- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Evet canım test bozuk beni de yanılttı senin test. Hamilesin dedim ama tekrar test yapman lazım. Düşürdün mü testi? Düşünce sallanınca böyle oluyo. Ben de bu ay o sebeple az kalsın yumurtlamayı kaçırıyodumEki Görüntüle 1673753 Kesinlikle test bozuk baksaniza ne hale geldi
Belimde agriyor alsamdan beri bol su iciyorum zaten çünkü böbrek taşım var benim canım inşallah dedigin gibidir okadar istiyotum ki ama umutlanipta uzulmekte istemiyorumCanım bence sen hamilesin. Çünkü ne olursa olsun hamile olmayanda o çizgi çıkmıyor. Sen kendine dikkat et bol su iç ani hareket yapma
Yok canim peceteue sarip birakmistim sonra dondugumde bu hale gelmisEvet canım tegelmişuk beni de yanılttı senin test. Hamilesin dedim ama tekrar test yapman lazım. Düşürdün mü testi? Düşünce sallanınca böyle oluyo. Ben de bu ay o sebeple az kalsın yumurtlamayı kaçırıyodum
Merhaba herkese ben de Temmuz annesi olmak istiyorum..bu ay hsg çektirdim tüplerim açıkmış ama çok çalışma olmadı bu ya bakalım hayırlısı olsun bekliyorum bat 7 Kasım
Anladım canım bozuk satmışlar demek ki. Yeni test yaparsan yaz olur mu içimden güzel şeyler geçiyor senle ilgili.inşallah doğru çıkarYok canim peceteue sarip birakmistim sonra dondugumde bu hale gelmis
sonucu aldın miiiiBana dua edin kan verdim cuma günü 220 çıkmıştı bakalım bugün ne kadar çıkacak
Sabah yine lekelerim geldi ama hala devami yok test kesin bozukmus sabadar iyice sekil degistirmis yarina dr a randevu aldim hamile degilim yeni tedaviye baslariz artik ben onumuzdeki aya hamile kalabilirsem insallahhh burada yazacagim agustos annelerinde degil tabi sizde kabul ederseniz gec olsun saglikli olsun bulup kaybetmek daha zor o yuzden uzulmuyorum iyiki varsiniz sizlerle yazismak vok güzelAnladım canım bozuk satmışlar demek ki. Yeni test yaparsan yaz olur mu içimden güzel şeyler geçiyor senle ilgili.inşallah doğru çıkar
Canım bi doktora görün bakalım bi baktın bebeğin süpriz yapmış :) tabi hayırlısı neyse o olsun gönül istiyor bi an önce olsun ama Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizeSabah yine lekelerim geldi ama hala devami yok test kesin bozukmus sabadar iyice sekil degistirmis yarina dr a randevu aldim hamile degilim yeni tedaviye baslariz artik ben onumuzdeki aya hamile kalabilirsem insallahhh burada yazacagim agustos annelerinde degil tabi sizde kabul ederseniz gec olsun saglikli olsun bulup kaybetmek daha zor o yuzden uzulmuyorum iyiki varsiniz sizlerle yazismak vok güzel
Canım yaz tabi. Bekleriz. Belki hamilesindir kim bilir. Hayırlısı neyse o olsun canım gerçekten olmamasındansa kaybetmek çok daha zor. Burda hepimizin kayıpları var hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruzSabah yine lekelerim geldi ama hala devami yok test kesin bozukmus sabadar iyice sekil degistirmis yarina dr a randevu aldim hamile degilim yeni tedaviye baslariz artik ben onumuzdeki aya hamile kalabilirsem insallahhh burada yazacagim agustos annelerinde degil tabi sizde kabul ederseniz gec olsun saglikli olsun bulup kaybetmek daha zor o yuzden uzulmuyorum iyiki varsiniz sizlerle yazismak vok güzel
kabul ederseniz ne demek askolsun sonuçta bu yola beraber başladıkSabah yine lekelerim geldi ama hala devami yok test kesin bozukmus sabadar iyice sekil degistirmis yarina dr a randevu aldim hamile degilim yeni tedaviye baslariz artik ben onumuzdeki aya hamile kalabilirsem insallahhh burada yazacagim agustos annelerinde degil tabi sizde kabul ederseniz gec olsun saglikli olsun bulup kaybetmek daha zor o yuzden uzulmuyorum iyiki varsiniz sizlerle yazismak vok güzel
Maasallahhh çok tatlı oglusunuz seneye inşallah bizde bu durumda oluruzz :)Merhaba güzel anne adayları Temmuz 2015 annesiyim. 3.5 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. Geçen sene bu zamanlar aynı sizin gibiydim; heyecanlı, tedirgin ama Mutlu. Özlemişim hamileliği. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza. Moral olsun size oğluşumun fotosu. Maaşallah demeyi unutmayın ama
Maasallahhh çok tatlı oglusunuz seneye inşallah bizde bu durumda oluruzz :)
Ay maaşallah çok tatlı. Çapkın çapkın da bakmış :) ağız tadıyla sağlıkla büyüsün ufaklık. allahım bize de evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Merhaba güzel anne adayları Temmuz 2015 annesiyim. 3.5 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. Geçen sene bu zamanlar aynı sizin gibiydim; heyecanlı, tedirgin ama Mutlu. Özlemişim hamileliği. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza. Moral olsun size oğluşumun fotosu. Maaşallah demeyi unutmayın ama
Maşallah paşaya :) rabbim salih evlat etsin güzel günlerini gör inşallah :)Merhaba güzel anne adayları Temmuz 2015 annesiyim. 3.5 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. Geçen sene bu zamanlar aynı sizin gibiydim; heyecanlı, tedirgin ama Mutlu. Özlemişim hamileliği. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza. Moral olsun size oğluşumun fotosu. Maaşallah demeyi unutmayın ama
oy masallah Allah analı babalı büyütsünMerhaba güzel anne adayları Temmuz 2015 annesiyim. 3.5 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. Geçen sene bu zamanlar aynı sizin gibiydim; heyecanlı, tedirgin ama Mutlu. Özlemişim hamileliği. Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza. Moral olsun size oğluşumun fotosu. Maaşallah demeyi unutmayın ama