2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:Eşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi:-)

Doktor gebelik ihtimali olan hasta kabul etmemektedir dedi 182 deki kız şaşırdım diğer doktorda görevi bırakmış dedi nasıl devlet hastanesi anlamadım bizim burdaki ozele gidicem kan tahliline yarın haberleri yazarım :)
O nasıl doktormus öyle şaşırdım :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım :)

Ya kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:Eşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi:-)
Bakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikiz :KK43:

Allah gönlüne göre verir insallah

:KK54:
Bakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikiz :KK43:
Emelcim sana hep dua ediyorum canım.Insallah bu ay hayırlı haberlerini alicaz.Oglumun hemşerisi senin yerin ayrı :KK54:Bu arada senin bat gelmedi mi

Vallahi helal olsun ben 29 ekimde beta 60 cikti 31 ekimde 150 çıktı kocama diyorum bugün bir daha mı tahlil yaptirsam

Ben tembelligimden gidemiyorum bikere yaptırdım 19 orda kaldı
Bu cumartesi doktor randevusu nu heyecanla bekliyorum

X