- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.281
Ben lansinoh manuel aldım ve çok memnunumMerhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
Maydonoz suyu yeşil çay idrar söktürür ama faydası olurmu bilmem sarımsak doğal antibiyotikgeçmiş olsun canımben de oldum ateşim çıkmıyor ama bazen üşüme giriyor. Antibiyotik baslattı doktor bana sana niye bişwy yapamıyormuş?
Emzirmek icin tabi ki :)Uyandır yavrum nolcak da
Peki ne için uyandırıyorsun
Edevlette kayitli telefonum yok şifre istiyo unutmuşum ilk çıktığında almıştım onu şimdi postaneye gitmek lazım :/Eşim benim adıma başvurdu, nüfus cüzdanı yeterli olmuş e devletten bakımca da tanımlanmış hemen
Yerim.ben onun hiaaaa sini :)Benimki genellikle altını açınca hapşırıyor niyeyse ve doğduğu günden beri nasıl desem tik midir nedir bazen "hiaaaa" diye ses çıkarıyor hapşıramıyor o an galiba
Kullanirsanda daha sık degistirirsin canım. Ben büyük oğlanda 2 ay kullanmıştım 1 numarayi :) merak etme öyle hızlı buyuyorlar ki kiloda alıyorlar boylarda uzuyor
çook mantıklı :)Canım ben kalanı da kullandım daha sık değiştir onları
Tesekkur ederim hepinizeben oneririm.28gun boyunca meme almadi kizim hep sagarak verdim.ama tekli alabilisin.ikili olmasina ragmen ben tek tek sagdim.ikisine hakim olmak bence zor.hemde cekim gucu 2ye bolunmuyor.su an alsam tekli alirdim
Aynen canım günler ne kadar da hızlı geçiyor.Cok şükür canım daha da güzel olacak inşallah bundan sonra herşey :) ben de yakında çalışma hayatına döneceğim bebeğimi çokkk özleyeceğim diye düşünmekten şu anların 1 saniyesini bile zayi etmemeye çalışıyorum. Ev işi yemek vs her zaman olur da evladımızın şu günleri bir daha gelmez. O yüzden sen de yatır göğsüne uyut kuzunu ne dert kalır ne depresyon oh mis
hay maşallah ya topic tosuncuk dolu :)matsiyahoje canim ben 4200 ken 2 numara kullaniyordum suan 3 nukaraya gectim bende prima kullaniyor kizim 45 gunlük 6 kilo
ikimizin kaderi ağlamak sanırım bende hala aynıyımAynen canım günler ne kadar da hızlı geçiyor.
ben kızımın ilk ayını ağlayarak misafir ağırlayarak ve yinr ağlayarak geçirdim. geri gelir mi o günler bi daha. gelmez. bundan sonrasının kıymetini bilicem allahın izniyle güzel anılarla büyütücem bebeğimi.
işe dönmek zorundayız elden bişey gelmez. ben de dönücem daha zamanı var gerçi benim. sen de oğlunla geçirdiğin vakitlerin kaliteli olması için elinden geleni yaparsın az da olsa kaliteli vakit geçirirsen oğlun yokluğunu çekmez
canım ben üç emzik denedim üçüncüyü tuttu. tuttu derken bazen alıyor. bu kadar da yeter. o da olmasa dördüncü çeşit emziği de deneyip pes edecektim. çeşit çeşit emzik var. bebedorun simetrik emziğini tuttu benim kızBebegini emzige alistirabilen var mı? Benimki atıyo hatta almiyo
canım ben üç emzik denedim üçüncüyü tuttu. tuttu derken bazen alıyor. bu kadar da yeter. o da olmasa dördüncü çeşit emziği de deneyip pes edecektim. çeşit çeşit emzik var. bebedorun simetrik emziğini tuttu benim kızBebegini emzige alistirabilen var mı? Benimki atıyo hatta almiyo
Nuk var bebe dor var bende de sütüm Sağdim üstüne yine itiyor diliyle çirkin bi tadı varmış gibi de suratini burusturuyo ama benim mememi de emzik gibi kullanmayı biliyo minik kelebeğimcanım ben üç emzik denedim üçüncüyü tuttu. tuttu derken bazen alıyor. bu kadar da yeter. o da olmasa dördüncü çeşit emziği de deneyip pes edecektim. çeşit çeşit emzik var. bebedorun simetrik emziğini tuttu benim kız
bir arkadaş da kendi sütünden azcık damlatmış emziğin üstüne. bebeği öyle tutmuş.
Canim cok sagol kayinvalidem var ama kadın da amaliyatli mecbur kalkiyorrum yatamiyorum devamli. Sezeryan sonrasi idrarimin geldiğini hiç hissetmiyorum canım ya galiba fazla uzun tutmaktan olduCanim cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin nasil bu kadar ķotu oldun yaninda niri var mi
Çok sağol canimçok geçmiş olsun canım
Nuk var bebe dor var bende de sütüm Sağdim üstüne yine itiyor diliyle çirkin bi tadı varmış gibi de suratini burusturuyo ama benim mememi de emzik gibi kullanmayı biliyo minik kelebeğim
Benim de üşüme giriyor canım ateşten sıtma tutuyor ateş için parol dan başka birşey veremem dedi canim yoksa antibiyotik içiyorum sana da çok gezmiş oksungeçmiş olsun canımben de oldum ateşim çıkmıyor ama bazen üşüme giriyor. Antibiyotik baslattı doktor bana sana niye bişwy yapamıyormuş?
benim kızım da mememi emzik gibi kullanıyor. o yüzden emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama yine bir numaralı emzik memem onun için :)Nuk var bebe dor var bende de sütüm Sağdim üstüne yine itiyor diliyle çirkin bi tadı varmış gibi de suratini burusturuyo ama benim mememi de emzik gibi kullanmayı biliyo minik kelebeğim