- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.381
Sicakliklari farkli olan sutleri karistirma. Sonradan sagdigini once dolaba koy sogusun ondan sonra uzerine eklersin ben oyle yapiyorum. Bir de farkli gunlerde sagdiklarini birbirine karistirma
Sana dr antibiyotik mi vermişti dikişler için bana bi tane düşük doz verdi bugün kan tahliline göre yüksek vercm bebeği emziremezsin dedi çok üzüldüm sana ne vermişti
Ben sağıp poşeti koyuyordum canim tek Sağım yap koy dedi doktor üstüne sagma poşetin demişti
Bikaç gün önce bende de iğne batması ve içten acıma vardı gitti biraz şükür inşAllah seninki de kısa sürede iyi olur canim
Sab simplex kullanan varmi bebislerinize iyi geliyomu
Canim benim şükürler olsun iyiyiz evimizdeyiz melegimle asıl siz Nasılsıniz Rana nasıl iyi mi canim
Ben kullsnıyorm don iki gündür sanırım işe yaramıyor baya ıkınıp ağlıyo yavrum. Ondan önce verdiğimde yarın saate kalmadan kakayla atıyodu bütün gazını
Bana nie bunu vermiyo ya ben de bundan istym o zmana. Emzirmeden nasıl yapcm bilmyrmEvet cnm 1000 mg emzirebilirsin sorun yok dedi bak resmini ekliyorum
Bana nie bunu vermiyo ya ben de bundan istym o zmana. Emzirmeden nasıl yapcm bilmyrm
Her ilac her bebege iyi gelmiyo. Bence sen ilacini degistir. Ben de deneyeyim iyi gelmezse degistircem
Ne kullanabilirim bunun yerine ?
peki o ikiliyi tekli ayarda kullanınca emiş gücü artıyor mu?Verdigin paraya kesinlikle degiyor. Sütum baslarda cok azdi. Bebegi emzirsem de emzirdigim gogsumu sagiyorum. Tekini emiyor. Digerini de.sagiyorum. gece icin bayagi sut birikiyor. Gece 2 kere kalkip sagdigim sutleri veriyorum. Bebisin uykusu hic bolunmuyor. Deliksiz uyuyor sabaha kadar.
İnşallah gerek kalmaz canım, doktor herşeyi göze alarak veriyorsa durum ciddi demekki. Sen doktoruna güveniyormusun?Daha o yüksek dozlu olan vermedi ama verirse eğer önce süt biriktirp sonra kullancm çünkü antibiyotik en az 1 hafta kullanılıyo.ben dyrm ki bu verdiği düşük dozlıyu kullanm süt biriktirm geçmezse bunla sütüm de olur yedek te onu kullanm.ama çok üzülyrm emziremezsem die. Ya memeyi bırakırsa
Sağol canım sormaya ne cektik
Evet caninnbdnde bundan kullanıyorum ama bana 2 saat emzirme dedi
peki o ikiliyi tekli ayarda kullanınca emiş gücü artıyor mu?
canım rica etsem bir dener misin? sana da faydası olurTekli sagarken hic aradaki baglantiyi kapatip denemedim. Direk ikili sagarmis gibi makinayi actim ama sadece tek gogsume taktim pompayi. Diger ucu acikta çalışıyo.
Biogaia diye bi ilac var yuzde yuz bitkisel. Kullananlar genelde cok memnun. Ben de ondan istiyodum ama yasadigim yerde ondan yok mecburen sab simplex aldim