum :) gerilim bunun içinde kesinlikle adalet filmin:)buara film izlemeye Baya takıldım evde bos kalinca netten izliyorum kızlar before i go to sleep dün izledim keisnlikle güzeldi tavsiye ederim
Veda etmene ne gerek var hangi ayın annesi olursan burda kalabilirsin :)Ben de sizlere veda ediyorum cunku bugin adet oluyorum
Bende doçente gidiyorum Memorial de çalışıyo.şimdi neden riskli acaba?Ben daha önce erşat batmaza gitmiştim cok arastirdim dogru duzgun doktor bulamamistim memnundum ama şimdi riskli oldugu icin doçente gitcem turgut diye bi doktor özeli varmis fakulte doktoru
Canını sıkma geç olsun da güç olmasın. Mutlu bir şekilde gelince tüm stresin gecerufff kızlar randevum vardı doktor açık ameliyata girince mecburen ertelendi
perşembegideceğim bugünü zor bekledim hedef Perşembe 7 haftalik oluruz o zamanda
Bende doçente gidiyorum Memorial de çalışıyo.şimdi neden riskli acaba?
Folik asitin gebelikten once alinmasi makbul bende doktora gitmeden bugun baslicam onceki gebeligimde folidoce kullanmistim simdide oyle yapcam
Kızlar beta sonucum 2053 geldi, 4 gün önce 286'ydı. Bana artış miktarı yüksek geldi sizce nasıl?
Doktor randevumu haftaya cuma gününe almıştım o yüzden soramadım.
Şehir yaş son adet ve tahmini doğum tarihi alayım canımKizlar gunaydin hepinize :)matsiyahoje canim listeye beni de ekleyebilir misin :)