- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.241
Ben sağlık ocağına gidiyrm yarın aşımız var da normal hastaneye de gitmem gerekir mi 1 ay kontrolü için bana kimse öyle bişey söylemedi de
Kizlar bebegim 18 gunluk oldu bugun o uyanmadan ben uyandirmasan olur mu?
Resim göndericez tabi teyzesi görünce paşamıAyyy cnm ya ben de ilk gördüğümde bi sahiplenemdim yani ilginç geldi ilk başta Eee ilk kez anne oluyorz normal yani resmini beklerim bıdığın.ay yesin onu teyzesi yaaaa.kilosu falan nasıldı.devmalı emzir zorla bizim de sarılık çok yüksekti enbaşlarda Emzirererek atlattık çok şükrü hatta çok da güzel kilo aldı maşallah
Uyandır yavrum nolcak daKizlar bebegim 18 gunluk oldu bugun o uyanmadan ben uyandirmasan olur mu?
bende de aynı emzikten var cnm dün bas itibariyle verdim çok sevdi hiç bırakmıyo ağzından düşünce bas bas bağırıyo hatta31 günlük kızım. bende emzik veriyorum. vermezsem memede çok kalıyor. avent shotie tavsiye ederim
Masallah canim biz daha dogum kilomuzu anca yakaladik cok uyuyor benimkisi uyandiramiyorum uyansa bile 5 dk anca emiyorValla ben yirmi gune kadr o cok uyuyunca uyandirip emZirdim
Hep ama yirmisinden sonra kizim ne zaman uyanip isterse emzirdim canim 45 gunluguz 6 kilo
Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin nasil bu kadar ķotu oldun yaninda niri var miKizlar ya ben çok kötüyüm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum atesim 39.5 dan aşağı düşmüyor parol ise yaramıyor doktor birsey yapamam 1 hafta sabret dedi ama ben resmen bittim nolur kendinize dikkat edin bol su içip sık tuvalete gidin benim halime düşmeyin bebeğimë bile bakamıyorum
Bence uyandır canım bir süre daha sonra açlık tokluk durumunu sen bilirsin ona göre davranirsin benimki de 20 günlük bazen uyandiriyorum uyanmiyor ağzını bile açmıyor altını değiştirip geri yatırıyor um 1 saate kendiliğinden uyanıyor sonraKizlar bebegim 18 gunluk oldu bugun o uyanmadan ben uyandirmasan olur mu?
canım salihin kaç günlük kaç kilo?Biz 3 numarali beze gectik teyzelerrrrrr
Bir de bugun cekirdek aile olarak ilk defa cok guzel bir mekana gittik. Disari cikmaya korkanlara cesaret vereyim ben debebis acikinca emzirecek yer bulamazsam belki diye onceden biberonuna sut sagip koydum ama oglusum 3 saat deliksiz uyudu. Disarinin havasi iyi geldi sanirim. En son donus yolumuzda arabada mizirdadi o zaman emzirdim Cok guzel desarj oldum (ki ben gezme tozma seven biri bile degildim ama kesinlikle insan ihtiyac duyuyor su donemde)
Mekan da yeni acilmis, manzara mukemmeldi ve yemekler lezizdi. Buyukcekmece dolaylarinda olup da sessiz sakin kafa dinleyecek mekan arayanlar ozelden yazarsaniz bahsettigim yerin adresini vereyim.
sarılık yoksa olurKizlar bebegim 18 gunluk oldu bugun o uyanmadan ben uyandirmasan olur mu?
çok geçmiş olsun canımKizlar ya ben çok kötüyüm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum atesim 39.5 dan aşağı düşmüyor parol ise yaramıyor doktor birsey yapamam 1 hafta sabret dedi ama ben resmen bittim nolur kendinize dikkat edin bol su içip sık tuvalete gidin benim halime düşmeyin bebeğimë bile bakamıyorum
canım salihin kaç günlük kaç kilo?
bizim 40 ımız bugün ve hala 1 no bez kullanıyoruz. geröi bacaklardan biraz sıkıyor gibi ama bol bağlarsak da poposu açık kalıyor. bu paket bitmek üzere. bi paket daha 1 no var. 2 ye geçsem mi bir paketle daha mı Devam etsem bilemedim
en son 4200kg 56cm kızım. yardım eder misin
Deniz salihe göre hem zayıf hem boyu uzun. bacakları daha incedir kesin. bu paket bitsin 2yi açayım o zaman. olmadı 1e dönerim. zaten 1 paket 1 hafta gidiyor.Biz geçen hafta kontrole gittiğimizde 43 günlük, 5200 gr 53 cm di. Kiloya çok takılmamak lazım bez konusunda bence çünkü önemli olan bacakları sıkmaması (iz kalip kalmadigini kontrol edebilirsin), poposunun açıkta kalmaması ve tuvaletini yaptığında bezden taşmaması. Kimi bebek vardır kilosu daha çoktur ama bacaklari tombis degildir mesela ona 2 no rahat olur, baska bebegin kilosu daha azdir ama bacaklari tombistir ona da 3 olur gibi.
Kiloya bakarsan bile benim kullandığım markada 2 numarada 3-6 kilo aralığını vermiş yani Deniz onu da kullanabilir :) bence büyük kullanmak ucu ucuna denk geleni kullanmaktan daha rahattır bebiş için. Zaten blrden buyuyorlar, benim elimde de bir suru 2 nolu bez kaldi
Canım benım oğlum 4 kilo 56 cm 2 numara kullanıyorum 1 hafadırcanım salihin kaç günlük kaç kilo?
bizim 40 ımız bugün ve hala 1 no bez kullanıyoruz. geröi bacaklardan biraz sıkıyor gibi ama bol bağlarsak da poposu açık kalıyor. bu paket bitmek üzere. bi paket daha 1 no var. 2 ye geçsem mi bir paketle daha mı Devam etsem bilemedim
en son 4200kg 56cm kızım. yardım eder misin
1 no ile 2 no arasında ki farkı bilmediğim için bekliyorum canım paket bitsin 2 ye geçebilirim ama o zaman elimde 1 pk 1 no kalacak napcam onuCanım benım oğlum 4 kilo 56 cm 2 numara kullanıyorum 1 hafadır
Ben daha almadım ama keşke doğumdan önce alsaydım diyorum. dediğinden alcam madela da iyiymiş ama hem pahalı hem de gürültülü diyolarMerhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
Sudokcrem cok iyiPişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Başta hametan sürdük ama hiç etki etmedi. Dün sudocrem aldı eşim ve az önce içeriğini okudum, sürpriiz: BHA. Aynı BHA, d-vit 3'ün de içinde olan, burda çoğu arkadaşın zararlı diye söylediği o madde. Kafam karıştı artık. Yemin ederim ne kullanacağımı şaşırdım bebeğime her şey mi böyle olur..
Lansinohla ilgili bikac olumsuz sey duydum philips avent tavsiye ettiler bir de. Kararsiz kaldim. Kullanan var mi memnun mu merak ediyorumBen daha almadım ama keşke doğumdan önce alsaydım diyorum. dediğinden alcam madela da iyiymiş ama hem pahalı hem de gürültülü diyolar