-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.361
Canım üste sagma yın demişti doktor banaKızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?
Garmastan krem var canım çok işime yaradı şükür o ilk zamanlarda yarayı önledi onu denedin mi?Sabun derken cnm ? Bildiğimiz sabun mu? Ben duştan sonra bile kurulayanıyorum cnm yaöyle bir acıyolarki havlu değmesin diye neler yapıyorum zeytinyağı denedim fayda etmedi
Tşkr ederim canım, kakası katılaşmıştı ilk defa bukadar uzun sürdü ilk zamanlar pişik kremini poposuna sürünce uyarılıyordu kakasını yapıyordu bende dediğin gibi tembelleşmesin diye sürmedim birkaç gün , sürmeyince de yapmadı hiç. Bekliyorum şimdilikCnm 2 gün önce dra gittik . Dr 2. Ayda 4 ile 6 gün arasında kaka yapmadığı zamanlar olcak endişe etme makattan uyarı yapma dedi. Bağırsaklar tembelliğe alışıyormuş sonra sürekli aynı problmi yaşarsınız dedi. Masaj yapmak lazımmış. Youtubda çok masaj videosu var ordan bakabilirsin cnm .
Canım üste sagma yın demişti doktor bana
Aynen cnm bende pişik kremini biraz uyararak sürüyorum. Ama bende yapmıcam artık. Kronik kabız olmasın.Tşkr ederim canım, kakası katılaşmıştı ilk defa bukadar uzun sürdü ilk zamanlar pişik kremini poposuna sürünce uyarılıyordu kakasını yapıyordu bende dediğin gibi tembelleşmesin diye sürmedim birkaç gün , sürmeyince de yapmadı hiç. Bekliyorum şimdilik
Garmastan krem var canım çok işime yaradı şükür o ilk zamanlarda yarayı önledi onu denedin mi?
Kızlar ben şimdi lansinoh elektrikli pompa ile kendi biberonuna sağıyorum. Tk memeyi emdi uyudu oğlum o memeyi sağdımbiberonla buzdolabına attım. Diğer memeyi 1 veya 2 saat sonra aynı sütün üzwrine sağabilir miyim? Yani dolaptaki soğuk sütün üzerine diğer memeyi sağıp tekrar dolaba atabilir miyim?
Sorma cnm ya cok fenaBende sab simplex kullaniyorum ama henuz gaydasini girmedim gazz erkek bebekte cok olur derlerdi doğruymus delirecemmm
Ben sağıp poşeti koyuyordum canim tek Sağım yap koy dedi doktor üstüne sagma poşetin demiştiNasıl olcak her meme ayrı biberon veya poşette mi?
Sana dr antibiyotik mi vermişti dikişler için bana bi tane düşük doz verdi bugün kan tahliline göre yüksek vercm bebeği emziremezsin dedi çok üzüldüm sana ne vermiştiAh cnm bende umutla iyileşmeyi bekliyorum gerçekten hergün yenibirşey. Bebek emerken rahime ağrı girdiğini biliyorum söylemişti drlar hemşireler ama sırtına neden ağrı giriyor anlamadm cnm. Parol iç bir kaç gün. Bi sebep olacağını sanmıyorum yada emzirmeyle ilgili değilde emzirme pozisyonu ile ilgili olabilir cnm.
Bikaç gün önce bende de iğne batması ve içten acıma vardı gitti biraz şükür inşAllah seninki de kısa sürede iyi olur canimVar cnm denedim onuda. Yara olmadığı için işe yaramadıyara yok ama acaip bi sızlama yanma iğne batması var. Zamanla geçer diye umut ediyorum valla.
O nedir canım benim kızım da uykusunda ikiniyorCanım bizdede vardı o ıkınıyordu yapamıyordu kızarıp ağlamaya başlıyordu bana nurse harveys önerdiler denedim yine ıkınmalar var ama tuvaletini de gazını da yapabiliyor
Ama öyle alışır dedi ablamlar en ufak ıslandığında rahatsız olur dediler aklında bulunsun. Sonrasınıda düşün yaniçook mantıklı :)
sık sık değiştiririm hem bez biter hem kızım rahatsız olmaz
Ben de Lansinoh tekli aldım çok memnunumTesekkur ederim hepinize
Sütünü sağsaydın birgün sonra içseydin, iltihap fena ise ihmal etme kullan ilacını canımKızlar hanginşze dikişler ağrısı için gittiğiniz de antibiyotik vermişlerdi 1000 mg lık.sanki sutten kesmemişlerdi bana dr bebeği emziremezsin o dozda verirsek dedi bugün 400 mg lık verdi yarın kan tahliline göre verck bi tane iltihap olmuş çok fena dedi
Valla benim ki 4-5 günde bir yapıyor bi kere benim müdahalemle yapmıştı 5 gün olmuştu artık yatmıyordu.dün de yine 4. Gündü kendisi yaptı allahtan zorlanmadanBebeği kaka yapmayan arkadaşlar oldu, düzeldimi acaba? Geçici bir durummu?
3gündür kaka yapmıyor, öncesinde de kakası katılaşmıştı sanki herzamanki gibi sulu değildi
Daha o yüksek dozlu olan vermedi ama verirse eğer önce süt biriktirp sonra kullancm çünkü antibiyotik en az 1 hafta kullanılıyo.ben dyrm ki bu verdiği düşük dozlıyu kullanm süt biriktirm geçmezse bunla sütüm de olur yedek te onu kullanm.ama çok üzülyrm emziremezsem die. Ya memeyi bırakırsaSütünü sağsaydın birgün sonra içseydin, iltihap fena ise ihmal etme kullan ilacını canım