2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayy sorma eskiden bir bardak içerken şimdi günde 3 lt içiyorum :)
ASLINDA NE KADAR GÜZEL BİŞEY.. BEN HEP 3 LİTRE SU İÇERİM.. AMA BU ARALAR SIK İDRAR MESELESİ ÇOK CANIMI SIKIYOR

Zaten 20. Haftadan sonra mide yanması ve son haftalarda basur probleminden bıkacaksınız. Bol su iç cnm. Aşermeler de psikolojik bu arada.
YOK ONDAN DEĞİL... BEBEK İÇİN BİR SAKINCASIMI VAR DİYE SORDUM.
aynen katılıyorum canım.
aşermelerin psikolojik olduğunu da biliyorum ama insan heves ediyor :)
YOK YA AŞERME PSİKOLOJİK DEĞİL VÜCUDUN HANGİ VİTAMİNE İHTİYACI VARSA ONA AŞERİYORSUN.. PSİKOLOJİK OLSA BEN DAHA HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN AŞERİYODUM...

KIZLAR BU ARADA HAMİLE OLDUĞUNUZU BAŞKALARINA SÖYLEDİNİZMİ...
benim sadece ofisteki 3 arkadaşım biliyor, o da sürekli birlikte olduğumuz için. henüz ailelere söylemedik, ikinci b hcg yi yaptırdıktan sonra söyleyeceğiz.
Geçen ay hemen söylemiştik, kimyasaldan sonra aileler bizden daha çok üzüldü, o yüzden bekleyelim dedik.

ASLINDA NE KADAR GÜZEL BİŞEY.. BEN HEP 3 LİTRE SU İÇERİM.. AMA BU ARALAR SIK İDRAR MESELESİ ÇOK CANIMI SIKIYOR

YOK ONDAN DEĞİL... BEBEK İÇİN BİR SAKINCASIMI VAR DİYE SORDUM.

YOK YA AŞERME PSİKOLOJİK DEĞİL VÜCUDUN HANGİ VİTAMİNE İHTİYACI VARSA ONA AŞERİYORSUN.. PSİKOLOJİK OLSA BEN DAHA HAMİLE OLDUĞUMU BİLMEDEN AŞERİYODUM...

Aşermek bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil ki bebeğin henüz senin yediklerinden beslenmiyor. Bu süreci daha yeni atlattım. Aynıydım ben de ama 3. Aydan sonra senden beslenecek.

Aşermek bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey değil ki bebeğin henüz senin yediklerinden beslenmiyor. Bu süreci daha yeni atlattım. Aynıydım ben de ama 3. Aydan sonra senden beslenecek.

YA 2 KİŞİ ÇIKIPDA PSİKOLOJİK DEDİ DİYE KENDİMİZİMİ BİLMİYCEZ... BEBEĞİN OLMASADA SENİN VÜCUDUNUN İHTİYACI VARDIR NİHAYETİNDE HAMİLEYKEN EN ÇOK İLK 3 AY ÇALIŞIYOR VÜCUT... BENDE DAHA ÖNCE 2 GEBELİK GEÇİRDİM BİR KIZIM VAR VE BİR BOŞ GEBELİK GEÇİRDİM ADAMIN BİRİ ÇIKIPDA ARAŞTIRMA YAPMIŞ DİYE BENİM HİSSETTİKLERİMİ BENDEN DAHAMI İYİ BİLECEK..

Merhaba kızlar adetime 8 gün var ama göğüs uçlarım sızlıyor yumurta akı gibi akıntım var birde kasıklarım ağrıyor hamile olabilirmiyim

YA 2 KİŞİ ÇIKIPDA PSİKOLOJİK DEDİ DİYE KENDİMİZİMİ BİLMİYCEZ... BEBEĞİN OLMASADA SENİN VÜCUDUNUN İHTİYACI VARDIR NİHAYETİNDE HAMİLEYKEN EN ÇOK İLK 3 AY ÇALIŞIYOR VÜCUT... BENDE DAHA ÖNCE 2 GEBELİK GEÇİRDİM BİR KIZIM VAR VE BİR BOŞ GEBELİK GEÇİRDİM ADAMIN BİRİ ÇIKIPDA ARAŞTIRMA YAPMIŞ DİYE BENİM HİSSETTİKLERİMİ BENDEN DAHAMI İYİ BİLECEK..

Agresifleşmene gerek yok katılmayabilirsin ama bu üslup doğru değil.

ablacim pek bi atarlısın
sakin ol bence
insanlar burda paylaşımda bulunuyor
birbirimizle iletişim kurarken üsluba dikkat etsek fena olmaz

Agresifleşmene gerek yok katılmayabilirsin ama bu üslup doğru değil.
PARDONDA SANA HAKARETMİ ETTİM... BUNUN NERESİNDE AGRESEFLİK VAR... SÜREKLİ CANIMMM CİCİMMM BALIMMM MI DEMELİYİM DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ANLATTIM AMA SEN AGRESİFLEŞMİŞSİNKİ BÖYLE DİYOSUN... NE YANİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEMEYEYİMMİ

ablacim pek bi atarlısın
sakin ol bence
insanlar burda paylaşımda bulunuyor
birbirimizle iletişim kurarken üsluba dikkat etsek fena olmaz
atarlı değilim ama fazla samimide değilim kendi yorumumu katıyorum illa tatlı söz söylemem gerekmiyor. ben daha sizi tanımıyorum ki elimden geldiği kadar iletişim kurmaya çalışıyorum ama elin ada<mının dediğine katılmayınca atarlımı oluyorum

PARDONDA SANA HAKARETMİ ETTİM... BUNUN NERESİNDE AGRESEFLİK VAR... SÜREKLİ CANIMMM CİCİMMM BALIMMM MI DEMELİYİM DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ANLATTIM AMA SEN AGRESİFLEŞMİŞSİNKİ BÖYLE DİYOSUN... NE YANİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEMEYEYİMMİ

Hakaret ille belli sözcüklerle olmaz, tarz da kırıcı olabilir. Neyin agresif neyin olmadığını anlayacak kadar yaşım da var zekam da. Bir benim yazdığıma bir de senin cevabına biraz 3. Kişi olarak bir bak. Eminim aradaki farkı göreceksin. Rahat bir gebelik geçirmeni dilerim.

Hakaret ille belli sözcüklerle olmaz, tarz da kırıcı olabilir. Neyin agresif neyin olmadığını anlayacak kadar yaşım da var zekam da. Bir benim yazdığıma bir de senin cevabına biraz 3. Kişi olarak bir bak. Eminim aradaki farkı göreceksin. Rahat bir gebelik geçirmeni dilerim.
aynı dili konusamasiktan sonra zor iletişim kurmak onun için gülüp geçmek gerek :KK66:

X