-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.141
inşallahhhamiiiininş birlikte güzel haberler veririz
BAŞKA Bİ DR A DAHA GİTSİN BENCE ULTRASONU ESKİYSE ONDANDA DUYMAMIŞ OLABİLİRLER.. NORMALDE 7. HAFTADA KALP ATIŞI DUYULMALI AMA GEÇ DÖLLENME OLDUYSA DUYULMAYABİLİR YANİ BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİTSİNkızlar merhabalar...arkadaşım 7 haftalık hamile..bugün doktora gitmiş doktor ultrasondan kalp atışlarını duyamamış ve alttan muayenede de duyamamış...bebeğin ölmüş olabileceğini söylemiş...sizler kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atışlarını....cevaplarsanız çok sevinirim..
Insallh canim simdi isyerndeyim bgun gelmzse yarn sabah test yaparim agrinin sadce sol kasigimda olmasi bni tedirgin ediyo sizin nasil belirtlerinizo zaman baya erkenmiş ama
bence tekrar yap çünkü adet gününmüş bugün
insan tedirgin oluyo evet ya çıkmazsa diye
ama inşallah gönlümüze göre olur
Yaş kaç canım?ankara 03/10/2015 11/07/2016
hangi şehirden katılıyorsun? :)Cnm yas 28 sat 30/09 beklenen doğum tarihi 06/07/2016
hangi şehir acaba?YAŞ:32 sat:25/09/2015 muhtemel doğum tarihi 01/07/2016
Kayserihangi şehir acaba?
benim de sol kasığım ağıyo arada bi batma tarzı bişiler oluyoInsallh canim simdi isyerndeyim bgun gelmzse yarn sabah test yaparim agrinin sadce sol kasigimda olmasi bni tedirgin ediyo sizin nasil belirtleriniz
Ben 8. Haftada duymuştum kalp atışlarını bence beklemeliler hemen strese girmesin yaBAŞKA Bİ DR A DAHA GİTSİN BENCE ULTRASONU ESKİYSE ONDANDA DUYMAMIŞ OLABİLİRLER.. NORMALDE 7. HAFTADA KALP ATIŞI DUYULMALI AMA GEÇ DÖLLENME OLDUYSA DUYULMAYABİLİR YANİ BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİTSİN
Ne zman adetbenim de sol kasığım ağıyo arada bi batma tarzı bişiler oluyo
bi de dünden beri midem çok feci yanıyo
ben de tam adet günümde test yapmak istiyorum
GEÇ DÖLENMEDE OLABİLİYORBen 8. Haftada duymuştum kalp atışlarını bence beklemeliler hemen strese girmesin ya
Insallh canim simdi isyerndeyim bgun gelmzse yarn sabah test yaparim agrinin sadce sol kasigimda olmasi bni tedirgin ediyo sizin nasil belirtleriniz
KESİN DUYULUR DİYEMEM ONUN İÇİN STRES YAPMAKızlar 6+1de Dr randevum var kalp atışları için duyabilir miyiz acaba?bana biraz erken gibi geldi çok stres Yaptım siZce duyabilir miyiz
25 unutmuşum canım yaa ellerine sağlık şimdidenYaş kaç canım?
BENDE BAT DA YAPTIM AMA ÇIKMADI 6 GÜN SONRA ÇIKTI :)benim de sol kasığım ağıyo arada bi batma tarzı bişiler oluyo
bi de dünden beri midem çok feci yanıyo
ben de tam adet günümde test yapmak istiyorum
Ne zman adet
burdan ayrılmak istemiyorum benide yazar mısın sat 1 kasım bat 30 kasım tedavideyim olmaz derseniz ağustos annelerine gideceğim mecburGünaydın konuyu kazenden aldım. Basitçe bit tablo da yaptım ama akşamları telefondan girdiğim için sıkıntı oldu. Bugün gün içinde bilgisayardan halledeceğim tablomuzu :)
Dr 6. Haftada duyarız filan dedi ister istemez stres yapıyorumKESİN DUYULUR DİYEMEM ONUN İÇİN STRES YAPMA
Evet olabiliyorGEÇ DÖLENMEDE OLABİLİYOR