- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
birlikte bekleyelimben de 8 kasımı bekliyorum.. inşallah
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)MERHABA TEMMUZ ANNELERİ BENDE HAMİLE OLDUĞUMU BU GÜN ÖĞRENDİM KISMETSE DOĞUM 3 TEMMUZ :)
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM... KISMETSE 2. ÇOCUĞUM OLACAK İŞALLAHHayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
O nasıl doktormus öyle şaşırdım :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım :)Doktor gebelik ihtimali olan hasta kabul etmemektedir dedi 182 deki kız şaşırdım diğer doktorda görevi bırakmış dedi nasıl devlet hastanesi anlamadım bizim burdaki ozele gidicem kan tahliline yarın haberleri yazarım :)
Rabbim bagislasin :)TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM... KISMETSE 2. ÇOCUĞUM OLACAK İŞALLAH
Dönersin yazacaktım :)O nasıl doktormus öyle şaşırdım :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım :)
Bakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikizYa kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorumEşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM... KISMETSE 2. ÇOCUĞUM OLACAK İŞALLAH
hayırlı olsun çok sevindim beta hcgniz kaç çıkmıştı acabaMERHABA TEMMUZ ANNELERİ BENDE HAMİLE OLDUĞUMU BU GÜN ÖĞRENDİM KISMETSE DOĞUM 3 TEMMUZ :)
Allah gönlüne göre verir insallahYa kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorumEşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah hepimiziMERHABA TEMMUZ ANNELERİ BENDE HAMİLE OLDUĞUMU BU GÜN ÖĞRENDİM KISMETSE DOĞUM 3 TEMMUZ :)
Emelcim sana hep dua ediyorum canım.Insallah bu ay hayırlı haberlerini alicaz.Oglumun hemşerisi senin yerin ayrıBakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikiz
TEŞEKKÜR EDERİMcanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
TATLIM BEN İDRAR TESTİ YAPTIM 7. HAFTADA DR GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUMhayırlı olsun çok sevindim beta hcgniz kaç çıkmıştı acaba
TEŞEKKÜR EDERİMHayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah hepimizi
aynen al bendende o kadar7 haftaya 70 kere yaptiririm bana kalsa