- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 30
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.401
Tmm cnm yarın bunu söylym ben
Benim kendi dr um falan değil ki cnm ya devlete rastgele bi dr a gittim yani ama durumun ciddiyetine kan tahliline göre karar verck görünüşte baya iltihap var dediİnşallah gerek kalmaz canım, doktor herşeyi göze alarak veriyorsa durum ciddi demekki. Sen doktoruna güveniyormusun?
Size de kan tahlili yaptılar mıEvet caninnbdnde bundan kullanıyorum ama bana 2 saat emzirme dedi
Size de kan tahlili yaptılar mı
Etti. Enfeksiyon çok mu ileri derecede die bakck sanırım tabi gördü aslında alttan muayene ederken bile yeşil akıntı geldi kötü kokulu.sonra bi antibiyotik yazdı 400 mg lık yarın kan vercm onun sonucuna göre adama etkili bişey yazckmış o zaman emziremezsin dedi ve bugün verdiğini bana doğumdan hemen sonra verdiler ve zaten bi işe yaramadı. Etkili bişey lazım.ama ne kadar kolay hemen Emzirme demek madem böyle bi ilaç var nie vermiyo bizim bütün şikayerlerimiz aynıydı enfeksiyon işte ve 1 gr da az değil yani etkili sizin ki belliNe için kan tahlili istedi senden? Dikiş ağrısı için gitmedin mi? Alttan muayne etti mi?
Etti. Enfeksiyon çok mu ileri derecede die bakck sanırım tabi gördü aslında alttan muayene ederken bile yeşil akıntı geldi kötü kokulu.sonra bi antibiyotik yazdı 400 mg lık yarın kan vercm onun sonucuna göre adama etkili bişey yazckmış o zaman emziremezsin dedi ve bugün verdiğini bana doğumdan hemen sonra verdiler ve zaten bi işe yaramadı. Etkili bişey lazım.ama ne kadar kolay hemen Emzirme demek madem böyle bi ilaç var nie vermiyo bizim bütün şikayerlerimiz aynıydı enfeksiyon işte ve 1 gr da az değil yani etkili sizin ki belli
Gece uyku daha ağır basıyo sanırım sağamadımbugün her emmeden sonra sağmaya başladım :)
hay maşallah ya topic tosuncuk dolu :)
ben de elimdeki 1 no bitsin geçeyim 2 ye. aslında daha önce biterdi de eşim indirime denk gelmiş 2 paket 1 no almış 1 paketi bitmek üzere
Iyi yapmissin canim bikacgun yap insallah dolup tasar sutun. Gece baslarda acikcasi bende kalkmadin annem ya sagdigim sutten verirdi ya mama yapardi sinra dedim ben napiorum kalkmaya basladim simdi alistim zor gelmuyo kalkip emziriyorum sonra sagiyorum o arada sitede takiliyorum
Canım benim bebeğim 3 günlük ken yenidogan servisinde yattı o zaman sagip goturuyodum hastaneye doktorlar bi kez Sağdiğin sütü poşeti koy kapat üstüne sagma diye sürekli söylediler sütü teslim ederken de üstüne sagma din di mi diye sordular hep demekki önemli bi şey bu içirirken iç içe mi döktüler yoksa birini içip diğerini sonra mı verdiler bilmiyorum ama üstüne sagma sakin diye uyardilar hep beniTmm cnm ama mesela bi seferde bazen çok az oluyo 20 cc filan ona nasıl ekleme yapcaz? Farklı poşettekini birleştirebiliriz içirirken sonuçta değil mi?
Oyy yerim ben onu@Nurmuratkf canım evet feldi çınar oğlaaan :)
Günler sonra buraya yazıyorummm ben şooook :)
Nasılsınız umarım herkes ve bebişleri iyidir sizi çok Özledim ama fakat lakin bi türlü fırsat olmuyo arada girip bildirimlere bakıyorum o sırada bi pırt bi tırt bi viyak :)
Fisher price mutlu düşler almıştık biz. Otizmi artıran dünya şey kullanıyoruz aslında canım. Sürdüğüm pişik kremi, devit 3 damla derken hepsinin içeriğinde otizmi tetikleyen kimyasal maddeler olduğu söyleniyor. Bence tatlı duruyor dönence, bu aldığımızda ninni, Mozart vs de varKizlar bebeginize Dönence aldınızmı ya da alacak misiniz? Otizm riskini artirma ihtimali gibi bisey okudum korktum acikcasi
Ben kullanıyorum canım günde iki doz enfexia adlı bir ilaç. 500 mg lık, iki kere olunca 1000 mg yapıyor haliyle. Sana 400 mg lık iki doz mu verdi bir gün için? Niye emziremiyormuşsun bak şimdi benim de kafama takıldı. Ben doğumdan ertesi gün antibiyotiğe başlatıldım. Yine aynı ilaç, aynı doz. Aslında emzirme eğitmeni de bir yarım ağızla niye verdiler ki sana belki kesiğin, yırtığın derindir gibi laf etmişti. Valla bebişi hep emziriyorum ben ya inşallah zarar vermiyorumdur. Doktor sebep ne söyledi sana?Kızlar hanginşze dikişler ağrısı için gittiğiniz de antibiyotik vermişlerdi 1000 mg lık.sanki sutten kesmemişlerdi bana dr bebeği emziremezsin o dozda verirsek dedi bugün 400 mg lık verdi yarın kan tahliline göre verck bi tane iltihap olmuş çok fena dedi
Evet hem kan hem idrar yapildiSize de kan tahlili yaptılar mı
10. gün giydim canım hamileler için olanı giydim hatta bir beden büyük almışım cok korse gibi değildi yani yine de toparladigini düşünüyorumSelam hanimlar bişey sorcaktim sezeryan olan arkadaşlar korse giydinizmi gobeginizi toparlaması için ne yaptiniz ve kaçıncı gününde yaptiniz
Aldım cnm günde 1 kere 5 damlaymış. Bi saat önce krize girdi verdik fön filan çalıştırdık 15 dakikadır uyuyor ilaçtan mı artık bilmiyorum sakinledi.
Normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı canım seninki ben sezeryan oldum bugün kırkıncı gün kanama akıntı bitti ama pis koku var sanki hava çok sıcak ondanmı dicem ama temizliği rde dikkat ediyorum o bölgenin bilemedimkiKızlar hanginşze dikişler ağrısı için gittiğiniz de antibiyotik vermişlerdi 1000 mg lık.sanki sutten kesmemişlerdi bana dr bebeği emziremezsin o dozda verirsek dedi bugün 400 mg lık verdi yarın kan tahliline göre verck bi tane iltihap olmuş çok fena dedi
Insallah ilaç iyi gelmiştir. Bebegin erkek mi? Emzirdikte sonra gazini iyi cikarmaya calis ki karni agrimasin bebisinin