- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.261
Deniz salihe göre hem zayıf hem boyu uzun. bacakları daha incedir kesin. bu paket bitsin 2yi açayım o zaman. olmadı 1e dönerim. zaten 1 paket 1 hafta gidiyor.
bir de hangi marka kullanıyorsun?
Ben avent kullaniyorum memnunumLansinohla ilgili bikac olumsuz sey duydum philips avent tavsiye ettiler bir de. Kararsiz kaldim. Kullanan var mi memnun mu merak ediyorum
Merhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
Merhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
Ikisini ayni anda sagabiliyor musun? Sagilmiyo falan dediler dematsiyahoje ben göğsüm şişip ağrı yapınca (umma olmuşsun dediler) boşaltabilmek için lansinoh ikili aldım birkaç gün önce ve şuan size yazarken bir yandan da süt sağıyorum :) memnunum gayet güzel ve sağdıkça çoğalıyor sanki sütüm, üstelik pille de çalışıyor. Öyle çok fazla gürültü de yapmıyor.
canım salihin kaç günlük kaç kilo?
bizim 40 ımız bugün ve hala 1 no bez kullanıyoruz. geröi bacaklardan biraz sıkıyor gibi ama bol bağlarsak da poposu açık kalıyor. bu paket bitmek üzere. bi paket daha 1 no var. 2 ye geçsem mi bir paketle daha mı Devam etsem bilemedim
en son 4200kg 56cm kızım. yardım eder misin
Biz geçen hafta kontrole gittiğimizde 43 günlük, 5200 gr 53 cm di. Kiloya çok takılmamak lazım bez konusunda bence çünkü önemli olan bacakları sıkmaması (iz kalip kalmadigini kontrol edebilirsin), poposunun açıkta kalmaması ve tuvaletini yaptığında bezden taşmaması. Kimi bebek vardır kilosu daha çoktur ama bacaklari tombis degildir mesela ona 2 no rahat olur, baska bebegin kilosu daha azdir ama bacaklari tombistir ona da 3 olur gibi.
Kiloya bakarsan bile benim kullandığım markada 2 numarada 3-6 kilo aralığını vermiş yani Deniz onu da kullanabilir :) bence büyük kullanmak ucu ucuna denk geleni kullanmaktan daha rahattır bebiş için. Zaten blrden buyuyorlar, benim elimde de bir suru 2 nolu bez kaldi
prima beyaz kullanıyorum canım molfixlerin kalıbı biraz küçük diye duymuştum. bebeğin de maşallah tombiş baya 3 no size iyi gelir.Ben molfix kullaniyorum canım. Siz ne kıllanıyorsunuz?
Bu arada psikolojik olarak daha iyisin gibime geldi. Kırkınız çıkınca toparlandın sanırım artik cok sukur...
