2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
geçmiş olsun canım ben de oldum ateşim çıkmıyor ama bazen üşüme giriyor. Antibiyotik baslattı doktor bana sana niye bişwy yapamıyormuş?
Maydonoz suyu yeşil çay idrar söktürür ama faydası olurmu bilmem sarımsak doğal antibiyotik
Bence ibrahim saraçoğlumdan bir bak ve bitkisel dene canım

Kullanirsanda daha sık degistirirsin canım. Ben büyük oğlanda 2 ay kullanmıştım 1 numarayi :) merak etme öyle hızlı buyuyorlar ki kiloda alıyorlar boylarda uzuyor

Canım ben kalanı da kullandım daha sık değiştir onları
çook mantıklı :)
sık sık değiştiririm hem bez biter hem kızım rahatsız olmaz

Aynen canım günler ne kadar da hızlı geçiyor.
ben kızımın ilk ayını ağlayarak misafir ağırlayarak ve yinr ağlayarak geçirdim. geri gelir mi o günler bi daha. gelmez. bundan sonrasının kıymetini bilicem allahın izniyle güzel anılarla büyütücem bebeğimi.
işe dönmek zorundayız elden bişey gelmez. ben de dönücem daha zamanı var gerçi benim. sen de oğlunla geçirdiğin vakitlerin kaliteli olması için elinden geleni yaparsın az da olsa kaliteli vakit geçirirsen oğlun yokluğunu çekmez

ikimizin kaderi ağlamak sanırım bende hala aynıyım

Bebegini emzige alistirabilen var mı? Benimki atıyo hatta almiyo
canım ben üç emzik denedim üçüncüyü tuttu. tuttu derken bazen alıyor. bu kadar da yeter. o da olmasa dördüncü çeşit emziği de deneyip pes edecektim. çeşit çeşit emzik var. bebedorun simetrik emziğini tuttu benim kız
bir arkadaş da kendi sütünden azcık damlatmış emziğin üstüne. bebeği öyle tutmuş.

Bebegini emzige alistirabilen var mı? Benimki atıyo hatta almiyo
canım ben üç emzik denedim üçüncüyü tuttu. tuttu derken bazen alıyor. bu kadar da yeter. o da olmasa dördüncü çeşit emziği de deneyip pes edecektim. çeşit çeşit emzik var. bebedorun simetrik emziğini tuttu benim kız
bir arkadaş da kendi sütünden azcık damlatmış emziğin üstüne. bebeği öyle tutmuş.

Nuk var bebe dor var bende de sütüm Sağdim üstüne yine itiyor diliyle çirkin bi tadı varmış gibi de suratini burusturuyo ama benim mememi de emzik gibi kullanmayı biliyo minik kelebeğim

Nuk var bebe dor var bende de sütüm Sağdim üstüne yine itiyor diliyle çirkin bi tadı varmış gibi de suratini burusturuyo ama benim mememi de emzik gibi kullanmayı biliyo minik kelebeğim

Gene ona sukur. Benim oğlan emzigi verince öğürüyor az daha zorlarsam kusuyor emziğe alışmadı ama elini emmeye alısti, sapur supur elini kolunu emiyor cok tatli

benim kızım da mememi emzik gibi kullanıyor. o yüzden emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama yine bir numaralı emzik memem onun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…