2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla tatlı dilli değilim olmak zorunda oldugumuda hissetmiyorum ki sen bana daha önceden gebeydim ordan biliyorum demiş sin ya bende diyorum ki bende gebelik geçirdim bende yaşadım ve yaşadığım şeyi biliyorum ha sen Hayır adamlar böyle demiş bunun üstüne yorum yapamazsın diyorsan dahada tek kelime etmem

Şu anda yoldayım telefondan alinti yapamıyorum ama abla atar yapma diyen arkadaş senin uslubunde maşallah çok güzelmiş

Her neyse evde internete girmiyorum size iyi akşamlar smeeygle deger olarak bilmiyorum ama 5 inci haftadan sonra görülür genelde

Ya benden dün akşam kahverengi sümüksü bişi geldi korktum ya
Canim bende adet gunumde ve sonrasinda olmustu.ara ara kanverengi pembe akinti.doktor suanda gomulme asamasinda oldugu icin olabilir sakin korkma dedi.kanama olmadigi surece sorun yok canim :)

Tskler bir de mesela ben internete göre 4+3 gözüküyor buna göre 4 haftalik mi 5 haftalik mi oluyoruz.çok saçma gelebilir ama merak ettim:)

Slm kızlar bende dün sabah evde test yaptım pozitif çıktı daha doktora gitmedim kan testide yaptırmadım telefondaki hesaba göre 5temmuz doğum inşllah

canım teşekkürler ellerine sağlık çok hoş olmuş sana bayramda gözüküyor galiba doğum.Şİmdiden hayırlısıyla kucağına almanı dilerim

Beni de ekle yaşım 24 son adet 29 eylül tahmini doğum 5temmuz çanakkale

Canim sayfanin yukunu yuklenmissin yuregine saglik yas 23 il istanbul sat24 eylul tahmini dogum 1 temmuz
Yük ne demek seve seve yapıyorum inşallah hiç eksilmeyiz hep beraber büyütürüz bebeklerimizi.
Seni ilk fırsatta ekleyeceğim canım.kusura bakma. Biraz üşütmüşüm patrondan izin aldım yatıyorum.

Yük ne demek seve seve yapıyorum inşallah hiç eksilmeyiz hep beraber büyütürüz bebeklerimizi.
Seni ilk fırsatta ekleyeceğim canım.kusura bakma. Biraz üşütmüşüm patrondan izin aldım yatıyorum.
Canim hic acelesi yok firsat buldukca yaparsin.hemen eklemek zorunda hissetme kendini.Arkadaslarimizda anlayisla karsilalar eminim :)

Bu arada kizlar bugun doktor kontrolum vardi.haftamiz 6+0.kesemizi gorduk resmini de ekliyorum.haftaya kalp atislari icin tekrar cagirdi.bulanti ve kusmalardan dolayi korkma dedi.bebek suanda senden beslenmedigi icin sikinti yok.boyle devam ederse senin icin serum verelim dedi.(kendimi iyi hissetmem ve vitamin almam icin) haftama gore hersey bu sekilde kizlar opuyorum

Eklentiler

• 20151105_135053.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 75
Bizim Doğumlar Arasında 1 gün vardı sanırım öyle Hatırlıyorum .gözünüz Aydın bende 6+1de gidicem kalp atışları için biz duyar mıyıx acaba?bAna erken gibi geldi ama Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…