2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben seni listeye eklemiştim ama kaydetmemişim galiba. şimdi tekrar ekledim.
Ben de gitmedim canım sadece dün ilk hcg mi baktırdım. bi de yarın baktırcam.
sonra da haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.
Olsun canımm .. bende yarın gtsem mı düşünüyorm ne kadar yükseldğini merak ediyorm biyandan da :)

Ben özel hastanede baktırıyorum, doktorum da orada. Sigortam karşıladığı için öylesi daha rahat oluyor.
Anladım canım .Acaba diğer arkadaşlar nerde baktiriyor...Ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım.ozel HST baya külfetli (özellikle ev kredisi öderken )Doktorum medical de ama en azından bu tahliller için daha uygun bi yer bulsam iyi olur:KK16:

Bizim Doğumlar Arasında 1 gün vardı sanırım öyle Hatırlıyorum .gözünüz Aydın bende 6+1de gidicem kalp atışları için biz duyar mıyıx acaba?bAna erken gibi geldi ama Hayırlısı
Canim sanki erken gibi ya 3 4 gun gec git bence.gidip bos donmek ayri stres biliyorum.Gecen hafta keseyi net goremeyince 1 hafta merakla beklemek durumunda kaldik

Anladım canım .Acaba diğer arkadaşlar nerde baktiriyor...Ben öğretmenim emekli sandığına bağlıyım.ozel HST baya külfetli (özellikle ev kredisi öderken )Doktorum medical de ama en azından bu tahliller için daha uygun bi yer bulsam iyi olur:KK16:
canım beta hcg kan tahlili vs gibi yani hormon ve ileri tetkik dışında aile hekimin isteyebiliyor ben önceki gebeliğimde sağlık ocağında tahlillerimi baktırıp özeldeki doktoruma götürüyordum.Aile hekimine git bu tahliller için sağlık ocağına yani :KK66:

Kızlar beslenmenize dikkat etmeye çalışıyor musunuz ? neler yapıyorsunuz
Ahh canim hicbirsey yiyemiyorum ben.bugun nane limon ve portakal suyu ictim yarim bardak.6 7 tanede manti.yedigimi de cikariyorum zaten cok zor bir durum :KK43: sen eger yiyebiliyosan gunluk sebzeni meyveni bol tuket.1 er avuc ceviz findik badem ve cekirdekli siyah uzum ye.cekirdeklerini iyice ezerek.haftada 2 defa baligi da ihmal etme :)

Eğer hamile kalmışsam aynı zamanda olucak benimde 18 ekim siz aşılama mı yaptırdınız biliyorsunuz
Hayır canim.Benim 4.5 yaşında bir oğlum var.Korunmayi bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. Bir sorunumuz yok çok şükür Bu ay korunmadık.Ona dayanarak yazıyorum. Garanti değil tabi bunu liste yapan arkadaşıma da belirttim.

Kızlar beslenmenize dikkat etmeye çalışıyor musunuz ? neler yapıyorsunuz
Ben henüz ekstra bişey yapmıyorum, zaten son bi senedir hiç şeker tüketmiyorum, ona aynen devam. Bi de öğün atlamıyorum.

Tabi daha bunlar iyi günlerim, bulantı vs yok henüz, sonrasında ne olur bilmem

Size doktorlarınız çay kahve ile ilgili bişey dedi mi? Çayı azalttım kahveyi de kafeinsiz içiyorum ama henüz doktoruma sorma fırsatım olmadı. Ne kadar tüketmek lazım acaba :110:

Çok şükür bende temmuz annesi olucam inş :) yarin ikinci kere kan degerime bakılacak, iki gun once gittim ama kese görülmedi :KK43: dr dış gebelik olabilir dedi moralimi bozdu, bakalım ins yarin görünür..

Çayı kahveyi tamamen bıraktım arada sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım.hergün meyve sebze yoğurt süt tüketmeye dikkat ediyorum.ceviz Fındık badem kuru üzüm mutlaka yiyorum.ayrıca hergün kahvaltı da bi yumurta yiyorum.

X