2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ya ben şimdi gitsem daha kese oluşmamıştır alttan da muayene bilmiyorum ettirsem mi tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım varrrr

Canım bi doktora görün bakalım bi baktın bebeğin süpriz yapmış :) tabi hayırlısı neyse o olsun gönül istiyor bi an önce olsun ama Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bize

Canım yaz tabi. Bekleriz. Belki hamilesindir kim bilir. Hayırlısı neyse o olsun canım gerçekten olmamasındansa kaybetmek çok daha zor. Burda hepimizin kayıpları var hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz

kabul ederseniz ne demek askolsun sonuçta bu yola beraber başladık

tabi cnm temmuz ağustos ne farkeder
destekleriniz için sağolun kızlar ama adet oldum söküldü artık çok gelmesede epey geliyor bakalım bugün randevum var doktora yeni tedaviye başlayacak mıyız hayırlısı olsun

destekleriniz için sağolun kızlar ama adet oldum söküldü artık çok gelmesede epey geliyor bakalım bugün randevum var doktora yeni tedaviye başlayacak mıyız hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım benim. adet olabiliyor olmak da iyi. hiçç moralini bozma.

4 haftalık işte betam dün 537 çıktı ilk hamileliğim öncesinde bi kimyasal geçirdim o yüzden yanlış bi şey yapmak istemiyorum
Ben bilmiyorum ama annem bana sıkı sıkıya temiz etti sakın alttan baktirma dedi

7 haftaya 70 kere yaptiririm bana kalsa
BENİM YAPTIĞIM DİJİTAL TEST HAFTASINA GÖRE GÖSTERİYOR ZATEN :9
aynen al bendende o kadar
İKİNCİ ÇOCUK OLUNCA ZATEN BİLGİLİ OLUYOSUN ŞİMDİ GİTSEM VAJİNAL ULTRASONLA BAKACAK, ONUDA İSTEMİYORUM. 7 HAFTADAN ÖNCE NORMAL ULTRASONLAR BAKSA BİLE YA BEBEĞİ GÖREMEZ HADİ GÖRSE BİLE KALP ATIŞLARINI DUYAMAZ :)

4 haftalık işte betam dün 537 çıktı ilk hamileliğim öncesinde bi kimyasal geçirdim o yüzden yanlış bi şey yapmak istemiyorum

Ben 4 haftalıkken kesemi görmüştü doktor ultrasonda. Betam 1000 lerde iken de kalp atışlarını duymuştum ama herkesin bünyesi aynı değil. Alttan muayene gereksiz bence tehlikeli gebeliklerde düşükle sonuçlanabilir. Bence biraz bekle cnm. Yarın yine beta yaptır bak bakalım artış normal mi. Zaten kimyasalsa artış az ya da hiç olmayacaktır. Sakin ol ve keyfini çıkar. Çalışmıyorsan bol bol dinlen. İlk 12 hafta herkes için risk var.

Emelcim sana hep dua ediyorum canım.Insallah bu ay hayırlı haberlerini alicaz.Oglumun hemşerisi senin yerin ayrı Bu arada senin bat gelmedi mi
Ayy teşekkür ederim canım benim çok sağol :) bat 3 gun geçti :) bakalım beklemedeyim test yapmaya tirsiyorum :) cunku oncedende gecikmelerim oldugu oldu :) biraz daha geçerse kana giderim inşallah çok istiyorum buraya o haberi yazmaya :) ve inşallah senden de duyacağız bu ay :)

artış düzenli şükür canım cuma günü 220ydi dünde 537 oldu evet haklısın rahat olmakda fayda var çalışıyorum sabah 8 akşam 5 İnşallah hepimiz kucaklarımıza hayırla alırız yavrularımızı

Çok iyi bat 3 gün geçmiş. Umut var çok şükür .inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olur.Benim bat 13 gün var daha bekleyince gecmiyormus

ÇOK ERKEN DAHA BENİM BAT 7 GÜN GEÇTİĞİ HALDE DAHA BU GÜN ANCAK ÇIKTI... ACELE ETME
Bende beklemekten yanaydm hyal krklgi olmasn diye ama baska rhatszlktan dlayi dktra gttm ilac tdawsi icin gbelk tsti istedi ama kske yaptrmasydim cok moralm bozldu 0.27 cikti smdi umutszlga kapldim

kızlar bende aranıza katıldım:) sat 4 ekim buna göre 1 aylık:)

Çok iyi bat 3 gün geçmiş. Umut var çok şükür .inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek olur.Benim bat 13 gün var daha bekleyince gecmiyormus
Ayy inşallah dediğin gibidir :) ayy geçmek bilmiyor gerçekten :) canım senin şuanda ovulasyon dönemini az geçmiş boş bırakma bu günleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…