- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 40
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.221
1 ay dolunca cekiliyo biz vektirdik cocuk doktoru siyledi radyolojifen randevu akdik cok sukur iyi sonucumuzKızlar bebeklerin kalça ultrasonu ne zman çekili yoo biz bugün 1 aylık olduk ve nereye randevu alınıyo.hemşire söylemişti ama unuttum ben
Bizim ki kaka yapınca her türlü kıyafete çıkıyo ama 3-6 arası almak en mantıklısı şu An 4.5 kiloya yakın bizim kız.1 numara küçük gelir bi süre sonra büyük paket alcm. Sağol cnm bunları göz önünde bulundrcm bez alırkenBebegin bacaklarinda bezi iz birakmaya basladiysa, poposu tam kapanmiyorsa ve bez dolup kiyafetlerine çiş çıkıyorsa 2 numaraya geçebilirsin :) 2nolu bez 6 kiloya kadar diyor, bizimki 6 kilo olmadi ama bu dedigim 3 belirti de gerceklesti o yuzden mecburen 3 e geçtik.
Ayrica 1 no alacaksan bile en kucuk paketi aldir cunku birden buyuyuveriyorlar elinde kalmasin :)
Ah bu yanma sızlama batma ne zaman geçecek.. Hayırlısı ile geçse. Benim sırtıma da her gün daha kuvvetli vuruyor bu ağrı çok zor duruyorumYok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik
Islatıyorm ıslatmam mı yara yok yanma sızlama iğne batması inşallah biran önce geçer ya
Valla annemler diyo ki kırkı çıkmadan görmez duymaz tam olarak. 1.5 -2 aylık gibi bizi tam tanırmış oyuncakların sesine dönermişKızlar bebekler ne zaman görmeye başlar fikri olan var mı
Aminnn cümlesinin yavrusuyla biİmkilerede inşallahCanım çok güzel bir haber bu :) sonucunuz gayet iyi çıkmış inan kendi yavrumun sonucuna sevindiğim kadar sevindim , iki yavruna da sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin allahım.
Hiç yalnız birakim miyim bence geldim
Ah bu yanma sızlama batma ne zaman geçecek.. Hayırlısı ile geçse. Benim sırtıma da her gün daha kuvvetli vuruyor bu ağrı çok zor duruyorum
Meme içinse bepanten merhem kullanın bendebir kutu lansinoh bitirdim tahinin üstüne çıkan yağdan sürdüm 1 ay sonra göğüslerim tekrar yara oldu ve bepanteb merhem aldım gece uzun uyuduğunda sürdüm ince bir tabaka halinde emzirmeden yıkadım çok şükür 3-4 güne geçti tavsiye ederim şiddetleYok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik
Islatıyorm ıslatmam mı yara yok yanma sızlama iğne batması inşallah biran önce geçer ya
Meme içinse bepanten merhem kullanın bendebir kutu lansinoh bitirdim tahinin üstüne çıkan yağdan sürdüm 1 ay sonra göğüslerim tekrar yara oldu ve bepanteb merhem aldım gece uzun uyuduğunda sürdüm ince bir tabaka halinde emzirmeden yıkadım çok şükür 3-4 güne geçti tavsiye ederim şiddetle
Yok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik
Cnm 2 gün sağdım gündüz tek mememi emdi ben beşer dakika 2 memeyi sağdım 90 cc çıktı. Ama snaki sonra göğsüm bi daha dolmadı aç kaldı. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ya sağlıklı düşünemiyorum sanırım :)
Yok cnm gözümden yaş gele gele veriyorum valla. Ama dediğim gibi gece 2 den gündüz 2ye 3 e kadar mahvoldum bişey yemedim dinlenenedim bildiğin dayanamadım ondan verdik
Bnm oğlum 2 saatte bi uyanıyor, uyanırken ağlayarak bağırarak uyanıyo. Nasıl yıkıcam yaherşey gözüme çok zor gelyo
Ama en azından gündüz denicem cnm çok sağol
Ben sadece saf zeytinyagi suruyorum canimPişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Başta hametan sürdük ama hiç etki etmedi. Dün sudocrem aldı eşim ve az önce içeriğini okudum, sürpriiz: BHA. Aynı BHA, d-vit 3'ün de içinde olan, burda çoğu arkadaşın zararlı diye söylediği o madde. Kafam karıştı artık. Yemin ederim ne kullanacağımı şaşırdım bebeğime her şey mi böyle olur..
Soylemeyi unuttum daha hic pisik olmadi kizim allaha sukur bize yaradi zeytin yagiPişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Başta hametan sürdük ama hiç etki etmedi. Dün sudocrem aldı eşim ve az önce içeriğini okudum, sürpriiz: BHA. Aynı BHA, d-vit 3'ün de içinde olan, burda çoğu arkadaşın zararlı diye söylediği o madde. Kafam karıştı artık. Yemin ederim ne kullanacağımı şaşırdım bebeğime her şey mi böyle olur..