- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.301
aminnn inşallahhhinşallah cnm hepimize ediyorum sizlere nick vererek diğer isteyenlere genel olarak ama bu sayfadan hiçbirimiz ayrılmayalım istiyorum hamiş hamiş yazısalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn inşallahhhinşallah cnm hepimize ediyorum sizlere nick vererek diğer isteyenlere genel olarak ama bu sayfadan hiçbirimiz ayrılmayalım istiyorum hamiş hamiş yazısalım inşallah
Görünür belki aslınfa benim ilk gebeliğimde beta 1470 ti :) ondan sonra ultrason a girdim :)Ayy sıkıldım:) konu dagilsin bugün beta yaptırdım 1315 çıktı kese değer kaç olduğunda görülür
Evde test yapsan önce 8 gün geçmiş gösterir belkikızlar kan testini yaptırdınız mı ben ne zaman yaptırsam adetim 8gün geçti bide doktora ne Zaman gitmeyi planlıyorsunuz
Çok güzrl olmuş ellerine sağlık :)Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2016
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
2016 TEMMUZ ANNELERİ LİSTEMİZ
[td][td][td][td]
# ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBEĞİN ADI 1 matsiyahoje İSTANBUL 27 2/10/2015 8/7/2016 2 @nurten1616 BURSA 27 9/10/2015 15/07/2016 3 neslli İSTANBUL 28 11/10/2015 17/7/2016 4 @ipekm84 İSTANBUL 30 4/10/2015 10/7/2015 5 tellinaz İSTANBUL 28 27/9/2015 03/7/2016 6 @smeeygle AFYON 33 5/10/2015 11/7/2016 7 sheyma46 ANKARA ? 3/10/2015 11/7/2016 8 @ozinrdn BURSA 28 30/9/2015 6/7/2016 9 @Aryadeniz38 KAYSERİ 32 25/9/2015 1/7/2016 10 calliope İSTANBUL 27 1/10/2015 7/7/2016 11 miami007 ANTALYA 30 1/11/2015 7/8/2016 12 @su8692 İSTANBUL 23 21/9/2015 3/7/2016 13 B Bugdaycigiller İSTANBUL 22 26/9/2015 13/7/2016 14 @teacher1907 KOCAELİ 31 18/10/2015 24/7/2016 15 V virtue İSTANBUL 31 26/9/2015 3/7/2016 16 @bi-umut İSTANBUL 25 2/10/2015 9/7/2016 17 @elnare BAKÜ 23 3/10/2015 9/7/2016 18 @sssn İSTANBUL 23 24/9/2015 1/7/2016 19 @tulaykavas ANKARA 36 5/10/2015 11/7/2016 20 bayyb ÇANAKKALE 24 29/9/2015 5/7/2016/td]
[td]21 @anneadayi30 İSTANBUL ? 113/11/2016/td]
[td]?22 ferb İSTANBUL 38/td]
[td]5/10/2015/td]
[td]11/7/201623 24
[/td] [td]
[/td] [td]
[/td][/td] [td][td]
[/td][/td][/td][/td]
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla[/td][/td][/td][/td]
dün akşam eve gittiğimde dayanamayıp yaptım kocaman negatifi gördümsen yarın test yaparsan belki çıkabilir cnm
benim adetim geciktiğinde 2. günü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm :) ardından aynı gün kan testi hamileyim :)) haftaya eşimle doktora gitmeyi planlıyoruz ama dayanamayıp bugün kendim özele gidebilirim , bir sıkıntı çıkmasından çok korkuyorumkızlar kan testini yaptırdınız mı ben ne zaman yaptırsam adetim 8gün geçti bide doktora ne Zaman gitmeyi planlıyorsunuz
ben bu sabah öğürdüm resmen. oğlumda bu kadar erken başlamamıştı sanırım. gerçi ilk hamileliğimden 9 yıl geçmiş. unuttum gittiKızlar sizinde mide bulantılarınız başladı mı benim iki gündür var
tebrik ederim. iyi düşün iyi olsun inşallah :)benim adetim geciktiğinde 2. günü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm :) ardından aynı gün kan testi hamileyim :)) haftaya eşimle doktora gitmeyi planlıyoruz ama dayanamayıp bugün kendim özele gidebilirim , bir sıkıntı çıkmasından çok korkuyorum
ah canım inş kalırım bu topiktesensiz olr mu sekerim sen ben hürrem melinda sayfanın ağır toplarıyız kıdemli olduk artık :)
Ben 3 gün gecikince evde idrar testini, ertesi gün de kan testini yaptırdım canım. ama beta henüz 286 olduğu için doktor birşey göremedi. sen kan ya da idrardan bak ama doktora gitmek için bir hafta daha bekle bence, beta 1500'ü geçmeden kese görünmez demişti bana.kızlar kan testini yaptırdınız mı ben ne zaman yaptırsam adetim 8gün geçti bide doktora ne Zaman gitmeyi planlıyorsunuz
HAYIRLI OLSUNSlm kızlar bende dün sabah evde test yaptım pozitif çıktı daha doktora gitmedim kan testide yaptırmadım telefondaki hesaba göre 5temmuz doğum inşllah
O OLABİLİR... BEBEK AÇISINDAN BİR SIKINTISIMI VAR ACABA DİYEREKTEN SORDUM... ONUN DIŞINDA TABİ GEBELİK DIŞINDADA O SORUNLARI YAPARVallahi neden dolayı yeme dedi bilmiyorum ama mide Bağırsak sorunu Olmasın diye demiştir sanırım
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. ARTIK DAHADA ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKİYO... BOL BOL C VİTAMİNİ AL...Yük ne demek seve seve yapıyorum inşallah hiç eksilmeyiz hep beraber büyütürüz bebeklerimizi.
