2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
merhaba kızlar
baştaki tabloya baktığımda sat ı 11 ekim 18 ekim olan arkadaşlar var
gebe olduğunuzu nasıl öğrendiniz canlar benim kide 15 ekim hamilelik belirtileri var sağ kasıkta şiddetli sancı ve batma bakalım nolcak

Sağol canım inşallah Can'ım benim iki tanesi kimyasaldı onu Ciddiye pek almıyorlar her kadında oluyormuş genelde 3. De Kalbi atmadı sağlıklı bir çocuğum olduğu için araştırmaya gerek görmüyorlar peritinoloji Dr una da gittim oda gerek görmedi ama yumurtlamadan itibaren kan sulandırıcı kullanıyorum nasip işte Rabbim ol demedikten sonra gerisi tevekkül etmek için Can'ım

Sat ı 18 ekim olanlardan biri benim.Daha hamile olduğumuzu bilmiyoruz.Umut ediyoruz.ugur getirsin diye takvim yapıyoruz. Listeyi yapan arkadaş da bizleri de ekledi.Olmazsa silecek bizler de gidicez

Benimki de öyle yumurtlama ile başlattı nasip inşallah işe yarar Can'ım Rabbim ol desin yeterli

İnşallah takvim sana da uğurlu gelir bize de umut etmekten vazgeçemeyiz...Rabbim nasip eder inşallah kaldırmak zorunda kalmayız bugün bende de yoğun batma var sol tarafta bakalım nasip artık

iyi geceler;
bende temmuz annesi adayıyım inş.
Test yaptım çift çizgiyi gördüm.
ikinci çocuğum olacak inş. 6 yaşında oğlum var.
Yaşım 36. sat : 05. EKİM

İnşallah takvim sana da uğurlu gelir bize de umut etmekten vazgeçemeyiz...Rabbim nasip eder inşallah kaldırmak zorunda kalmayız bugün bende de yoğun batma var sol tarafta bakalım nasip artık
inş canım erkek bebek sağ tarafa kız bebek sol tarafa yerleşirmiş derler kızıma hamileyken sol batıyordu

Canımm teşekkür ederim ilgin için bende yapıldı bitanem doktorum en son kan pıhtılaşması ılabilir dedi coreaspirin verdi..onu kullanıyorum..

Ben de coraspin kullanıyorum
test yapılmadı ama doktorum kullanırsın demistj

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar benim çok detaylı bilgim yok tabi inşallah kimse bi daha yaşamaz böyle bişey bebişlerimiz sağlıkla kucaklarımızı doldurur

inş canım erkek bebek sağ tarafa kız bebek sol tarafa yerleşirmiş derler kızıma hamileyken sol batıyordu

Benim de hep solda batmam oluyordu eşime de söylüyordum hep aynı yerde batma var diyordum ultrasona gittiğimizde gerçekten keseyi tam hissettiğim yerde gördük bende kız olmasını çok isterim ama sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi kısmet :)

Ben bugüne kadar hep erkek istedim hep erkek bebek hayali kurdum ama şimdi kız bebeklere karşı inanılmaz bi sevgi var içimde. Kızlara düşkün oldum şimdi de. Eşim erkek istiyo. Ne olsa sevincez artık:)

İnşallah Can'ım 2 yıldır Özlemle bekleyen abisi için hiç önemli değil cinsiyeti yeterki sağlıklı gerçek bir hamilelik olsun hepimize oğlumda hiç hatırlamıyorum batırıyormuydu 9 yıl oldu onun hamileliğinden beri unutmuşum hayırlı inşallah

O rüya işi çok fena bilinçaltımızın oyunu gerçekten kürtajdan sonra bir gece rüyamda oğluma kardeşini söylerken gördüm kendimi öyle çok gerçek olsun istedim ki uyandım diye ağladım rüyaymış diye Amin Can'ım inşallah nasip olur tez vakitte tez saatte hepimize inşallah... Kim bekliyor dualar ediyorsa Rabbim çevirmez vakti vardır elbet

Ben bugüne kadar hep erkek istedim hep erkek bebek hayali kurdum ama şimdi kız bebeklere karşı inanılmaz bi sevgi var içimde. Kızlara düşkün oldum şimdi de. Eşim erkek istiyo. Ne olsa sevincez artık:)

Bende o kız çocuklarını gördükçe içim gidiyor daha bi nazlı oluyolar artık hayırlısı bizde eşim de kız çok istiyor aynen dediğin gibi yine de ne olsa sevicez :)

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar benim çok detaylı bilgim yok tabi inşallah kimse bi daha yaşamaz böyle bişey bebişlerimiz sağlıkla kucaklarımızı doldurur
Kısmetsr p.tesi ben gidicrm tahlile doktorumla konuştum bakalım o zamana kadar kötü bili yaşamazsam amenna

hedefim kalan gün sayısını 200 girmek var insallah Rabbim o günleri hepimiz gösterir
200 ü de göreceksin 0 ı da insallah hedef sıfır
Acaba Bat tan kaç gün önce idrar ve kan tahlili yapsak ilk olarak belli olur
adete 1-2 gün kala belli olur belki adet günü belli olur benim ilkinde bat günü silik çizgi çıkmıştı

Tombikkcigim listeye benide eklermisin hemde 24. Sıraya denk geliyorum evlendigim gün :) en kucugunuz de benim galiba yaşım 20 tahmini doğum tarihim 4 temmuz şehir ıstanbul :) -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…