2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bende senin gibi bi kaç kayıp yaşadım hiç çocuğum yok henüz Allah inşallah nasip eder bu ay Sağlıklı bi evlat sen bu kadar erken nasıl öğrendin hamile olduğunu benimde eğer tutarsa 26temmuz olacak daha 10gün var regl günüme

Bisi sorucam kizlar caniniz bisiler cekmeye basladimi acaba benimki psikolojik mi hep etli yemekler yemek istiyorum tatliyi vok severdim ama hic aramiyorum mesela sabahlari illaki cikolata surerdim ekmegime hic cnm cekmio artik

Bisi sorucam kizlar caniniz bisiler cekmeye basladimi acaba benimki psikolojik mi hep etli yemekler yemek istiyorum tatliyi vok severdim ama hic aramiyorum mesela sabahlari illaki cikolata surerdim ekmegime hic cnm cekmio artik
Valla benimde çekiyor canım geçen gece bir yattım yatağa gece 1 falan ağzıma sulu sulu kavun tadı kokusu geldi rüyama kadar girdi ertesi gün yedim hemen

ÇOK NORMAL... BENDE 1 HAFTADIR TURŞU VE ET AŞERİYORUM

ben aşırı derecede acı biber aşermeye başladım. basur olucam yakında

BENDEDE KOKU HASSASİYETİ BAŞLADI... İNSANA KENDİSİ KOKARMI YAAA.. KENDİMDEN BİLE TİKSİNMEYE BAŞLADIM

Can'ım inşallah vardır ama ben daha öğrenmedim takvimi Uğur getirsin diye koydum önceki kayıplarımda kalbini görünce koyarım diyordum nasip olmadı inşallah bu kez kaldırmak zorunda kalmam Rabbim isteyen bekleyen kim varsa versin inşallah benimde 8 gün var daha içim umut doluydu aslında ama nedense umutsuzluk başladı henüz akıntıdan ve ara ara kasık batmalarından başka birşey yok iki yumurta vardı ve iki gün arayla çatladılar inşallah biri tutmuştur ve sağlıklı gerçek bir hamilelik olur...

yememek lazım canım. normalde de çok yememek lazım ama hamileyken daha da dikkat etmek lazım.
hem mide hem de basur sorunları hamilelikte çok ciddi sıkıntı oluyor. ben de yemicem artık.
TABİ RAHATSIZ EDİYORSA YEMEMEK LAZIMDA... DOKTORUN NEDEN DOLAYI ÖYLE DEDĞİNİ MERAK ETTİM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…