- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.421
Canim gazli bebekler icin o yastik. Hani sicak havluyu bebegim karnina ayagina koyunca biraz rahatliyo ya gazi oluca iste o yastigin icindeki kiraz cekirdeklerinin isiyi uzun sure muhafaza etme ozelligi var. Firinda filan bi kez isitiyosun sonra surekli havlu isitmak zorunda kalmiyosun gazi oluncsKimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen
Teşekkür ederiz teyzesi :) iyiyiz şükürler olsun canımm alışmaya çalışıyoruz birbirimize :)Oyy yerim ben onuhoş gelmiş şefler getirmis Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmayı nasip etsin miniğine canım benim Nasılsıniz peki?
Siz kullandınız mı pekiCanim gazli bebekler icin o yastik. Hani sicak havluyu bebegim karnina ayagina koyunca biraz rahatliyo ya gazi oluca iste o yastigin icindeki kiraz cekirdeklerinin isiyi uzun sure muhafaza etme ozelligi var. Firinda filan bi kez isitiyosun sonra surekli havlu isitmak zorunda kalmiyosun gazi oluncs
Ohh mis hep iyi olun inşAllah canim :)Teşekkür ederiz teyzesi :) iyiyiz şükürler olsun canımm alışmaya çalışıyoruz birbirimize :)
Sizde canım beniim.. prensesim nasıl annesi?Ohh mis hep iyi olun inşAllah canim :)
Ben hep emziriyorum. Ama sağamam sanırım. Yedir içir temizle uyut derken 1 saat geçiyo. Zaten 2 saatte kalkıyo. 1 saat uyumuş oluyorum. O 1 saatte süt sağamam
Ama gündüzleri emzirmelerden sonra sağacağım. Bazen yatırıyorm 1 saat olmadan kalkıyor o arada sağmışsam o memede süt bitmiş oluyor mu?
Günaydın kızlar...
Bebeğim 10 günlük geceleri çok emmek istiyor doyduğuna da eminim aslında bu yenidoğanlar için normal midir 40 ı dolduranlar bebeklerinizin düzeni yavaştan oturdu mu? İkinci çocuğum olmasına rağmen unutmuşum bazı şeyleri
Normal doğummu yaptın yoksa sezeryanmı canım seninki ben sezeryan oldum bugün kırkıncı gün kanama akıntı bitti ama pis koku var sanki hava çok sıcak ondanmı dicem ama temizliği rde dikkat ediyorum o bölgenin bilemedimki
nerden kaça almış canım?Ay babamda koca iki kutu almis 94 lu paketlerden indirimde die uc numara olmazsa napcaz :)
Ben hemBen kullsnıyorm don iki gündür sanırım işe yaramıyor baya ıkınıp ağlıyo yavrum. Ondan önce verdiğimde yarın saate kalmadan kakayla atıyodu bütün gazını
nerden kaça almış canım?
ben 1 nunaraları bititicem zaten az kalmış. iki numara da artarsa aralıkta doğum yapacak akrabamıza götürürüm artık.
biz de şimdi 3 no alıcaz indirim denk gelirse
Erkek cnm 30 günlüğüz bugün ilk kez böyle birşey yaşıyoruminşallah son olur
Canım 22 günlük kızım ben emziriyorum ama yetmiyor 60 ml veriyorum normalde 90 diyor ama çok geliyor kızıma 90 bu konuda benimde kafam karışıkCan'ım kaç günlük bebeğin kaç ml veriyorsun mama
Şimdilik kabızlık olmadı ama eskisi gibi sık kaka yapmıyor ve zorlanıyor sancı yaptı bizde gibi ay bilmiyorum bebelac kullanıyordum aptamiş daha iyi diye değiştim ama gelmedi mi ne kızımaDoktor bana aptamilin kabız yaptığını söyledi herobaby ya da bebelac al dedi
Ben hem
Onu hem biogisayi beraber kullaniyorum saglik ocagi doktoru kullan dedi
Kaç saatte bir veriyorsun canimCanım 22 günlük kızım ben emziriyorum ama yetmiyor 60 ml veriyorum normalde 90 diyor ama çok geliyor kızıma 90 bu konuda benimde kafam karışık
Biogaia ile hangi damlayı kullanıyorsunuz canimTam onu sorcaktım cnm ikisini kullansak nolur diye. Süper bilgi verdin :) çok sağol cnm
Bu arada benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı için bibrrona alışkın geldi eve. Bende çalışıyorm. Hem biberon hrm meme idare ediyoruz.