-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.481
Ayy kızlar saat 5 gibi adet sancısı gibi bii ağrıyla uyandım hatta daha fazla. âdet zamanları uykudan uyan diracak kadar hiç olmadı diyebilirim
bugün doktora sorarım artikk
Bunlar ilk bekirtilet bende göğüs ağrısıyla uyandım :)Ayy kızlar saat 5 gibi adet sancısı gibi bii ağrıyla uyandım hatta daha fazla. âdet zamanları uykudan uyan diracak kadar hiç olmadı diyebilirim
bugün doktora sorarım artikk
Sanada günaydın canım nasılsın :)Herkese Günaydın aramıza yeni katılan anne adayları da hoş geldi :)
Benim dünden beri başladı. Ama bugün düne göre daha iyiyim. Dün moralsizdim. Herhalde onunla ilgisi var.Tskler ben de iyiyim herifimle kahvaltı yapıyoruz bulantilar başlamadan tadını çıkarmak lazim
Kızlarrrr herkeseeee mutluuu sabahhlarrrr günaydınnlarrr :) rabbşm bugunde miniklerimizi korusun :)
dün akşam sinemaya gidince eve 1. 30 gibi döndük şu yataktan kalabilirsem kahvaltı yapacağım da ne zaman artık Allah bilir aciktiiiimmmTskler ben de iyiyim herifimle kahvaltı yapıyoruz bulantilar başlamadan tadını çıkarmak lazim
Moralini yüksek tut en güzel Günlerimiz allah tüm isteyenlere de nasip etsin bu duyguyu.Benim dünden beri başladı. Ama bugün düne göre daha iyiyim. Dün moralsizdim. Herhalde onunla ilgisi var.
Ooo çok güzel hangi filme gittinizdün akşam sinemaya gidince eve 1. 30 gibi döndük şu yataktan kalabilirsem kahvaltı yapacağım da ne zaman artık Allah bilir aciktiiiimmm
Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin cnmbanada yapıldı o testler hafif pıhtılaşmaya yatkınlık var denildi kan sulandırıcı tedavisi öncekilerde kullandım ama fayda etmedi ben ilk düşükten sonra yaptırmıştım ama diğerlerini yaşamama engel olmadı nasippp.... kısmett... bu sefer dr yumurtlamayla bir başlatıyor iğnelere demekki sana geç oluyor öğrendiğinde önceden başlayacağız dedi bakalım hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip eder inşallah yeniden sağlıklı bir gebelik
Ben kalktım kahvaltımı yaptım yatağa geri döndüm uyumak istiyorum :)dün akşam sinemaya gidince eve 1. 30 gibi döndük şu yataktan kalabilirsem kahvaltı yapacağım da ne zaman artık Allah bilir aciktiiiimmm
Hayırlısı olsun cnm :) rabbim sağlıklı gebelik nasio etsin :)Gunaydinnnnn beni de eklermisiniz listeye beteray kayseri 33 sat 08-10-2015 tahmini doğum 14-07-2016
Aminn canım sana da inşallah sen hamilemisin şimdi geçmişi okudum ama bilemedim.benim de ilk gebeligim aşilamaydiHayırlısı olsun cnm :) rabbim sağlıklı gebelik nasio etsin :)