2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
BAŞKA Bİ DR A DAHA GİTSİN BENCE ULTRASONU ESKİYSE ONDANDA DUYMAMIŞ OLABİLİRLER.. NORMALDE 7. HAFTADA KALP ATIŞI DUYULMALI AMA GEÇ DÖLLENME OLDUYSA DUYULMAYABİLİR YANİ BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİTSİN

o zaman baya erkenmiş ama
bence tekrar yap çünkü adet gününmüş bugün
insan tedirgin oluyo evet ya çıkmazsa diye
ama inşallah gönlümüze göre olur
Insallh canim simdi isyerndeyim bgun gelmzse yarn sabah test yaparim agrinin sadce sol kasigimda olmasi bni tedirgin ediyo sizin nasil belirtleriniz

Insallh canim simdi isyerndeyim bgun gelmzse yarn sabah test yaparim agrinin sadce sol kasigimda olmasi bni tedirgin ediyo sizin nasil belirtleriniz
benim de sol kasığım ağıyo arada bi batma tarzı bişiler oluyo
bi de dünden beri midem çok feci yanıyo
ben de tam adet günümde test yapmak istiyorum

BAŞKA Bİ DR A DAHA GİTSİN BENCE ULTRASONU ESKİYSE ONDANDA DUYMAMIŞ OLABİLİRLER.. NORMALDE 7. HAFTADA KALP ATIŞI DUYULMALI AMA GEÇ DÖLLENME OLDUYSA DUYULMAYABİLİR YANİ BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİTSİN
Ben 8. Haftada duymuştum kalp atışlarını bence beklemeliler hemen strese girmesin ya

Kızlar 6+1de Dr randevum var kalp atışları için duyabilir miyiz acaba?bana biraz erken gibi geldi çok stres Yaptım siZce duyabilir miyiz

merhaba canım ben bata 3 gün kala öğrendim dayanamadım idrarada baktım silik çizgi çıktı öyle belirtimde yoktu ama bugün bat günüm ve aşırı ağrım var herkese göre değişiyo ama belirtiler göğüslerde şişlik hep oluyodu zaten benim.eğer bat gününse bugün kesin çıkar yarını bile belemene gerek yok bence ama genede sen bilirsin canım benim son adetim 9 ekim bu salı yaptım çıktı:) inşallah sen de hamilesindir rabbim isteyen herkese versin

Günaydın konuyu kazenden aldım. Basitçe bit tablo da yaptım ama akşamları telefondan girdiğim için sıkıntı oldu. Bugün gün içinde bilgisayardan halledeceğim tablomuzu :)
burdan ayrılmak istemiyorum benide yazar mısın sat 1 kasım bat 30 kasım tedavideyim olmaz derseniz ağustos annelerine gideceğim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…