ben de prima kullanıyorum bir paket 1 no kaldı. onu kullanmasam elimde kalacak. 2 nodan elimde kalsa bebeği olcak tanıdığa götürürüm ama bu 1 noyu götüremem kolili almıştım hoş olmaz. bir hafta daha 1 no kullanmaya çalışayım olmadı 2 ye geçeyim. benim kız daha 4200 kg idi geçen hafta. sizin oğlanlar gibi tombiş değil kızım :)Canım ben şuanda 2 numara kullanıyorum çok az kaldı bitmesine ve 3 numaraya gecicem hep iz yapıyor bacaklarını bu arada beden beze de değişebilir boyutları ben prima kullanıyorum
Seninle kilolar aynı bizim bidiklarin sadece bizimki uzun biraz. bizde 3 numaraya gecicez elimde bir kaç tane 2 numara kaldı bitsin 3 e baslicaz.ben öyle çok stok yapmamistim 1,2,3 numaralı bezlerden 1 er paket almıştım :)
Ben şimdilik teki kullanıyorum ama ikisi aynı anda kullanılabiliyor. İkili olmasının esprisi o zaten :) ben şimdilik gerek duymadım çünkü sütüm çok fazla yok maalesefIkisini ayni anda sagabiliyor musun? Sagilmiyo falan dediler de
Canım bizdede vardı o ıkınıyordu yapamıyordu kızarıp ağlamaya başlıyordu bana nurse harveys önerdiler denedim yine ıkınmalar var ama tuvaletini de gazını da yapabiliyorKızlar yavrum uykusunda ıkınıyor ya ne önerirsiniz? Ne versem rahatlar
Seninle kilolar aynı bizim bidiklarin sadece bizimki uzun biraz. bizde 3 numaraya gecicez elimde bir kaç tane 2 numara kaldı bitsin 3 e baslicaz.ben öyle çok stok yapmamistim 1,2,3 numaralı bezlerden 1 er paket almıştım :)
ben de prima kullanıyorum bir paket 1 no kaldı. onu kullanmasam elimde kalacak. 2 nodan elimde kalsa bebeği olcak tanıdığa götürürüm ama bu 1 noyu götüremem kolili almıştım hoş olmaz. bir hafta daha 1 no kullanmaya çalışayım olmadı 2 ye geçeyim. benim kız daha 4200 kg idi geçen hafta. sizin oğlanlar gibi tombiş değil kızım :)
Aslinda ben de stok yapmamistim lazim oldukca aliyorduk ama esim en son aldigini 100luk paket almis yarisina gelmeden bizim minnoşa dar gelmeye başladı. Tasarruf edeyim diye ben de kucuk mucuk idare edeyim dedim ama devamli cis disina cikinca bu safer camasir masrafi daha cok olmaya basladidedim en iyisi 3 numaraya gecelim kalan da kalsin...
prima beyaz kullanıyorum canım molfixlerin kalıbı biraz küçük diye duymuştum. bebeğin de maşallah tombiş baya 3 no size iyi gelir.
sorduğun için teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. bikaç gündür normale döndüm. ama çok kötü günler geçirdim sırf sütüm var diye sabrettim sütüm kesilsin de kendime zarar verebileyim diye bile dua ettim düşünebiliyo musun halimişimdi pişmanım tabi binlerce kez tövbe ettim
dün kv ler de gitti kızımla başbaşa huzurluyuz şükürler olsun
Canım ben kalanı da kullandım daha sık değiştir onları1 no ile 2 no arasında ki farkı bilmediğim için bekliyorum canım paket bitsin 2 ye geçebilirim ama o zaman elimde 1 pk 1 no kalacak napcam onu(
ben oneririm.28gun boyunca meme almadi kizim hep sagarak verdim.ama tekli alabilisin.ikili olmasina ragmen ben tek tek sagdim.ikisine hakim olmak bence zor.hemde cekim gucu 2ye bolunmuyor.su an alsam tekli alirdimMerhaba taze anneler ben eylul anneleri grubundayim. Bir sey sormak istiyorum size sut sagma pompasi ne aldiniz ve memnun musunuz? Lansinoh ikili elektrikli onerir misiniz mesela?
1 le 2 no arasinda cok az frk var.bizde 2 haftadir 2 kullaniyoruz.bugun 39 gunluguZ.kilomuz en son 3900du1 no ile 2 no arasında ki farkı bilmediğim için bekliyorum canım paket bitsin 2 ye geçebilirim ama o zaman elimde 1 pk 1 no kalacak napcam onu(
Masallah canim biz daha dogum kilomuzu anca yakaladik cok uyuyor benimkisi uyandiramiyorum uyansa bile 5 dk anca emiyor
Lansinohla ilgili
geçmiş olsun canımKizlar ya ben çok kötüyüm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum atesim 39.5 dan aşağı düşmüyor parol ise yaramıyor doktor birsey yapamam 1 hafta sabret dedi ama ben resmen bittim nolur kendinize dikkat edin bol su içip sık tuvalete gidin benim halime düşmeyin bebeğimë bile bakamıyorum