2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah gerek kalmaz canım, doktor herşeyi göze alarak veriyorsa durum ciddi demekki. Sen doktoruna güveniyormusun?
Benim kendi dr um falan değil ki cnm ya devlete rastgele bi dr a gittim yani ama durumun ciddiyetine kan tahliline göre karar verck görünüşte baya iltihap var dedi

Ne için kan tahlili istedi senden? Dikiş ağrısı için gitmedin mi? Alttan muayne etti mi?
Etti. Enfeksiyon çok mu ileri derecede die bakck sanırım tabi gördü aslında alttan muayene ederken bile yeşil akıntı geldi kötü kokulu.sonra bi antibiyotik yazdı 400 mg lık yarın kan vercm onun sonucuna göre adama etkili bişey yazckmış o zaman emziremezsin dedi ve bugün verdiğini bana doğumdan hemen sonra verdiler ve zaten bi işe yaramadı. Etkili bişey lazım.ama ne kadar kolay hemen Emzirme demek madem böyle bi ilaç var nie vermiyo bizim bütün şikayerlerimiz aynıydı enfeksiyon işte ve 1 gr da az değil yani etkili sizin ki belli

Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen

Aynen cnm sen bence özelde iyi bi dra git görün. Bende akıntı normal kanamadan sonra sarıya döndü ama kötü koku vardı. Direk gönderdiğim antibiyotiği yazdı sanırım etkilide oldu. Kokuda ağrıda geçti.

Gece uyku daha ağır basıyo sanırım sağamadım bugün her emmeden sonra sağmaya başladım :)

Iyi yapmissin canim bikacgun yap insallah dolup tasar sutun. Gece baslarda acikcasi bende kalkmadin annem ya sagdigim sutten verirdi ya mama yapardi sinra dedim ben napiorum kalkmaya basladim simdi alistim zor gelmuyo kalkip emziriyorum sonra sagiyorum o arada sitede takiliyorum

hay maşallah ya topic tosuncuk dolu :)
ben de elimdeki 1 no bitsin geçeyim 2 ye. aslında daha önce biterdi de eşim indirime denk gelmiş 2 paket 1 no almış 1 paketi bitmek üzere

Ay babamda koca iki kutu almis 94 lu paketlerden indirimde die uc numara olmazsa napcaz :)

Ben hep emziriyorum. Ama sağamam sanırım. Yedir içir temizle uyut derken 1 saat geçiyo. Zaten 2 saatte kalkıyo. 1 saat uyumuş oluyorum. O 1 saatte süt sağamam
Ama gündüzleri emzirmelerden sonra sağacağım. Bazen yatırıyorm 1 saat olmadan kalkıyor o arada sağmışsam o memede süt bitmiş oluyor mu?

Tmm cnm ama mesela bi seferde bazen çok az oluyo 20 cc filan ona nasıl ekleme yapcaz? Farklı poşettekini birleştirebiliriz içirirken sonuçta değil mi?
Canım benim bebeğim 3 günlük ken yenidogan servisinde yattı o zaman sagip goturuyodum hastaneye doktorlar bi kez Sağdiğin sütü poşeti koy kapat üstüne sagma diye sürekli söylediler sütü teslim ederken de üstüne sagma din di mi diye sordular hep demekki önemli bi şey bu içirirken iç içe mi döktüler yoksa birini içip diğerini sonra mı verdiler bilmiyorum ama üstüne sagma sakin diye uyardilar hep beni

Oyy yerim ben onuhoş gelmiş şefler getirmis Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmayı nasip etsin miniğine canım benim Nasılsıniz peki?

Kizlar bebeginize Dönence aldınızmı ya da alacak misiniz? Otizm riskini artirma ihtimali gibi bisey okudum korktum acikcasi
Fisher price mutlu düşler almıştık biz. Otizmi artıran dünya şey kullanıyoruz aslında canım. Sürdüğüm pişik kremi, devit 3 damla derken hepsinin içeriğinde otizmi tetikleyen kimyasal maddeler olduğu söyleniyor. Bence tatlı duruyor dönence, bu aldığımızda ninni, Mozart vs de var

Ben kullanıyorum canım günde iki doz enfexia adlı bir ilaç. 500 mg lık, iki kere olunca 1000 mg yapıyor haliyle. Sana 400 mg lık iki doz mu verdi bir gün için? Niye emziremiyormuşsun bak şimdi benim de kafama takıldı. Ben doğumdan ertesi gün antibiyotiğe başlatıldım. Yine aynı ilaç, aynı doz. Aslında emzirme eğitmeni de bir yarım ağızla niye verdiler ki sana belki kesiğin, yırtığın derindir gibi laf etmişti. Valla bebişi hep emziriyorum ben ya inşallah zarar vermiyorumdur. Doktor sebep ne söyledi sana?

Senam72015 Canım bu arada ben muayeneye gitmedim. Eşim doktorumu aradı. Şikayetlerimi sıraladı. Kendi de sağlıkçı olduğu için ben onları birbiriyle muhatap ettiriyorum daha iyi anlaşıyorlar diye. Eşim rahim sarkması ile idrar yolu enf. Aynı duruyor demiş, doktor da ikisinin belirtileri aynıdır ve karışır ama mıhtemelen enfeksiyondır demiş. Direkt yenidwn başlasın demiş. Annem de sağlıkçı ve enfeksiyon sorunu eskiden beri çok yaşardı. O da dedi enfeksiyon yaşıyorsun muhtwmelen diye. Ben doğumdan bir hafta da antibiyotik kullanmıştım zaten, sen kullanmış mıydın?
Bende akıntı olmadı. Ayakta duramıyorum, bir şey aşağı çekiyor gibi hissediyorum ayakta durunca. Kasığım ağrıyor, dikişlerim de kaynamaya başladığı için ağrıyor olabilirmiş. Ateşim falan da olmadı şükür ama birkaç gündür üşüme giriyor bazen deli gibi. Hani dedim sende ateş mi oldu da onun için emzirme dedi sana? İçince rahatladım ama. Of ya içsek bir türlü içmesek ayrı türlü.

Selam hanimlar bişey sorcaktim sezeryan olan arkadaşlar korse giydinizmi gobeginizi toparlaması için ne yaptiniz ve kaçıncı gününde yaptiniz
10. gün giydim canım hamileler için olanı giydim hatta bir beden büyük almışım cok korse gibi değildi yani yine de toparladigini düşünüyorum

Normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı canım seninki ben sezeryan oldum bugün kırkıncı gün kanama akıntı bitti ama pis koku var sanki hava çok sıcak ondanmı dicem ama temizliği rde dikkat ediyorum o bölgenin bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…