2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkese merhaba bende temmuz anneligine adayim insallah beklemek gercekten zormus 22 temmuz bat hepimize bu ay uğurlu gelir inşallah

oy masallah Allah analı babalı büyütsün
ne kadar Düşünceli siniz bu paylaşıminizla inanin bizlere bi ümit oldunuz

Çok yeni yaşadığım için aynı şeyleri yeni pıtırcıkları merak ettim. En güzel en içten duygularımla çok güzel bir hamilelik ve çok sağlıklı bebişler diliyorum size

Sabah yine lekelerim geldi ama hala devami yok test kesin bozukmus sabadar iyice sekil degistirmis yarina dr a randevu aldim hamile degilim yeni tedaviye baslariz artik ben onumuzdeki aya hamile kalabilirsem insallahhh burada yazacagim agustos annelerinde degil tabi sizde kabul ederseniz gec olsun saglikli olsun bulup kaybetmek daha zor o yuzden uzulmuyorum iyiki varsiniz sizlerle yazismak vok güzel
tabi cnm temmuz ağustos ne farkeder

Merhaba güzel anne adayları Temmuz 2015 annesiyim. 3.5 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. Geçen sene bu zamanlar aynı sizin gibiydim; heyecanlı, tedirgin ama Mutlu. Özlemişim hamileliği. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza. Moral olsun size oğluşumun fotosu. Maaşallah demeyi unutmayın ama
41 kere maaşallah cnm :nazar: Allah bize de nasip eder inşallah.

Kızlar 1 buçuk senelik uğraşımızın ardından rabbim çok şükür banada bu duyguyu nasip etti hala inanamıyorum çok şaşkınım ve de korkuyorm 2 ay önce düşüğüm olmuştu keseyi gördüğümüzün akşamı düşük yaşamıştım şimdi bişe olacak diye çok korkuyorum

Kızlar 1 buçuk senelik uğraşımızın ardından rabbim çok şükür banada bu duyguyu nasip etti hala inanamıyorum çok şaşkınım ve de korkuyorm 2 ay önce düşüğüm olmuştu keseyi gördüğümüzün akşamı düşük yaşamıştım şimdi bişe olacak diye çok korkuyorum
hayırlı olsun cnm bnm kocamannnnnn bi şekilde TeBrİkLeRRRRR taze anne :) trabbim göblüne göre versin inşş bu kez devamı gelir rabbım kucagına almayı nasip etsin hayırlısı ile darısı bana inşşş rabbim herkesin gönlündekini nnasip etsinn cnm
banada dua et cnm bnm neler yaptınız bu ay belirtin var mıydı

Hayırlı ve ugurlu olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah:)

Tebrik ederim canım. İçini ferah tut bu sefer sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz.

Selamm kızlar ben geldim :) bi sorum olcak size devlet hastanesinde yaptircam kanal tahlilimi ama dabiliyeden mi randevu almam lazım yoksa kadın doğumdan mi sağlık ocağında yaptırmak istemiyorum :KK43:

Merhaba arkadaslar ben de hamile olabilirim heyecanla bekliyorum sat 12 ekim bat 7 kasim bakalim ne olacak kasiklarimda agri ve batma hissi var ilk gebeligimdede boyle oldu tabi psikolojik de olabilir hayirlisi olsun hepikiz icin

Canım hiç çok çalışma olmadı diye takma kafana bizim de bu ay çok az oldu bende aslına bakarsan hiç ümitli değildim ama kesin oldu dediğim aylarda olmadı bu ay oldu yani nasip inşallah senin de güzel haberlerini alırız :)
Bana umut verdin canım teşekkür ederim..artık nasip diyorum,Hakkımızda hayırlısı olsun..senin kaç haftalık?

Kadın doğuma git canım :)

Doktor gebelik ihtimali olan hasta kabul etmemektedir dedi 182 deki kız şaşırdım diğer doktorda görevi bırakmış dedi nasıl devlet hastanesi anlamadım bizim burdaki ozele gidicem kan tahliline yarın haberleri yazarım :)

Merhaba arkadaslar ben de hamile olabilirim heyecanla bekliyorum sat 12 ekim bat 7 kasim bakalim ne olacak kasiklarimda agri ve batma hissi var ilk gebeligimdede boyle oldu tabi psikolojik de olabilir hayirlisi olsun hepikiz icin

benim de 8 kasım ve ben de sabırsızlıkla bekliyorum
her belirtiyi gebeliğe yoruyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz

Günaydın kızlar. Bugün 4+3 olduk ama önceki gebeliğimde 8 haftalıkken yaşamadıklarımı yaşıyorum. Aşırı uyku hali var, mide bulantım var özellikle sabah ve gün içinde ara ara, koku hassasiyeti aşırı derecede, burnum tıkalı, halsizim. Ya sanki yarın doğurcam:KK70: normal mi bu?

X