2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
çok sevindim sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim betanız kaç çıkmıştı yaklaşık sat tarihimiz aynıda
tesekkür ederim:)
çok sevindim sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim betanız kaç çıkmıştı yaklaşık sat tarihimiz aynıda
çok teşekkür ederim:) sizinde hayırlı olsun:) 28 ekimde kan tahlilil yaptırdım regl 1 gün gecince yani 192 çıktı tekrar kan tahlili yaptırsam mı diyorum sizin ki kaçtı?

tesekkür ederim:)

çok teşekkür ederim:) sizinde hayırlı olsun:) 28 ekimde kan tahlilil yaptırdım regl 1 gün gecince yani 192 çıktı tekrar kan tahlili yaptırsam mı diyorum sizin ki kaçtı?
benim sat 5 ekim cuma yaptırdım 220 çıktı sonra bide dün yaptırdım 537 çıktı sanırım adetten hemen sonra yumurtlamışım ben

benim sat 5 ekim cuma yaptırdım 220 çıktı sonra bide dün yaptırdım 537 çıktı sanırım adetten hemen sonra yumurtlamışım ben
bende yrn bir daha yaptırmayı düşünüyorum doktora mı gitsem diyorum ama dasha erken kese için sanırım

EVET
ilk bebeğiniz mi sizinde evet oldukça erken aslında ama çok güzel bi duygu yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasın[/Qevet ilk bebeğim olacak insallah:) o yüzden tecrubesizim ve sabirsizim:)

Herkese selam bende insallah 2016 temuz annesi olmayi dileyenlerdenim...bir sorum var ve sizlerden acil yrdm istiyorum..su an regl donemim,hala bitmedi ve bu ara dislerimi yaptiracagim.Akabinde yaklasik 10 gun sonra yumurtlama donemim hamislik calismasi yapacagiz insallah.aklima takilan su netice olusarqk yumurta olusmasini ve adet baslangicini son adetin ilk gununden itibaren aliyorlar yani iliskiden 2 hafta sonra 4 haftalik hamis olunuyo sizce disimi yaptirdiktan hemen sonra hamile kalmak bu acidan zararli mi olur? Bilgisi olan lutfen paylassin

ilk bebeğiniz mi sizinde evet oldukça erken aslında ama çok güzel bi duygu yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmasın
BENDE KARDIMDA REGL OLACAKMISIM GİBİ AĞRI OLUYO ZAMAN ZAMAN SİZDE DE OLUYOR MU

dişine ne yaptıracaksın? dolgu mu kanal tedavisi mi vs bunlar önemli

Dislerime hamilelik oncrsi genel bakim yapikacak.dolgu ve dis tasi temizligi..tedavi bitiminden sonra 1 hafta gecmeden iliski olmasi gerekiyo sanirim

Dislerime hamilelik oncrsi genel bakim yapikacak.dolgu ve dis tasi temizligi..tedavi bitiminden sonra 1 hafta gecmeden iliski olmasi gerekiyo sanirim
bildiğim kadarıyla uyuşturulmazsa ve röntgen çekilmezse sıkıntı olmuyor canım. yine de hastaneyi arayabilirsin.

acaba hamilemiyim
Merhaba kızlar
adetime bir hafta kala sadece peçeteye gelecek kadar lekelenmem oldu üç gün boyunca ara ara devam etti. lekelenmeyle birlikte alt karinda hassasiyet sol kasik agrim oldu ara ara belim agridi bazen de adet sancisi gibi. adini koyamiyorum yani. bir kac gun sonra betahcg baktirdim sonuc negatif bi hafta sonrasi yani bugun baktim idrarda yine negatif. adetimi cuma gunu olmam lazimdi. simdi biraz daha bekleyip tekrar mi idrar testi yaptirsam bilemedim. neyin habercisi bu lekelenme mide bulantisi ve agri acaba. bir oglum var zaten ona hamileligimj adet gunune kalmadan anlamistim yorgunluk goguste hassasiyet yemeklerden tiksinme dar kiyafet giyememe. peki bu ne şimdi benim gibi birsey yasiyaniniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…