- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.261
Zaten iki saate bir midem hafif bulanmaya ve kazınmaya Başlıyor yemesem olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 6yaşında oğlum var tek gece korunmasız ilişkiyle oldu bunda baya belirti var ama emin olamıyorum yinede test yapmadan inşallah yanılmayız rabbim aratmadan verir herkeseHayır canim.Benim 4.5 yaşında bir oğlum var.Korunmayi bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. Bir sorunumuz yok çok şükür Bu ay korunmadık.Ona dayanarak yazıyorum. Garanti değil tabi bunu liste yapan arkadaşıma da belirttim.
Her şeyden vazgecebilirim ama caydan asla. Offf sinir oldum şimdidenBen hastanenin diyetisyeninin eğitimine girdim, cayida kahveyide bırak dedi, eger cok dayanamazsan kahve gunde sadece 1 tane, cayida cok açık ve mumkunse sekersiz icebilirsin dedi...
Maşallah nazar değmesin ama benim canım hiçbir şey istemiyor sürekli agzimda sıvı artışı kusacak gibi ama kusmuyorum daÇayı kahveyi tamamen bıraktım arada sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.hergün meyve sebze yoğurt süt tüketmeye dikkat ediyorum.ceviz Fındık badem kuru üzüm mutlaka yiyorum.ayrıca hergün kahvaltı da bi yumurta yiyorum.
şu anlık yiyebiliyorum kuruyemiş meyve yiyorum ama ilk günlerden aabrtmiyim diyorum cok kilo almaktan korkuyirum daAhh canim hicbirsey yiyemiyorum ben.bugun nane limon ve portakal suyu ictim yarim bardak.6 7 tanede manti.yedigimi de cikariyorum zaten cok zor bir durum sen eger yiyebiliyosan gunluk sebzeni meyveni bol tuket.1 er avuc ceviz findik badem ve cekirdekli siyah uzum ye.cekirdeklerini iyice ezerek.haftada 2 defa baligi da ihmal etme :)
Çaysız kahvaltı yapamam ben deHer şeyden vazgecebilirim ama caydan asla. Offf sinir oldum şimdiden
Her şeyden vazgecebilirim ama caydan asla. Offf sinir oldum şimdiden
Sabah, oglen, aksam keyifle cay icen biri olarak benimde azaltmam zor olucak, birakamam zaten :)
Âmin Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler ve kolay hamilelikler.bence sende şimdiden sinir olma arkadaşım şükret ki Rabbim Layık görüp nasip etmiş.onun için Çay kahve değil herseyden vazgeçilirMaşallah nazar değmesin ama benim canım hiçbir şey istemiyor sürekli agzimda sıvı artışı kusacak gibi ama kusmuyorum da
Orası öyle tabi zaten çok dua eden biriyim ama bu hormonlardan midir bilmiyorum 2-3 gündür aşırı sinirliyimÂmin Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bebişler ve kolay hamilelikler.bence sende şimdiden sinir olma arkadaşım şükret ki Rabbim Layık görüp nasip etmiş.onun için Çay kahve değil herseyden vazgeçilir
Kesinlikle hormonlardan bende öyleyimgeçecek hepsi minnak bebişler Dünya'ya gelince hepsi geçecekOrası öyle tabi zaten çok dua eden biriyim ama bu hormonlardan midir bilmiyorum 2-3 gündür aşırı sinirliyim
İnşallah allah bize sağ salim o günleri göstersinKesinlikle hormonlardan bende öyleyimgeçecek hepsi minnak bebişler Dünya'ya gelince hepsi geçecek
aynı dili konusamasiktan sonra zor iletişim kurmak onun için gülüp geçmek gerek
çok teşekkür ederim :) çok heyecanlıyımAllah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inş
hayırlı haberlerle geli insallah idrar daçıkıyosa kanda yüzde yüz çıkıyo:)