2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
inşallah bekleyişimiz pozitif sonuçlanır :)
inşallah cnm
Ay çok heyecanlı geriliyorum belirti arıyorum utanmasam test yapıcam inşallah bu ay gerçek sağlıklı bir bebeğe hamileyizdir bu ay içim umut dolu daha ovulasyondan 6 gün geçti hiç belirti yok haliyle ama olsun çok istiyorum oğlum 6 temmuz doğumlu yine temmuz annesi olmayı çok istiyorum ilk aylar hem daha kolay oluyor hemde üşüdümü vs stres daha az oluyor Rabbim ol desin inşallah
inşallah ol der :) ben de senin takvime bakıyorum aynı ya :KK55:

valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.
Aynen bende ilk gebelikte bebeğimin kalbi durduktan sonra okadar üzüldüm ki, cinsiyetin hiç önemi olmadığını düşünüyorum artık.

Doktora gittim kese oluşmaya başlamış dış gebelik olduğunu dusunmuyorum dedi bisey söylemek için erken dedi keseyi görmedik haftaya salı tekrar çağırdı inşallah kesesini de gorurum minigimin

Evet canım bu 4. Gün oldu geçeli ama nedense hiç umudum yok :KK43: bilmiyorum çok uzak geliyor bana onun için de test yapmak istemiyorum :KK43:

Öyle canım bazen insana hiç olmıcakmış gibi geliyor o hissi tatmayı hayal bile edemiyor insan ama allah kabul ol deyince bi anda oluyor hiç ummadığın anda bu yüzden stres yapma tabi ki sen bilirsin ama bence bi test yap eğer bebiş varsa boşuna bu kadar stres yapmazsın bebiş de bunu hissetmez yoksa da önümüzdeki ay için hazırlarsın kendini

valla kız erkek hiç kafana takma ben ilkini kaybettikten sonra 9 ay taşıyayıp sağlıklıca doğurayım da der oldum ilkinde bende merak ediyordum deli gibi ama suan saçmalıkmış onu görüyorum cnm.

Öyle tabi ki canım çok doğru söylüyorsun benimki sadece işin eğlencesi ama sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar kız erkek hiç önemli değil

Aramızda 1 gün var bu iyi.burdan bilgi paylaşımında bulunabiliriz.karından ultrasonla bebeği gördünüz mü acaba?bi de kalp atışları için ne zaman gideceksiniz Dr a?
Tam 5 haftalikken gittim kucuk ve silik gorundu kesem.2 gun sonra tekrar kontrolum var 6 haftalik olucam tam.keseyi net gorelim diye.kalp atislari icin ne zaman cagirir hic bilmiyorum

benim önceki gebeliğimde pek bişey yoktu ama bunda çok erken başladı sıkıntılar. ben memnunum halimdem valla :) bulantısı bile güzel benim minik kuşumun :KK71:
Ah canim orasi oyle tabi.Ben cok ugrastim bu bebek icin.Ama bu bulanti beni mahvetti ve kendime cok kiziyorum.Bu kadar ugrastiktan sonra nasil sikayetleniyorum diye :KK43:

Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)

Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
Üzülme canım hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşturur inşallah seni.

Amin canım. Allah sizlerin de kucağına almayı nasip etsin. Ben de bu forumdan çok faydalanmıştım. Size bir kaç küçük tavsiye haddim olmayarak... Burada insanların başına gelen en kötü bazen en nadir olayları da okuyacaksınız. Ama şöyle düşün; sonu Mutlu biten gebelikler çok çok daha fazla. Duymadığım şeyler de duydum burada. Çok endişeleniyordum benim de başıma gelecek diye. Gizli gizli farklı doktorlarda kaç kere ultrasona girdim doğurana kadar bilemezsin Her Bebek aynı olmuyor. Mesela herkes tekmelerden uyuyamıyorum diyordu bende hiç olmadı. Ama şimdi de bebeğim çok uslu. Gece uykusu sorunum hala yok. Neredeyse 4 aylık olacak bebeğim ve gece uykumuz 2. Ayda başladı aralıksız 9 saat uyuyor benim meleğim. Ne gazımız oldu ne reflümüz... Diyeceğim o ki gebelik de böyle. Karnım kocamandı benim. 8 aylık hamileyken düğünlerde göbek atıyordum. Annem kızıyordu bana böyle olacağını bilsem hemen yine hamile kalırdım. Folik asit mutlaka kullan. Beyin gelişimi için çok ama çok önemli. Bütün testleri yaptır. Ben ilaca karşıyım deme. Bunun gebelik sonrası da var. Bütün vitamini sıpalar alıyor sadece faydalı şeyler ye. Ben çok kilo aldım hata yaptım. İlk 3 ay senin depodan yiyor zaten. Şimdi sabahlara kadar kusup bir şey yiyemesen de önemli değil. Ayrıca bulantı falan 7. haftadan sonra başlar korkma. Ben doktora gittim neden bulantım yok diye Adam dedi ki daha ne istiyorsun belanı mı sadece keyfini çıkar.
Ay canım çok sağol tavsiyeleri n için
ne çok ihtiyacım var bilemezsin
7 ay kadar önce düşuk yapmıştım
hala hamile olup olmadigindan emin değilim beta 19 çıktı ama daha da yaptırmadım bu cumartesi doktora gideceğim .hamilesin desin ancak inanırım. dediğin gibi okudugumuz ve onceden yqsadigimiz olumsuz yaşantılar ister istemez etkiliyor . ama inşallah bu sefer hersey yolunda gider (tüm hamile icin:)
takıldıkca kapıni tiklarım canim

Üzülme canım hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşturur inşallah seni.
Amin inşallah canım :) aslında uzulmuyorum burda sizinle tanısmamin bu artısi oldu :) cunku yalnız olmadığımı ve bizim durumumuzdakilerin çok da imkansız vakka olmadığını gördüm :) yani bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur :) hakkımızda hayırlısı :)

Merhaba kizlar. .ben de bugun test yaptım ve pozitif. 1 Kasım adet günümdu. 3 buçuk yaşında bir kızım var. Geçen sene boş gebelik oldu. Ins bu gebeliğim sıkıntısız geçer.. Hepinize hayırlı olsun :anneadayı::anneadayı:

canım moraller yüksek olacak birbirimizi bırakmak yok inşallah bu ay tutturup bu grupta devam ederiz bendeadet oldum biliyorsun ama yine tedavideyim bu ay inşallah arkadan yetişiriz temmuz annelerine :anneadayı: yazışalım terketme buraları sakın

X