- 12 Eylül 2011
- 445
- 275
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.021
değerin kaç çıkmıştı? ben de bugün baktırcam?
1070 di cnm senin kacti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerin kaç çıkmıştı? ben de bugün baktırcam?
Karnında hafif hafif ağrılar oluyor korkuyorum bebek ölür diye normal diyorlar ama hiç içim rahat değil
ben bugün baktırıcam. 1070 çıktığında kaç gün geçmişti adetin?1070 di cnm senin kacti
kötü düşünmeyin neden ölsün bebek
güzel şeyler düşünün
ağrı olması da normalmiş
Bende işlh temmuz annesi oluyorum henuz 2,5 3 haftalığız :))
Kızlarr merhabaaa bende dün test yaptm cızgiyi gördüm sonunda bugünde kan verdm beta hcg 206.34 cıktı daha çok minikkk
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah :)
Tesekur edrım senın de hayırlı olsunn .. Rabbim isteyen herkese nasip etsın .. senın bt hcg kac cıktı
Ay benim ki normaldir dmi az cıktı ama
Evet canım kullanıyorm bebek olmıyo dıue bırakmıstm :$ tekrar basladmIki günde bir artarmis canim korkma bende korkuyorum ama dua et sen follik asit kullaniyormusun
Evet canım kullanıyorm bebek olmıyo dıue bırakmıstm :$ tekrar basladm
Evet kizlarrr bir temmuz anneside benim :) bunu diyebilmek icin tam 5 yil bekledim :) rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
Hadı hayırlı olsunn :)aminnn inşallahEvet kizlarrr bir temmuz anneside benim :) bunu diyebilmek icin tam 5 yil bekledim :) rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
Evet doktor demstı bence basla hemen