- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.161
olmaz olur mu hiç:) ekledim canım uğur getirir inşallah.burdan ayrılmak istemiyorum benide yazar mısın sat 1 kasım bat 30 kasım tedavideyim olmaz derseniz ağustos annelerine gideceğim mecbur
Yaşını ve yaşadığın şehri de alayım.burdan ayrılmak istemiyorum benide yazar mısın sat 1 kasım bat 30 kasım tedavideyim olmaz derseniz ağustos annelerine gideceğim mecbur
Hayırlı olsun :)Bu sabah test yaptım sonuç pozitifti :) hemen kan testine koştum sabah sabah :) Allah'ım akşama kadar nasıl vakit geçecek ?
Bendede aynı belirtiler var sol kasıkta ağrı yanma batma mide bulantısı mide yanması yüzeme ara ara ateş vuruyor ve gegirti ama daha öğrenmeme çok varbenim de sol kasığım ağıyo arada bi batma tarzı bişiler oluyo
bi de dünden beri midem çok feci yanıyo
ben de tam adet günümde test yapmak istiyorum
Ben varım 15 Kasım
Arkanızdan ben gelicem kızlar hadi bakalım insallah hepimiz hayırlı haberler alırız:) benden birgün öndesin doktora fln gitdinmi veya gidicekmisin? nezaman test yapmayi düsünüyorsun?
Benimde bat18 kasım ama ben genelde 4,5 gün onceden oluyorum
Yaşını ve yaşadığın şehri de alayım.
kızlar merhabalar...arkadaşım 7 haftalık hamile..bugün doktora gitmiş doktor ultrasondan kalp atışlarını duyamamış ve alttan muayenede de duyamamış...bebeğin ölmüş olabileceğini söylemiş...sizler kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atışlarını....cevaplarsanız çok sevinirim..
Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
Kızlar beni de aranıza ekleyin :) Son adet tarihim 26 Eylül. Ama ben 4 Ekim'de evlendim :)) yanii hemen hamile kaldım çok şükür :))
İnşallah canım benim :)sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım :)
matsiyahoje Beni ekler misin ? Yaş 22 İstanbul 03/07/2016 tahmini (ama daha doktora görünmedim) sat 26/10/2015
Sağol canım işallah listemiz artar ama hiiiiç eksilmeztommbik cok güzel düsünmüssün :) benimde aklimda vardi...burda yurtdisinda bu tarz siteler cok var ellerine saglik simdiden :)
şehir ve yaş alayım canım tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın her yerde söyleme bunuKızlar beni de aranıza ekleyin :) Son adet tarihim 26 Eylül. Ama ben 4 Ekim'de evlendim :)) yanii hemen hamile kaldım çok şükür :))
Ekledim canım sat'larımız aynı. doktora gittin mi? kan tahlili yaptırdınmı?İstanbul 25 02.10.2015 o8.07.2016
Teşekkür ederimm canım benim :)) maşaallah nazar değmesinşehir ve yaş alayım canım tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın her yerde söyleme bunu
TAMAM CANIM EKLEDİM SENİ