2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayni durumdayiz, benimde ne olacagi yarin belli olucak inş. Dün kan testinde hcg 890 cikti ama kese gorunmedigi icin dr dis gebelik olabilir dedi.ama okudugum kadariyla bu degerdeyken görünmezmiş.cuma gunu tekrar gel dedi, bakalim yarın ola hayrola :)

Merhaba,

Ben hamile olduğumu bugün öğrendim ve kan değerim 10408 çıktı :)) Hem heyecanlı hem endişeliyim , ailemden uzakta yaşıyorum (yaklaşık 6-7 saat) . Eşim ve benim çevremizde kısa süre önce hamilelik yaşayan da yok kısaca inanılmaz tecrübesiziz :KK43: Okuduğum kadarı ile ilk zamanlarda çoğu kişi devlet hastahanelerinde takip yaptırmış. Ankara için tavsiyeniz var mıdır? Haftaya eşim izin alıp birlikte ilk kontrolümüze gideceğiz :) Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :KK43:

Bu arada kizlar bugun doktor kontrolum vardi.haftamiz 6+0.kesemizi gorduk resmini de ekliyorum.haftaya kalp atislari icin tekrar cagirdi.bulanti ve kusmalardan dolayi korkma dedi.bebek suanda senden beslenmedigi icin sikinti yok.boyle devam ederse senin icin serum verelim dedi.(kendimi iyi hissetmem ve vitamin almam icin) haftama gore hersey bu sekilde kizlar opuyorum :anneadayı:
Canım maaşallah kesen düzgün. Bebiş de en kısa zamanda gelir inşallah. Hayırlı olsun.

Merhaba kızlar adetime 8 gün var galiba bende hamileyim tüm belirtiler var göğüs ucu acıması kasık ağrısı inşallah hamileyimdir temmuzda düşük yaşadım önümüzdeki temmuz inşallah doğururum

Merhaba,

Ben hamile olduğumu bugün öğrendim ve kan değerim 10408 çıktı :)) Hem heyecanlı hem endişeliyim , ailemden uzakta yaşıyorum (yaklaşık 6-7 saat) . Eşim ve benim çevremizde kısa süre önce hamilelik yaşayan da yok kısaca inanılmaz tecrübesiziz :KK43: Okuduğum kadarı ile ilk zamanlarda çoğu kişi devlet hastahanelerinde takip yaptırmış. Ankara için tavsiyeniz var mıdır? Haftaya eşim izin alıp birlikte ilk kontrolümüze gideceğiz :) Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :KK43:
Maaşallah baya yüksek çıkmış tebrik ederim. Son adet tarihin ne?

Maaşallah baya yüksek çıkmış tebrik ederim. Son adet tarihin ne?

Canım ben normalde korunuyordum ama eylül 20'sinde ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım ilişkiden yaklaşık 20 saat içinde. Ardından ekim 2 si gibi kanamam oldu yaklaşık 4-5 gün sürdü. Yakın bir arkadaşıma danıştım ablası kadın doğumcu eğer hamile olduğunu bilmeden ertesi günü hapı kullandıysam bir etkisi olmayacağını söyledi. Umarım bir sıkıntı çıkmaz :KK43: Bakalım haftaya tam olarak kaç haftalık öğreneceğim . Gerçekten süpriz yaşadık bugün :)

BENDEDE KOKU HASSASİYETİ BAŞLADI... İNSANA KENDİSİ KOKARMI YAAA.. KENDİMDEN BİLE TİKSİNMEYE BAŞLADIM:KK45:

KIZLAR BU ARADA HAMİLE OLDUĞUNUZU BAŞKALARINA SÖYLEDİNİZMİ...

Bende de inanılmaz bi koku hassasiyeti var mide bulantısı yapmıyo ama hiç koku alamayan ben inanılmaz koku almaya başladım ve eşimle kalp atışlarını duyana kadar kendi ailemiz dışında kimseye söylemeyelim derken bizim kontrolümüz dışında bütün sülalemizin haberi olmuş oldu :KK43:

Kızlar beslenmenize dikkat etmeye çalışıyor musunuz ? neler yapıyorsunuz

Ben hiç dikkat etmiyorum maalesef beslenmeme ama bebek zaten bu dönemlerde anneden beslenmiyor diye biliyorum yine de artık dikkat etmek lazım allah korusun gelişim geriliğinin sebebi genelde düzenli beslenmemek oluyor

Orası öyle tabi zaten çok dua eden biriyim ama bu hormonlardan midir bilmiyorum 2-3 gündür aşırı sinirliyim

Canım bende inanılmaz sinirli ve inanılmaz duygusal oldum herşeye sinirlenip sonra da ağlar buluyorum kendimi eşim bile sana nasıl davranıcağımı şaşırdım diyo :))

Agresifleşmene gerek yok katılmayabilirsin ama bu üslup doğru değil.

ablacim pek bi atarlısın
sakin ol bence
insanlar burda paylaşımda bulunuyor
birbirimizle iletişim kurarken üsluba dikkat etsek fena olmaz

PARDONDA SANA HAKARETMİ ETTİM... BUNUN NERESİNDE AGRESEFLİK VAR... SÜREKLİ CANIMMM CİCİMMM BALIMMM MI DEMELİYİM DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ANLATTIM AMA SEN AGRESİFLEŞMİŞSİNKİ BÖYLE DİYOSUN... NE YANİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEMEYEYİMMİ

internet dilinde büyük harfile yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. lütfen üslubumuza dikkat edelim. burası bir topluluk ve bu toplulukta huzur ve saygı hüküm sürmeli...

senin sat bat kaçtı adete kaç gün var benim olmadı aslında biliyorsun belki buay kalırsam inşallah buradan devam etmek istedim duruyorum öyle buralarda :KK51:
bata 5 6 gün var cnm ama benim geç döllenme olmuştur çünkü 30unda yumurtladım yani öğrenmem 15 ini bulacak... yumurtlama testiyle takip ettim ( takip ettim yerine gebe kaldım yazacaktım sildim allah mı yazdırıyor ne :) )

bata 5 6 gün var cnm ama benim geç döllenme olmuştur çünkü 30unda yumurtladım yani öğrenmem 15 ini bulacak... yumurtlama testiyle takip ettim ( takip ettim yerine gebe kaldım yazacaktım sildim allah mı yazdırıyor ne :) )
inşallah canım inşallah gebesindir.:nazar::anneadayı::anneadayı: bana da dua et olur mu

X