Seni ilk fırsatta ekleyeceğim canım.kusura bakma. Biraz üşütmüşüm patrondan izin aldım yatıyorum.
HAYIRLI OLSUN DARISI BİZLERE BENDE HAFTAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KALP ATIŞLARINI GÖRMEDEN GELİRSEM İÇİME OTURUR ONUN İÇİN GEÇ GİTMEYE ÇALIŞIYORUM....Bu arada kizlar bugun doktor kontrolum vardi.haftamiz 6+0.kesemizi gorduk resmini de ekliyorum.haftaya kalp atislari icin tekrar cagirdi.bulanti ve kusmalardan dolayi korkma dedi.bebek suanda senden beslenmedigi icin sikinti yok.boyle devam ederse senin icin serum verelim dedi.(kendimi iyi hissetmem ve vitamin almam icin) haftama gore hersey bu sekilde kizlar opuyorum
ACİLDE BAKMIYOLAR ÇOK ELZEM Bİ DURUM OLMADIKÇA AMA POLİKLİNİKTE BAKIYORLAR...Beta Nerede baktiriyorsunuz acaba.devlet HST acil de falan bakıyorlar mi ki
BENDE EMEKLİ SANDIĞINA BAĞLIYIM AMA TAHLİLLERİ DEVLETTE YAPTIRCAM...Anladım canım .Acaba diğer arkadaşlar nerde baktiriyor...Ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım.ozel HST baya külfetli (özellikle ev kredisi öderken )Doktorum medical de ama en azından bu tahliller için daha uygun bi yer bulsam iyi olur
BENDE ŞEKER VAR 3 YILDIR DİYETİSYENE GİDİYORUM YAKLAŞIK 2 YILDIR ŞEKERSİZ ÇAY İÇİYORUM ZATEN.. ÇOK AÇIK İÇTİĞİM İÇİN SORUN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BELKİ AZALTIRIM AMA ÇAYSIZDA YAPAMAMBen hastanenin diyetisyeninin eğitimine girdim, cayida kahveyide bırak dedi, eger cok dayanamazsan kahve gunde sadece 1 tane, cayida cok açık ve mumkunse sekersiz icebilirsin dedi...
AÇIK İÇEBİLİRSİN BENCE TABİ ABARTMAMAK KOŞULUYLA... ÇAY NORMALDE SAĞLIKLI İNSANLAR İÇİN BİLE PEK TAVSİYE EDİLMİYORHer şeyden vazgecebilirim ama caydan asla. Offf sinir oldum şimdiden
HAYIRLI OLSUNEvet sonucu aldım :) Hamileyim :) Kan testine göre 4-5 haftalık bakalım haftaya doktor kontrolüne gideceğim , ama kararsızım ... Ankara'da tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
DAHA DEĞERİN ÇOK DÜŞÜK... ZATEN GÖRÜNMEZ BU KADARKENAyni durumdayiz, benimde ne olacagi yarin belli olucak inş. Dün kan testinde hcg 890 cikti ama kese gorunmedigi icin dr dis gebelik olabilir dedi.ama okudugum kadariyla bu degerdeyken görünmezmiş.cuma gunu tekrar gel dedi, bakalim yarın ola hayrola :)
HAYIRLI OLSUN... TECRÜBE KONUSUNA ÇOK TAKILMA ZAMANI GELİNCE ZATEN ÖĞRENİYORSUNMerhaba,
Ben hamile olduğumu bugün öğrendim ve kan değerim 10408 çıktı :)) Hem heyecanlı hem endişeliyim , ailemden uzakta yaşıyorum (yaklaşık 6-7 saat) . Eşim ve benim çevremizde kısa süre önce hamilelik yaşayan da yok kısaca inanılmaz tecrübesiziz Okuduğum kadarı ile ilk zamanlarda çoğu kişi devlet hastahanelerinde takip yaptırmış. Ankara için tavsiyeniz var mıdır? Haftaya eşim izin alıp birlikte ilk kontrolümüze gideceğiz :) Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
BEN KIZIMA ERTESİ GÜN HAPIYLA HAMİLE KALDIMCanım ben normalde korunuyordum ama eylül 20'sinde ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım ilişkiden yaklaşık 20 saat içinde. Ardından ekim 2 si gibi kanamam oldu yaklaşık 4-5 gün sürdü. Yakın bir arkadaşıma danıştım ablası kadın doğumcu eğer hamile olduğunu bilmeden ertesi günü hapı kullandıysam bir etkisi olmayacağını söyledi. Umarım bir sıkıntı çıkmaz Bakalım haftaya tam olarak kaç haftalık öğreneceğim . Gerçekten süpriz yaşadık bugün :)
KULLANDIĞIM PROGRAMDAN DOLAYI SÜREKLİ BÜYÜK HARF KULLANIYORUM... YARGILAMADAN ÖNCE DİĞER MESAJLARIMADA BAKSAYDIN ANLARDINinternet dilinde büyük harfile yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. lütfen üslubumuza dikkat edelim. burası bir topluluk ve bu toplulukta huzur ve saygı hüküm sürmeli...
o çevrede oturuyorum Central hospitala gitmeyi dusunuyorum belki senin için bi fikir olur . orda doğum yapan Baya tanıdıklarım var hepsi de memnunlarBU ARADA KÜÇÜKYALI DELTA HASTANESİNE GİDEN YADA DOKTORLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
kesinlikle seni çok iyi anlıyorummmkızlar günaydın, bende bu sabah göğüs uçlarında hassasiyet başladı. dokununca acıyor ama bi yandan da seviniyorum bunlar hamileliğin devamına işaret diye
insan bi kere kimyasal yaşayınca tekrar olmasın diye her türlü belirtiye seviniyor.