2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Nasıl bisey bu follik asit günde kaç kere kullanılıyor
Folik asit bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli olduğu için alıyoruz, günde bi tane kullanılıyor canım. Ben 5 aydır kullanıyorum, ilk dört ay folio kullandım sonra elevit başladım doktorun da önerisiyle.

Çok teşekkür ederimm bilgilendirdigin için canimm yarın ilk iş ali cam bende

Ay benim neden mide bulantım yokkk
dr bana hem folbiol hem elevit verdi.elevit folik asit değil dimi ikisini birden neden verdi ki acaba bana

kızlar hepinize slm ismim neslihan bende bu ekim ayında aşılama yaoptırdım 24 ekimde dün akşam eşim test almış ve evde yaptığımda ince bir silik çizgi vardı bu sabak ilk idrarla yaptım silik ama öncekine göre biraz daha koyuydu. :) doktorumu aradım c.tesine kadar sabret dedi :)

Hayırlı olsun :)

Ay benim neden mide bulantım yokkk

dr bana hem folbiol hem elevit verdi.elevit folik asit değil dimi ikisini birden neden verdi ki acaba bana
Elevit multivitamin, folik asit de var içinde. Belki doktorun içerisindeki folik asit miktarını yeterli bulmayıp takviye etmek istemiştir.

TE="bi-umut, post: 43379247, member: 630121"]Benim karnım cok agrıyo normal midir sarı akıntı da var [/QUOTE]
Ayni Durum bende de var

Ya bazı hamilelik sayfalarında bi liste olusturuyorlar herkesin adı yazılı thmini doğum tarihi cinsiyeti vs.
keşke bizde de olsaaaaa

Cnm sonucunu bende merak ettim ins duyarsin kalp atışlarıni beta degerin kac cikmisti bana doktor hic bi tahlil demedi cuma gunu gittigimde olmazsa bende trar beta yaptiricam

Duyamadik malesef. 2 tane 5mm embriyo gorduk. İkiz olabilir dedi doktor. Ya da zaman icinde biri kaybolabilir dedi. 8. Haftada tekrar gidecegim bakalim. Bugun beta hcg yaptirdim 2111 cikti. Ama bugun ben kendi merakimdan yaptirdim. Doktor cumartesi baktir dedi. Bakalim cumartesi tekrar baktiricam beta hcg :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…