- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.201
Dimi haklısın cnm ya. Ama artık dayanamadm babasına mama yap göğüslerim dinlensin dedim. Mamadan sonra zorla 2 saat yatırdım. O arada dinlendim bende.
Ya memeyi sıkınca suratına fışkırıyo süt resmen nasıl hala o kadar mama yedi şaşkınım ve üzgünüm
Tam boşaltmadan uyuyunca sağyrm cnm. Uyanınca onu da veryrm.. Ay senin ki daha zormuş ya valla inş altından kalkarız.benim yanımda şu An kimse yok hiç uyuyamyrm. Eşim de hiç susturamıyo tek başıma idare etmeye çalışyrm. Ben de okula gidince her gün ablama Taşycm bebeği sabahtan. Nasıl olck bilmyrm. Ablamın gelme imkanı yok aynı saatte çocukları okula gidecekAynen cnm bende seni takip ediyorum hep yaşadığımız şeyler aynı gidiyo :) bu arada benimde okulum var biliyomusun sen yazdıkça ben napcam diyorum hemde çalışıyorum 3 ü bi arada oldu anlıcağın :/ kesin kalkamıcam altından ama allah büyük napalım.
Mama hergün vermiyorum çoğu zaman geceleri yatıyo. 2 de filan yatıp 5 gibi kalkıyo öyle böyle 6 ya doğru yatıyo 8-9 arası bidaha kalkıyo o zman baya rahat geçiyo. 9-10 gibi annem gelıyo oyalıyo yıkıyo derken ben 11 e kadar yatıyorm gün içinde yorulmuyorm. Ama gece her saat başı kalkınca bitiyorm resmen
Sen süt sağıyormusun cnm?
Ben sağlık ocağına gidiyrm yarın aşımız var da normal hastaneye de gitmem gerekir mi 1 ay kontrolü için bana kimse öyle bişey söylemedi dezamanı gelmiş cnm 1 ay kontrolünde söyle randevu alır çektirirsin
Ağrı ve yanmam oluyordu wc den sonra Aynayla baktım başıma neler gelmiş diye açıklığı gördüm hastaneye gittimDikisin acildigini nasil anladin peki? Ben dogum sonrasi hic doktoragitmedim de dikislerim iyilesti mi cok merak ediyorum
doğum yaptığın hastane söylemedi mi her ay kontrole gidiliyo cnmBen sağlık ocağına gidiyrm yarın aşımız var da normal hastaneye de gitmem gerekir mi 1 ay kontrolü için bana kimse öyle bişey söylemedi de
Canim gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallahherkese merhaba bugün 39 günlük oldu deniz. 40 mevlüdü yaptık çok güzeldi allah herkese böylesini nasip etsin inşallah :)
doğumda ne olacak bilmediğim için bebek şekeri bile yaptıramamıştım. mevlütte deyimi yerindeyse bokunu çıkardım. önden baby shower gibi oldu ikramlar süsler sohbet muhabbet eğlence.iki çeşit bebek kurabiyesi bebek şekeri mevlüt şekeri hediyeler süsler :) sonradan mevlüt oldu hoca çok güzel okudu ağlattı hepimizi. çok güzeldi deniz de uslu durdu :) görmemişin bebeği olmuş modundaydım aynı :)))
iniallah hepinizinki böyle güzel geçer ♥
Evet ni çocuk doktoru belirle 1. Ay da çekilio ultrasonu gitmen lazım hastaneye canımBen sağlık ocağına gidiyrm yarın aşımız var da normal hastaneye de gitmem gerekir mi 1 ay kontrolü için bana kimse öyle bişey söylemedi de
Canim sakon aciyor die emzirmemezlik yapma ben birini az verdim cok aciyo die suan ondan cok az sut geliyo be o kucuk digeri kocaman sut tasiyo devamli. Saginca birinden 90 digerinden 40-50 geliyo dusun emzirmeden once gogsunu sik sutunle islak mutlaka
Yok cnm ya bana dikişler için de hiç kontrole gel demediler artık dayanamayrm yarın mecbur gitcm yanımda kimse yok kızı ablama görürcm artık. Bana sağlık ocağında ki hemşireler söyledi kalça ultrasonunudoğum yaptığın hastane söylemedi mi her ay kontrole gidiliyo cnm
Benim de bir numara bezim bitti ama iki mi alsam bilemedim bir numara hala oluyo kızıma.ama doğduğunda çok büyüktü şu na tam geliyo acaba küçük bi paket daha bir numara mı alsam yoksa ikinumara mı alsam bilemedimBiz 3 numarali beze gectik teyzelerrrrrr
Bir de bugun cekirdek aile olarak ilk defa cok guzel bir mekana gittik. Disari cikmaya korkanlara cesaret vereyim ben debebis acikinca emzirecek yer bulamazsam belki diye onceden biberonuna sut sagip koydum ama oglusum 3 saat deliksiz uyudu. Disarinin havasi iyi geldi sanirim. En son donus yolumuzda arabada mizirdadi o zaman emzirdim Cok guzel desarj oldum (ki ben gezme tozma seven biri bile degildim ama kesinlikle insan ihtiyac duyuyor su donemde)
Mekan da yeni acilmis, manzara mukemmeldi ve yemekler lezizdi. Buyukcekmece dolaylarinda olup da sessiz sakin kafa dinleyecek mekan arayanlar ozelden yazarsaniz bahsettigim yerin adresini vereyim.
Hemşire bana direk ortopedi ye ye randevu al dedi gibi hatırlyrm ama yarın yine bi tam sorm. Bizim tam belli değil ama yarın ya da birgün ankaraya gidebilirz.düğünümz var da acaba biraz geçse nolur ki tam belli.olsunnda ankaraya alm randevusunu.bi.arkadaş 2 aya kadar yapılır yazmış yaEvet ni çocuk doktoru belirle 1. Ay da çekilio ultrasonu gitmen lazım hastaneye canım
Benim de bir numara bezim bitti ama iki mi alsam bilemedim bir numara hala oluyo kızıma.ama doğduğunda çok büyüktü şu na tam geliyo acaba küçük bi paket daha bir numara mı alsam yoksa ikinumara mı alsam bilemedim
Sen daha dusunursen bu sitede de tukenur:)Kızlar carlson d vitamini n11 de tükenmişvitaminler diye bir sitede satılıyor sizce alıyım mı?
Gitti gittiyordan almis esim cnm n11 demistin ya istersen oraya da bakEvet cnm daha iyi , devit ve monovitin içinde bazı zararlı maddeler varmış bende burda öğrendim. Bugün dr a gittik drumuzda bulabiliyosanız carlson kullanın dedi.
Sut fiskiriyorsa neden mama veriyorsun canim
Sutunu sagip vermiyosun ben oyle huysuzluk yaptiginda sagdigim suttrn veriyorum. Emzirme sonrasi tam
Bosaltmadiysa sagiyorum dolaba koyuyorum uc biberon yedegim var gece bazen anneme onlardan ver nolir
Uyuyayim diorum
Sen daha dusunursen bu sitede de tukenur:)
Gitti gittiyordan almis esim cnm n11 demistin ya istersen oraya da bak