2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben sağlık ocağına gidiyrm yarın aşımız var da normal hastaneye de gitmem gerekir mi 1 ay kontrolü için bana kimse öyle bişey söylemedi de

Ben sadecw saglik ovaginda asi yaptirdim onlar zaten kilosuna va bakiyo bas capina bakiyo ayrica doktora gitmedim canim

Kizlar ya ben çok kötüyüm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum atesim 39.5 dan aşağı düşmüyor parol ise yaramıyor doktor birsey yapamam 1 hafta sabret dedi ama ben resmen bittim nolur kendinize dikkat edin bol su içip sık tuvalete gidin benim halime düşmeyin bebeğimë bile bakamıyorum

Resim göndericez tabi teyzesi görünce paşamı 3100 GR doğdu güzelim bende emzirmeye çalışıyorum birde mama takviyesi yapıyorum atlattık galiba bugün doktora gidicez inşallah

Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin nasil bu kadar ķotu oldun yaninda niri var mi

Kizlar bebegim 18 gunluk oldu bugun o uyanmadan ben uyandirmasan olur mu?
Bence uyandır canım bir süre daha sonra açlık tokluk durumunu sen bilirsin ona göre davranirsin benimki de 20 günlük bazen uyandiriyorum uyanmiyor ağzını bile açmıyor altını değiştirip geri yatırıyor um 1 saate kendiliğinden uyanıyor sonra

canım salihin kaç günlük kaç kilo?
bizim 40 ımız bugün ve hala 1 no bez kullanıyoruz. geröi bacaklardan biraz sıkıyor gibi ama bol bağlarsak da poposu açık kalıyor. bu paket bitmek üzere. bi paket daha 1 no var. 2 ye geçsem mi bir paketle daha mı Devam etsem bilemedim
en son 4200kg 56cm kızım. yardım eder misin

çok geçmiş olsun canım

Biz geçen hafta kontrole gittiğimizde 43 günlük, 5200 gr 53 cm di. Kiloya çok takılmamak lazım bez konusunda bence çünkü önemli olan bacakları sıkmaması (iz kalip kalmadigini kontrol edebilirsin), poposunun açıkta kalmaması ve tuvaletini yaptığında bezden taşmaması. Kimi bebek vardır kilosu daha çoktur ama bacaklari tombis degildir mesela ona 2 no rahat olur, baska bebegin kilosu daha azdir ama bacaklari tombistir ona da 3 olur gibi.

Kiloya bakarsan bile benim kullandığım markada 2 numarada 3-6 kilo aralığını vermiş yani Deniz onu da kullanabilir :) bence büyük kullanmak ucu ucuna denk geleni kullanmaktan daha rahattır bebiş için. Zaten blrden buyuyorlar, benim elimde de bir suru 2 nolu bez kaldi

Deniz salihe göre hem zayıf hem boyu uzun. bacakları daha incedir kesin. bu paket bitsin 2yi açayım o zaman. olmadı 1e dönerim. zaten 1 paket 1 hafta gidiyor.
bir de hangi marka kullanıyorsun?

Canım benım oğlum 4 kilo 56 cm 2 numara kullanıyorum 1 hafadır

Merhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?

Merhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
Ben daha almadım ama keşke doğumdan önce alsaydım diyorum. dediğinden alcam madela da iyiymiş ama hem pahalı hem de gürültülü diyolar

Sudokcrem cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…